Shaarky Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Neřešil jste prosím někdo popř. nemáte nějaký tip na černou skříňku ? Ideálně takovou, která nebude "zavazet", ale splní účel. Nejlepší poměr cena/výkon má údajně VIOFO A119 1440P http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_392248.html?wid=21 (podle YouTube videí fantastický obraz přes den i v noci), bohužel pouze přední a navíc SuperB má obrovský kryt dešťového senzoru u zpětného zrcátka. Pro změnu další alternativa BLACKVUE DR650S-2CH je poněkud jiná cenová kategorie i s ohledem na nutnost pořízení ještě PowerMagicu. Navíc za tu cenu už bude lákat "k demontáži nezvanou návštěvou". Hledám něco, co bude mít zároveň i detekci pohybu / parking mód, ale už hledám dva dny. Pochlubte se, poraďte popř. nafoťte ;-) (doufám, že jsem nepřehlédl topic) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Používám TrueCam A7 a spokojenost. Zatím teda jen v SII, uvidime jak to bude vypadat v SIII.A6 ma i zadní kameru.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Nemám sice SIII, ale OIII a používám TrueCam A7S a spokojenost. V noci, v dešti a za dne pořizuje skvělé záběry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx1876 Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Já používám blackvue 650 1ch a maximální spokojenost. Z venku není až tolik vidět. Dokoupil jsem si k tomu ještě "krabičku" na zpožděné odpojení od zapalování. V praxi to funguje tak, že zajedu do garáže, kamera se přihlásí k Wi-Fi a odešle nahraná videa do cloudu. Za dvě hodinky se odpojí od baterky. Čas záleží na nastavení. Nemusím tudíž vytahovat kartu pořád. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 16. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 @martyx1876, díky, chtěl jsem právě mít přehled o dění před i za vozem....zatím to opravdu vypadá na ten Blackvue. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Ja mam Blackvue 650 2CH a taky spokojenost, jenom to za pokovenym prednim sklem hur chyta GPS signal a taky mi tam chybi cestina a ac kazdy mesic az dva vydavaji updaty FW, tak treba v tom poslednim nejde nastavit automaticke vypinani wifi po nejake dobe, drive to slo, ted tam ta moznost je, ale je neaktivni... Je to Korea nebo Tchajwan nebo co. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 17. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Díky. Ohledně příjmu GPS v kombinaci s různou konfigurací S III je docela zajímavá úvaha na brisknetu, s tím, že to sklo má být uděláno tak, aby příjmu GPS nebránilo a údajně to dělá jen specifická konfigurace, nikoliv pokovené sklo samo o sobě. (jen prodávám, jak jsem nakoupil :-) ). Prosím Tě, nenašel by sis čas udělat pár foto z instalace Blackvue ? Chtěl bych instalaci pokud možno co nejvíce skrýt (kabeláž), zároveň u nového auta bych byl rád co nejvíce opatrný, ale zároveň napojit na pojistkovou skříň (kvůli park módu). Kdyby sis našel chvíli na pár foto, díky předem. Našel jsem při hledání pouze již finální instalaci, navíc s přehozenou kamerou kvůli velikosti - přední vzadu, zadní vpředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Btw. V aute pouzivam Android Auto a je fakt, ze telefon ma patrne prave diky tomu pokovenymu celnimu sklu obcas problem prijimat gps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx1876 Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Mám pár , bez toho bazmektu na zpožděné vypnutí. :-) Kabely nejsou vidět nikde, jen pár centimetrů u kamery. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 17. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Super, díky moc @martyx1876. Ta přední předpokládám že půjde, PowerMagic je už více-méně bez problémů...ale zadní kamera a natažení koxu přes 5. dveře a tapecírung, tam už si úplně jist až tak nejsem :-) Jinak nějaký komentář k instalaci by byl prosím ? Na co dávat pozor, kde to jde z těžka atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx1876 Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 No já měl víceméně problém jen s tím, že jsem kameru nalepil pod zrcátko a druhý den jsem ji lepil dolů kvůli gps signálu. Pak jsem složitě hledal kde je signál, o centimetr vedle místa co ji mám teď už se gps nechytla. Teď se chytne cca po minutě. Jinak protažení bylo naprosto bez problému. Ke kameře je dodáván takový umělý nástroj, krásně se s ním čalounění nadzvedne. Protažení mi trvalo tak 5 minut, max. Zapojení pak cca půl hodinky. S tou zadní kamerou to bude drobet složitější. Ale myslím, že to nebude až takový brutus. Plzeňáček by ti mohl poslat nějaké podrobnosti k protahování dozadu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Já kupoval už s instalací - na eshopu máš možnost vybrat Prahu nebo tuším Brno, a s Prahou spokojenost, jak to dělá pán opakovaně, víkam sahnout a je to za chvíli i se zadní kamerou hotové. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 17. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Plzeňáčku díky....díval jsem se, ono je to Praha a Ostrava, Brno bohužel nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 aha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 22. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Tak mám namontováno v Brně u AutoScream, kluci tomu rozumí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 vypada dost dobre :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajapaja25 Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 A cena montáže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 22. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Byl jsem tam už celkem 3x, takže si myslím jsem dostal trochu individuální cenu, ale bylo to do cca ~1000Kč. Jinak to měli za cca hodinku hotové včetně PowerMagicu.Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 28. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 Chlapi, kdo máte prosím PowerMagic, kolik máte nastaveno minimální napětí ? Aktuálně mám 12,5V, uvažuji o 12V, jelikož už se teď kamera vypíná automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 Ja jsem to ted radsi na zimu vypnul... Jezdim ted vicemene jenom po meste. Ale koupil jsem tohle, abych predesel vybiti nadoraz: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 28. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 Díky, napětí hlídám přes Smartgate, pravda, ty to k tomu nemusíš zapínat...nicméně stále je otázka, kolik je ještě ok a kolik již nikoliv.Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 (editace) Smartgate bezi jenom pri zapnutem zapalovani, jestli se nepletu... A neukazuje % nabiti baterie a trend. To by melo umet samo auto po pridrzeni tlacitka nulovani kilometru, ale uz se tu nekde resilo, ze to nefunguje. Kolik je jeste ok by me taky zajimalo, ale bude to hodne individualni. Kdo jede rano 30 kilometru do prace, staci se mu baterka nabit i treba z 50%, kdo jede 10 km, tomu se treba nedobije ani z 80%. Editováno: 29. Prosinec 2016, autor: Plzeňáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 29. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Jj, SmartGate zdá se běží ještě chvíli po vypnutí nebo možná při otevření dveří (Kessy). Já to zřejmě budu sledovat v aplikaci MyŠkoda na Androidu - je otázka, zdali to ukazuje hodnotu při nastartovaném motoru nebo to stihne ještě po vypnutí...A samozřejmě pravda, co říkáš o té kapacitě, já to myslel ale s ohledem na "bezpečnou" hodnotu, kdy ještě nastartuješ bez problémů, kdy Ti běží ještě všechny spotřebiče apod. Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Smartgate bezi jenom pri zapnutem zapalovani, jestli se nepletu... A neukazuje % nabiti baterie a trend. To by melo umet samo auto po pridrzeni tlacitka nulovani kilometru, ale uz se tu nekde resilo, ze to nefunguje. Kolik je jeste ok by me taky zajimalo, ale bude to hodne individualni. Kdo jede rano 30 kilometru do prace, staci se mu baterka nabit i treba z 50%, kdo jede 10 km, tomu se treba nedobije ani z 80%. V OIII mi to přes budíky a tlačítko funguje, v SIII ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba26 Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Tohle funguje do mr2015. Od mr2016 jiz ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.