Publikováno Září 23, 20177 r Zdravim panove mam najeto 45000 a uz delsi dobu pozoruji jak za destivych dnu mi auto pri brzdeni piska jak lokomotiva kdyz brzdi nejake rady? Vzadu mam bubny 1.0 mpi diky
Září 23, 20177 r Mne to robia predne brzdy. Je na to tpi. v servise nebol problem, v piatok mi ich budu menit powertrain_2017_jaro_podvozek1.pdf
Září 25, 20177 r Jestli to správně chápu, tak primární příčina je v třmenech, nové destičky zřejmě začnou časem opět pískat.
Září 25, 20177 r Áno, chybná konštrucia, neodskúšané vo vývoji na dB a pri akých frekveciách no a samozrejme šetrenie materiálom.
Září 28, 20177 r Mám asi podobný problem , akorát mi to nepíská za deště ale zatím jsem to vypozoroval při parkování , když pomalu zacouvávám do řady a přibržďuji si.
Říjen 3, 20177 r Mě zase pískají zadní kotouče když zacouvávám mezi auta. Ale stačí lehce ťuknout do brzdy a je klid. Dělá to snad od začátku a teď už mám 35 tis. a nezměnilo se to.
Říjen 28, 20177 r Ahoj pánové, všiml jsem si také pískání při dobržďování. Nevíte, kde zjistím to PR číslo? Koukal jsem do papírů a nějak to nemohu dohledat. EDIT: Povedlo se mi najít je v návodu na první straně a číslo 1ZG tam nevidím, takže asi jen náhoda... Btw je možné, že tam mám jen 19 těchto trojmístných čísel, nebo jsou ještě někde jinde? Koukal jsem na netu a všude vidím, jak ji tam mají na fotkách pomalu 50 :-D. Mám Škoda Fabia 3 Combi 1,2 TSI 66 kW výbava Trumf. Mockrát díky za odpovědi. Upraveno Říjen 28, 20177 r od vaci13
Říjen 28, 20177 r Navštív AS a po predložení VIN by ti mohli stiahnuť plnú výbavu a tým aj všetky PR kódy. Ja ich mám 44 a to asi nie sú všetky.
Říjen 28, 20177 r Alebo ho sem hod / posli v sprave Edit: podla VIN som chcel pozriet kompletny vypis vybavy. Admin spojil temy a niektorych to uviedlo do omylu ze na dotaz overujem kampane a TPI = nie je to pravda.
Listopad 12, 20177 r Zdravim pani. Pri zacuvani mam pocit ze mi skripu zadne (moj predpoklad je taky) brzdy. Za posledny mesiac hlavne pri dobrzdovani. Ide ale o skripanie ... teda vlastne neviem ci je rozdiel medzi piskanim a skripanim. Prostre zacuvavam mam jemne pribrzdene alebo dobrzdam a celkom to jaci.... je mozne ze su len mastne ? Nechcem sa hovadit. Pytal som sa na to v inom SA ako chodievam lebo som mal cestu v inom meste tak ze sa zastavim aj tam a bolo mi povedane ze na brzdy je aj tak zaruka 10 000 km. V podstate neh si skripu pokial to v zasade neovplivni funkcionalitu a nechcem sa chytat malickosti. Len som tu zazrel tuto temu tak som si dovolil napisat. //edit: auto , FIII , 81KW , 1 rok aj cosi , 33 339km Vdaka edit: aaa, pozeram ze som si asi sekol temu, chcel som to povodne do temy piskanie brzd tak ak by sa dalo presunut.... dakujem Upraveno Listopad 12, 20177 r od naschd
Červen 5, 20214 r V 23. 9. 2017 na 6:50, Jety napsal: Zdravim panove mam najeto 45000 a uz delsi dobu pozoruji jak za destivych dnu mi auto pri brzdeni piska jak lokomotiva kdyz brzdi nejake rady? Vzadu mam bubny 1.0 mpi diky Mám stejný problém u stejné motorizace v krátké verzi s tím že mám najeto 90000. Brzdy jsem vyčistil vyfoukal a na potřebných místech namazal. A dělá to dál. Obložení s bubnem jsou nové a najeto mají 5000 a až teď to začalo dělat. Obložení a buben měněný za originál. Už si nevím rady. Poradí někdo prosím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.