Hruzič Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Hezký den všem. Nedávno jsem se Škodou vyřešil jednu reklamaci a už se zřejmě můžu chystat na další. Ale rád bych se vás předtím zeptal, zda-li se náhodou nejedná o vlastnost auta (doufám, že ne, ale už by mě to snad ani nepřekvapilo). Po oplachu vozidla wap, ale i snad po každém dešti se mi v pátých dveřích drží nemalé množství vody. Včera po vytrvalém dešti se mi ze dveří po jejich otevření dokonce vylil asi litr vody do kufru. Video, na které zasílám odkaz níže, jsem nahrával až dnes dopoledne, kdy už se mohla část vody odpařit/odtéct, ale stejně mi to příjde dost. Máte někdo s novou Fabií podobnou zkušenost? A ještě jedna věc. Škoda píše, že v rámci záruky mobility mám při záruční opravě vozidla nárok na bezplatné poskytnutí náhradního vozidla, ale pouze na tři dny. Mám obavu, že když už mi tady voda ze dveří vytéká skrz mechanismus zámku a kolem vzpěr, mohla by taková oprava trvat i déle než tři dny. Ale nevidím důvod, proč bych neměl mít nárok na NV po celou dobu opravy. A teď dotaz - máte zkušenost s prodloužením bezplatného poskytnutí náhradního vozidla? Mívají v servisech pochopení, nebo je třeba je tam vyřvat? Nemám ve zvyku dělat vlny, ale rozhodně jsem si nekupoval nové auto, abych po roce musel řešit, že mám místo pátých dveří akvárko. https://www.youtube.com/watch?v=39b_WGHu6bI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Toto je technická sekce - řešení podmínek záruky mobility a poskytnutí náhradního vozu sem skutečně nepatří. Na to zde existuje sekce "Ostatní". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hruzič Vloženo 2. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Pawouku, moc děkuji za odpověď. Pomohla. Příště to rozdělím na dva příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Tady není co řešit - závadu reklamuj, předveď jim tam i to video. Podmínky mobility máš v palubní literatuře, nebo ti je musí sdělit autorizovaný servis. http://www.skoda-auto.cz/mam-vuz-skoda/zaruky A to je zde na toto téma skutečně všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hruzič Vloženo 2. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Děkuji, jsi příjemný jako vždy Taková komunikace, to je pak radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hruzič Vloženo 8. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Pro informaci, dle vyjádření servisu je příčinou odchylka tmelení na vnitřní hraně 5. dveří, tedy vada již z výroby. AS zahájena oprava stylem "díru zalepíme a hotovo", ale mě se takový způsob úplně nelíbí (netuším, co voda ve dveřích, zámku atd. za ten rok napáchala), takže eskaluji na Škoda Auto. Servisní technik se prořekl, že se jedná o typickou závadu nových Fabií a Octavií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MRoom Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Zkusil bych odstrojit plastový panel, mělo by tam být dobře vidět. Určitě to bude chtít minimálně obnovit voskování, ale také přeci muselo zatékat po otevření průchodkama do vozidla ne? To bude někde za bočními panely zavazadlového prostoru. Nicméně ti nezávidím, nic příjemného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David. K Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 Dnes jsem přišel po svátcích k autu, otevřel jsem kufr a to samé co ty jsi měl na videu. Auto kupované 1.12.2017. Můžeš říct jak dlouho probíhala reklamace. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hruzič Vloženo 1. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2018 Mě nejdřív zkusili odbýt tím, že mi zatmelili ty sváry, kterými tam teklo. Jelikož u mě se na tu závadu přišlo až po více jak roce od uvedení do provozu, chtěl jsem nové dveře. Servis se k tomu postavil zadkem (btw. Porsche Prosek) a řekli, že takhle je to podle výrobce správně. Obrátil jsem se na ŠA, ale ty mě vyignorovali - na odpověď čekám už 4 měsíce. Až před časem mi zazvonil telefon, na druhé straně přijímací technik z Proseka, ať si prý přijedu založit poptávku a že mi ty dveře vymění. Napoprvé si navíc zapomněl změřit přesný odstín, takže tam musím ještě jednou, aby mohli ty nové dveře nalakovat (asi důsledek nízké nezaměstnanosti), takže ještě stále nejsem u konce. Ale řekneme, že od prvního uplatnění reklamace po “tak mi vám ty dveře teda vyměníme” utekly takřka 4 měsíce. Moje příští auto už škodovka určitě nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David. K Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 Dík za odpověď. Zítra po práci vyrazím a uvidím jak se k tomu postaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Tak tohle je mazec! Preju hodne stesti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 vcera po bource jsem si toho u sve ani ne tyden stare F3 vsiml taky, normalne i za jizdy v zatackach bylo slyset zblunkani a po otevreni kufru z nich tekla voda. zitra volam servis, uvidime co oni na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 tak servis to poresil stejne jak u OP, zatmeleni mezirky ktera tam byla uz z vyroby. snad uz to bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Kde presne to je, môžeš to odfotiť, že by si to skontrolovali aj iný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 koukal jsem ale nenasel jem to misto. ale meli to pres hodinu na dilne tak jim musim verit ze s tim neco delali uvidime jak zaprsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hruzič Vloženo 21. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 Když na to nezapomenu, udělám během víkendu fotky toho místa, kde by to mělo být, ale mám to už opravené, takže nevím, kolik z toho uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 Ide len o to v ktorých miestach to odfakli pri výrobe, že by si to mohli aj iný skontrolovať ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudlajs Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 Tohle jsem ještě teda nezjistil u mé Fabie3 (08/2016)... jaké máte datum výroby? bude mít někdo fotku kudy to tam teče? To tam opravdu nemají odtokové otvory když už... Jinak opravdu ty dveře rovnou vyměnit, kdoví jak to poškodilo elektroniku a koroze by se jistě také ozvala dřív než obvykle. Pouhé utěsnění, to přeci nemůžou myslet vážně, když to bylo zaplavené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hruzič Vloženo 28. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2018 Mělo by to být odchylkou tmelení v místě, které jsem na fotce označil zakroužkováním (to samé platí samozřejmě pro levou i pravou stranu dveří). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Regulak Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 Před 14 dny jsem po vydatných deštích uslyšel přelévání vody v pátých dveřích. Zarazilo mě že otvory kterými by voda mohla odtékat jsou zašpuntované gumovými zátkami. Zkusil jsem přetmelit místa podle fotky, ale nepomohlo to. Pomohly až papírové utěrky. Nacpal jsem je do boků dveří a pod průchodku zadního stěrače. Nezatékalo přes špatné tmelení ale kolem gumové průchodky zadního stěrače. Auto je z 04/2016. Zatím nevím jestli to budu řešit silikonovým tmelem anebo se mi podaří sehnat novou průchodku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suke Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února Regular, pomohlo to? Dnes jsem zjistil, že se mi taky preliva vodu ve dveřích a myslím že by to mohlo být to těsnění, díky 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Regulak Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února Dal jsem novou průchodku a ještě to pojistil tím silikonovým tmelem. Od té doby je sucho ve dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.