Jety Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Zdravim panove mam najeto 45000 a uz delsi dobu pozoruji jak za destivych dnu mi auto pri brzdeni piska jak lokomotiva kdyz brzdi nejake rady? Vzadu mam bubny 1.0 mpi diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Mne to robia predne brzdy. Je na to tpi. v servise nebol problem, v piatok mi ich budu menit powertrain_2017_jaro_podvozek1.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jety Vloženo 23. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Díky moc podívám se jestli mám ty samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 @kybernetik Díky za to TPI. Taky se potýkám s tímto "problémem". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jety Vloženo 25. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Nestacilo by vymenit jen desticky? Proc i trmeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Jestli to správně chápu, tak primární příčina je v třmenech, nové destičky zřejmě začnou časem opět pískat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Áno, chybná konštrucia, neodskúšané vo vývoji na dB a pri akých frekveciách no a samozrejme šetrenie materiálom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Mám asi podobný problem , akorát mi to nepíská za deště ale zatím jsem to vypozoroval při parkování , když pomalu zacouvávám do řady a přibržďuji si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Mě zase pískají zadní kotouče když zacouvávám mezi auta. Ale stačí lehce ťuknout do brzdy a je klid. Dělá to snad od začátku a teď už mám 35 tis. a nezměnilo se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaci13 Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 (editace) Ahoj pánové, všiml jsem si také pískání při dobržďování. Nevíte, kde zjistím to PR číslo? Koukal jsem do papírů a nějak to nemohu dohledat. EDIT: Povedlo se mi najít je v návodu na první straně a číslo 1ZG tam nevidím, takže asi jen náhoda... Btw je možné, že tam mám jen 19 těchto trojmístných čísel, nebo jsou ještě někde jinde? Koukal jsem na netu a všude vidím, jak ji tam mají na fotkách pomalu 50 :-D. Mám Škoda Fabia 3 Combi 1,2 TSI 66 kW výbava Trumf. Mockrát díky za odpovědi. Editováno: 28. Říjen 2017, autor: vaci13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Navštív AS a po predložení VIN by ti mohli stiahnuť plnú výbavu a tým aj všetky PR kódy. Ja ich mám 44 a to asi nie sú všetky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Alebo ho sem hod / posli v sprave Edit: podla VIN som chcel pozriet kompletny vypis vybavy. Admin spojil temy a niektorych to uviedlo do omylu ze na dotaz overujem kampane a TPI = nie je to pravda. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 (editace) Zdravim pani. Pri zacuvani mam pocit ze mi skripu zadne (moj predpoklad je taky) brzdy. Za posledny mesiac hlavne pri dobrzdovani. Ide ale o skripanie ... teda vlastne neviem ci je rozdiel medzi piskanim a skripanim. Prostre zacuvavam mam jemne pribrzdene alebo dobrzdam a celkom to jaci.... je mozne ze su len mastne ? Nechcem sa hovadit. Pytal som sa na to v inom SA ako chodievam lebo som mal cestu v inom meste tak ze sa zastavim aj tam a bolo mi povedane ze na brzdy je aj tak zaruka 10 000 km. V podstate neh si skripu pokial to v zasade neovplivni funkcionalitu a nechcem sa chytat malickosti. Len som tu zazrel tuto temu tak som si dovolil napisat. //edit: auto , FIII , 81KW , 1 rok aj cosi , 33 339km Vdaka edit: aaa, pozeram ze som si asi sekol temu, chcel som to povodne do temy piskanie brzd tak ak by sa dalo presunut.... dakujem Editováno: 12. Listopad 2017, autor: naschd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 12. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2018 Ahojte, pískaly mi zadni bubny za mokra . V rámci prohlídky vyčištěno a zatím OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaweH90 Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 V 23. 9. 2017 na 6:50, Jety napsal: Zdravim panove mam najeto 45000 a uz delsi dobu pozoruji jak za destivych dnu mi auto pri brzdeni piska jak lokomotiva kdyz brzdi nejake rady? Vzadu mam bubny 1.0 mpi diky Mám stejný problém u stejné motorizace v krátké verzi s tím že mám najeto 90000. Brzdy jsem vyčistil vyfoukal a na potřebných místech namazal. A dělá to dál. Obložení s bubnem jsou nové a najeto mají 5000 a až teď to začalo dělat. Obložení a buben měněný za originál. Už si nevím rady. Poradí někdo prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.