Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čus, nemá někdo zkušenosti s nalepením znaků na paté dveře? Obecně co použít, aby znaky držely? Měl jsem auto na opravu laku a znaky musely dolů a lakýra říkal, že na to nemá vhodnou obustranou izolepu. Tak to raději nelepil, abych to nepoztrácel. Rozteče nalepení mám změřeny. Jde spíš o to čím to podlepit... Díky za tipy

Vloženo (editace)

Nevím jaké znaky máš přesně namysli, ale kulatý znak má "západky" takže mě napadají jedině nápisy. A obecně tyhle věci jsou lepený odolnýma průmyslovýma páskama typu 3M, Pattex. Za kus obostranky imho dáš víc než za celé nápisy nehledě na to že se s tím pěkně vyjebeš než to nalepíš, tj. obětoval bych těch pár stovek raději za nové znaky, nápisy - když už máš nový lak na dveřích.

Podle mě tam bude něco takovýho - https://www.slepto.cz/4905F-3M-VHB-oboustranna-lepici-paska-tl-0-5mm-d308.htm

Editováno: , autor: LiveBomb
Vloženo

JJ znaky myšleno nápisy. No to je pěkný baťoh za tu pásku :). Je fakt, že co nápis, to přes pět stovek. Takže páska vs. nové nápisy je cenově na stejno. V tomhle kontextu je samozřejmě jednodušší koupit si nové nápisy a ušetří si člověk práci. Slyšel jsem, že to někdo dělá i lepidlem na sklo. Taky možnost, ale radši bych nějakou tu oboustranku. Asi to nejdřív zkusím nějakou levnější variantou oboustranné pásky a pokud to nebude držet, koupím nové nápisy. 

Vloženo (editace)

Obyčejná oboustranka moc dlouho nevydrží, nesnese letní teploty a mrazy ji taky nedělaj moc dobře, navíc se nedá moc dobře zastřihnout ;) Už si nepamatuju, jestli jsou ty písmena na spodku úplně rovný nebo jsou zapadlý s okrajem - ale mohl by si zkusit Pattex Fix (červenou nebo modrou).

Btw.

YETI - 100,-

ŠKODA - 99,- (má i 4x4)

Navíc si myslím, že ty lidi to mají jako "bonus" ze zaměstnání, takže mají / mohou mít i jiné nápisy, stálo by za to se poptat ....

Editováno: , autor: LiveBomb
Vloženo
V ‎27‎.‎09‎.‎2017 na 18:36, LiveBomb napsal:

Obyčejná oboustranka moc dlouho nevydrží, nesnese letní teploty a mrazy ji taky nedělaj moc dobře, navíc se nedá moc dobře zastřihnout ;) Už si nepamatuju, jestli jsou ty písmena na spodku úplně rovný nebo jsou zapadlý s okrajem - ale mohl by si zkusit Pattex Fix (červenou nebo modrou).

Btw.

YETI - 100,-

ŠKODA - 99,- (má i 4x4)

Navíc si myslím, že ty lidi to mají jako "bonus" ze zaměstnání, takže mají / mohou mít i jiné nápisy, stálo by za to se poptat ....

Zkusil jsem ten Pattex modrý, tak uvidíme, jak dlouho bude držet. Jinak práce s tím docela šla, čekal jsem to horší. Ostrým nožem to šlo celkem dobře vyřezat. Nevypadá to úplně špatně.

Nápisy co uvádíš, jsou již z Yetiho po faceliftu. Já mám pouze Y velké zbytek malými písmeny. Ale díky za tip, určitě by stálo se ho na to zeptat i na staré nápisy.

Vloženo
Zkusil jsem ten Pattex modrý, tak uvidíme, jak dlouho bude držet. Jinak práce s tím docela šla, čekal jsem to horší. Ostrým nožem to šlo celkem dobře vyřezat. Nevypadá to úplně špatně.

Nápisy co uvádíš, jsou již z Yetiho po faceliftu. Já mám pouze Y velké zbytek malými písmeny. Ale díky za tip, určitě by stálo se ho na to zeptat i na staré nápisy.
A nebo tam použít faceliftove. Imho pokud takové budou oba/všechny tak je to jedno [emoji3]
Ale ať pattex drží, přiznám se že je to to jediné co by mohlo fungovat co mě nadlo
Vloženo

Co dělají ostatní je mi celkem putna. Ať to sundavají třeba i s pátýma dveřma, když se jim to tak líbí. Mně se to líbí (co se vizuální stránky týče) tak, jak to vylezlo z výroby. 3M navrhl LiveBomb a to se mi z hlediska poměru cena výkon zdálo dost drahé (za cenu pásky koupím nápisy origo nové). Zvolil jsem lacinější volbu a uvidí se, co vydrží

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...