Pawouk Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 SIII - bazar.pdf 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Velmi dobré shrnutí, pro kupce staršího auta k nezaplacení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 (editace) Jinak zjevne auto dobry. Neduhy prameni z uspor za kazdou cenu. Nemyslim tim pri servisu (tam samozrejme take, kdo to sidi), ale uz v rámci jeho konstrukce, kde koncern setril, kde se dalo. Shani co nejlevnejsi komponenty i za cenu kvality.... Ale to je dobou a folklór to je snad u vsech znacek. Editováno: 10. Říjen 2017, autor: Martin Bednář 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Ahojte, pri kupe 3rocneho auta by ste stale volili DSG, alebo radsej manual a vyhnut sa tak pripadnym problemom? Dik za kazde prinosne info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 9. Červen 2018 Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 Ahojte, pri kupe 3rocneho auta by ste stale volili DSG, alebo radsej manual a vyhnut sa tak pripadnym problemom? Dik za kazde prinosne info.... Urcite dsg, pokud se mění olej po 60tkm, tak vydrží stovky tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Červen 2018 Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 Presne a je viac blbuvzdorny,ako manual,kde hlavne v meste pri neustalom radeni trpi jak spojka,tak aj prevodovka,hlavne pri nesetrnom zaobchadzanim necitliveho sofera. Inak...aj niekto v triede auta Superb rozmysla o manuale? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červen 2018 Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 Ano, například já a nic jiného jsem nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 9. Červen 2018 Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 podobne a je to jediná vec čo mi v 3,6 SII ide na nervy , a tam aspoň ten motor trochu maskuje pre mňa neschopnú prevodovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 9. Červen 2018 Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 To je ale starší generace dsg v 3.6Nova 206kw ma automat rychlý. Jen tomu chybí 7. A 8. stupeň na rychlou dálnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertyx64 Vloženo 9. Červen 2018 Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 Cakam na 2.0 140kW s manualom, automat som na moje dialnicne jazdenie nechcel. No keby poskakujem v kolonach a jazdim po meste, tak urcite idem do automatu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 viezol som sa v nových , nie je to o rýchlosti radenia , tá je smerom hore vždy lepšia ako manuál , je to o logike podraďovania 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/nemci-otestovali-ojetou-skodu-superb-iii-jak-se-jevi-nezaujatym-pohledem/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Len ta cena 17500eur mi pride trochu nerealna. Superby v tej vybave a najazdom su podstatne drahsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Fakt,za to sa u nas vpoho predava 2ha generacia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Omluvte kvalitu, nefotil jsem to já... :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Nemate moznost to niekdo lepsie odfotit alebo naskenovat? Dost zle sa to cita. Vopred dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnyy Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 Zdravím, právě jednám o koupi Škody Superb III 9/2015, 2.0 TDI, najeto cca 130tkm z Porsche Brno (odkaz nemám, protože vůz zřejmě prodejce již stáhl z nabídky) za necelych 440 000 vč. DPH. VIN : TMBJJ7NP8G7017209 Na voze mi vadí v podstatě jen 2 věci : 1) zdá se mi celkem hodně otlučené (zepředu od kamínků, na dveřích promáčklina, u kufru odřené plasty) 2) s vozem jsem se byl projet a jezdí pěkně, svižně, jen když sem auto rozjel a pustil nohu z plynu, tak jsem slyšel takový divný zvuk, něco jako šumění, nebo jako kdyby neco o sebe jemně drhlo, to může být cokoliv, že? (s prodejcem jsme se shodli, že to není standardní a potvrdil že to slyší taky :), netušil co by to mohlo být ... prý možná brzdy, ale auto tam nestojí zase tak dlouho - cca měsíc) Co myslíte? 1) odpovídá cena stavu vozidla? 2) jsou ty oděrky u takhle starého vozu normální? zvlášť ten odloupnutý lak u loga značky, může to býd do budoucna problém? nebo by se měl přelakovat rovnou celý díl? Díky moc, doufám, že mi pomůžete se rozhodnout jestli do vozu nakonec jít. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 Mám S3 04/2015 , otlučený předek mám ještě víc, ale nerezne mi , takže do menší hloubky. Rozhodně bych nic takového nelakoval plošně, dá se řešit bodově u šikovného detailera, při dalším prodeji bude mít při měření díl silnější lak a většině kupujícím s měřičem nic nevysvětlíš, sníží ti cenu.Je to samozřejmě věc preferencí.Zvuk může být cokoli , bez audia na poslech. Nejlepší je vždy vše nahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 V Brně dělá "rádce" michal2009, zkus se mu ozvat. Takhle podle fotek nic nepoznáš. Pořádně se v tom projeď - dálnice, kostky, různé situace. Nechcu to omílat pořád dokola, ale já jsem takhle pořídil auto, které na nerovnostech mlátí jako ďas a na předváděcí jízdě nebylo poznat nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 Určite sa choď previezť s niekým, kto sa do áut vyzná, poprípade aj auto dvihne v servise a pozrie sa na diely zospodu.....a tej kapote, ja mám 16 tis a auto menej než rok po jednej zime, hrdzu síce nemám ale dierok od kamienkov v zime mám určite viac ako tento superb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnyy Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Diky borci za zkusenosti a rady, zitra se tam mam zastavit, tak ssebou vezmu nejakyho technika, spis se bojim aby se mi za mesic auto nerozsypalo :)) auto beru na RČ, takže by se na mě měla vztahovat 2 roky (resp. nejméně 1 rok) garanční doba, tak uvidíme ... až to nějak dopadne, dám vědět. Samozřejmě koukám v mezičase i na jíné vozy, zaujal mě L&K 2015 116tkm za 560 tisíc, auto mají pořád v nabídce (https://www.autoesa.cz/skoda/superb/sedan/nafta/483189000), ale když jsem se u nich včera zastavil, tak mi hned řekli že před hodinou tam člověk byl a auto je vyfakturované ... (kecají? kdo ví ...), jen mě teda zaujala fotka z pod kapoty, na 116tkm mi přijde že je tam celkem bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Bohužel jsem zjistil, že je to u některých bazarů běžná praxe. Relativně zajímavá auta nechávají v nabídce, aby nalákali lidi. Ten první kus bude klasické firemní auto. Takže klasicky řádný předepsaný servis, ale žádné extra leštění. Záleží kus od kusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Presne nechaj hezky auto za hezky koruny, ale jen proto aby nahli lidi do bazaru a ze uz je jako prodany, ale mame tady hromadu jinejch hezkejch aut tak si vyberte jine ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Nevim, jestli to sem uplne patri, ale priznam se, ze nevim kam to presne zaradit, pripadne se pawouku omlouvam. Tedka k veci. Mam moznost, koupit noveho Supa s trosku vetsi slevou a chci se zeptat, jakou vidite realnou cenu auta viz link (konfigurace) za jeden rok a najezdu cca 20k https://cc.skoda-auto.com/cze/cs-CZ/summary-scenic?activePage=summary&color=8X8X&configurationId=C6MAKK2F&extraEquipments=GPJ1PJ1|GPJAPJA|GPK0PK0|GPKVPKV|GPKYPKY|GYA1YA1|MHEW8M1|MMFA9S0|GPFDPFD&id=CZE%3Bskoda%3B2020%3B3V34N5%3B0%3BGYOLYOL%3Bmda20190624121743%3Bcs-CZ%3B%3B69000%3B69000&interior=LA&modifiedPages=trimlines|colors|wheels|engines|extraequipments&snapshotVersion=7b4c8794-d4b6-486c-9c89-ab06909463a8&trimline=3V4|Style6900069000&visitedPages=trimlines|colors|wheels|interiors|engines|extraequipments|services|summary zaruka by byla prodlouzena 5 let. Tzn, rocni vuz, konfigurace viz link a najeto 20000km a 4 roky jeste zaruka. Myslite, ze bude mit hodnotu 650k? Predem diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Mozno ano, mozno nie :) Zalezi od toho kolko dalsich S3 s podobnou vybavou a motorom bude na trhu. Z casu na cas sledujem SkodaPlus a je to v podstate ako na houpacke. Nicmene, ak by som mal vedla seba 2 S3 s rovnakou vybavou za rovnaku cenu, tak urcite uprednostnim TDI pred TSI. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.