Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj kluci,

mám dotaz. Kvůli vysokému nájezdu km mám superba 140kw naftu L&K. Přemýšlím nad zadním difusorem ze sportline( nejlehčí varianta). 

Ale zajímalo by mě zda by šli dodělat oba výfuky z 206kw, tlumiče z nafty. Co myslíte?

Jestli to je blbost tak mi to řekněte rovnou :):D ale přece jenom lauf je lauf :) 

Vloženo

Nafta ma jen jeden tlumic... Takze druha strana bude hlucha (pokud teda nezmenila skodovka vyfukovej system a nezacala montovat i na 140kW naftu 2 tlumice... jestli chces koncovky naoko, myslim ze milotec dela ty chromovy nalepovaci koncovky co jsou 206kW podobny...

Vloženo

No já měl nápad tam dát tlumič ze 140 kw co tam je, ale bojím se, že ty tlaky a atd. Koukám i to DPF by asi nebylo rádo. Já vím co prodává milotec, ale hezčí by bylo kdyby bylo funkční :)

• o 1 měsíc později...
  • o 2 roky později...
  • o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

No patuju si z mladi kdyz se chtel lehce a zdarma zvetsit vykon, nebo kroutak tak se vyhazeli vsechny "zbytecny" tlumice a katalizatory 😀 a zbyla jen roura. Proto se ptam kdyz pridas dlasi tlumic navic jestli to nebude spis na skodu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...