Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim panove mam najeto 45000 a uz delsi dobu pozoruji jak za destivych dnu mi auto pri brzdeni piska jak lokomotiva kdyz brzdi nejake rady? Vzadu mam bubny 1.0 mpi diky

Vloženo

Mě zase pískají zadní kotouče když zacouvávám mezi auta. Ale stačí lehce ťuknout do brzdy a je klid. Dělá to snad od začátku a teď už mám 35 tis. a nezměnilo se to.

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Ahoj pánové,

všiml jsem si také pískání při dobržďování. Nevíte, kde zjistím to PR číslo? Koukal jsem do papírů a nějak to nemohu dohledat. 

EDIT: Povedlo se mi najít je v návodu na první straně a číslo 1ZG tam nevidím, takže asi jen náhoda... Btw je možné, že tam mám jen 19 těchto trojmístných čísel, nebo jsou ještě někde jinde? Koukal jsem na netu a všude vidím, jak ji tam mají na fotkách pomalu 50 :-D. Mám Škoda Fabia 3 Combi 1,2 TSI 66 kW výbava Trumf.

Mockrát díky za odpovědi. 

Editováno: , autor: vaci13
Vloženo

Alebo ho sem hod / posli v sprave

Edit: podla VIN som chcel pozriet kompletny vypis vybavy. Admin spojil temy a niektorych to uviedlo do omylu ze na dotaz overujem kampane a TPI = nie je to pravda.

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Zdravim pani. 
Pri zacuvani mam pocit ze mi skripu zadne (moj predpoklad je taky)  brzdy. Za posledny mesiac hlavne pri dobrzdovani. Ide ale o skripanie ... teda vlastne neviem ci je rozdiel medzi piskanim a skripanim. Prostre zacuvavam mam jemne pribrzdene alebo dobrzdam a celkom to jaci.... je mozne ze su len mastne ? Nechcem sa hovadit. Pytal som sa na to v inom SA ako chodievam lebo som mal cestu v inom meste tak ze sa zastavim aj tam a bolo mi povedane ze na  brzdy je aj tak zaruka 10 000 km. V podstate neh si skripu pokial to v zasade neovplivni funkcionalitu a nechcem sa chytat malickosti. Len som tu zazrel tuto temu tak som si dovolil napisat.  

//edit: auto , FIII , 81KW , 1 rok aj cosi , 33 339km 

Vdaka

edit: aaa, pozeram ze som si asi sekol temu, chcel som to povodne do temy piskanie brzd tak ak by sa dalo presunut.... dakujem

Editováno: , autor: naschd
  • o 8 měsíců později...
  • o 2 roky později...
Vloženo
V 23. 9. 2017 na 6:50, Jety napsal:

Zdravim panove mam najeto 45000 a uz delsi dobu pozoruji jak za destivych dnu mi auto pri brzdeni piska jak lokomotiva kdyz brzdi nejake rady? Vzadu mam bubny 1.0 mpi diky

Mám stejný problém u stejné motorizace v krátké verzi s tím že mám najeto 90000. Brzdy jsem vyčistil vyfoukal a na potřebných místech namazal. A dělá to dál. Obložení s bubnem jsou nové a najeto mají 5000 a až teď to začalo dělat. Obložení a buben měněný za originál. Už si nevím rady. Poradí někdo prosím. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...