Srpen 8, 20214 r Dnes jsem konečně aktualizoval mapy. Celá Evropa má 14,4 GB, na dodávanou 16 GB SD kartu (využitelno 14,8 GB) se vešla.
Srpen 13, 20214 r Mapy z VW verze 1730 - funkční pro amundsen ODKAZ ZDE Program pro rozbalení 7z lze stáhnout zdarma ze slunečnice, stahuj atd. Upraveno Srpen 13, 20214 r od viewer
Srpen 13, 20214 r Majitelé Win 8 a 10 nemusí už instalovat další program na rozbalení, jde to už v systému. Upraveno Srpen 13, 20214 r od l79
Srpen 15, 20214 r Chyba v mapách?? Mám verzi 1510 a když zadám do navigace ulici Krátkou ve Strašnicích, navigace mě vede do polské Lodže. Můžete to někdo na této verzi map také vyzkoušet?
Srpen 15, 20214 r @marhor až budu v autě zkusím to na 1710. Doporučuji si stáhnout novější verzi. Zřejmě nějaký bug v mapách.
Srpen 21, 20214 r V 15. 8. 2021 na 18:13, marhor napsal: Chyba v mapách?? Mám verzi 1510 a když zadám do navigace ulici Krátkou ve Strašnicích, navigace mě vede do polské Lodže. Můžete to někdo na této verzi map také vyzkoušet? Nainstalována verze 1730 a Strašnice už zase leží v Praze.
Říjen 4, 20213 r V 12. 4. 2021 na 18:30, oldmen1 napsal: Zdravím všechny a mám dotaz aktualizoval jsem mapy na karte podle doporučení (návodu), nejdřív format atd., kdyz ted zasunu kartu do Infot. nahlásí mi, že vkladam kartu s mapami ale po spusteni softu s navigací mi nahlásí, že mapove podklady jsou nedostupne. pomuže někdo? díky Ahoj, mne to píše to isté, aj keď som naspäť nahral na kartu pôvodne mapy. Vždy su udaje nedostupne. Ako sa ti to podarilo vyriešiť?Skušal som všetky druhy formatovania a aj tak nič nie je dostupne.Dík.
Prosinec 5, 20213 r Tak nové mapy verze 1810 ke stažení, plně funkční. ODKAZ ZDE Upraveno Prosinec 5, 20213 r od viewer
Prosinec 5, 20213 r @viewer rozdíl je v pokrytí map. Dle velikosti a názvu souboru odhadují že je to pokrytí ECE3 ECE3: Rakousko, Chorvatsko, Česká republika, Německo, Maďarsko, Itálie, Lichtenštejnsko, Malta, Polsko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Švýcarsko, Vatikán ECE A1: Albánie, Andora, Rakousko, Belgie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvatsko, Kypr, Česká Republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Faerské ostrovy, Německo, Gibraltar, Řecko, Maďarsko, Irsko, Island, Itálie, Kosovo, Litva, Lichtenštejnsko, Lotyšsko, Lucembursko, Makedonie, Malta, Moldavsko, Monako, Černá Hora, Nizozemí, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, San Marino, Srbsko, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Ukrajina, Velká Británie, Vatikán.
Prosinec 6, 20213 r Albania*, Andorra, Austria, Belarus*, Belgium, Bosnia and Herzegovina*, Bulgaria*, Croatia, Cyprus*, Czech Republic, Denmark, Estonia*, Finland, France, Germany, Gibraltar, Great Britain, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Kosovo*, Latvia*, Liechtenstein, Lithuania*, Luxembourg, Malta, Moldova*, Monaco, Montenegro*, Netherlands, Northern Macedonia*, Norway, Poland, Portugal, Romania*, Russia*, San Marino, Serbia*, Slovakia, Slovenia*, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey*, Ukraine*, Vatican City ZDE verze 1810
Prosinec 8, 20213 r V 6. 12. 2021 na 20:35, viewer napsal: Ahoj. Jde vám to stáhnout? Mě se to pokaždé zasekne na 9,3GB a dál šlus . :-( ZDE verze 1810
Prosinec 13, 20213 r Ahoj, při aktualizaci poi bodů s SDkarty se mi uloží jen 200 bodů(radarů) u dvou států z5ti a u ostatních 0 bodů. Nevíte někdo co je špatně?
Leden 18, 20223 r Ahojte. Po aktualizácii máp mam obrazovku máp stále v režime noc. Neviete kde môže byť problém?
Květen 20, 20223 r Ad režim noc. Zkus si v menu vypnout automatické přepínání den/noc a pak si je znova zapni. Mně to pomohlo
Červenec 3, 20223 r Tieto nové mapy navádzajú pri Ružomberku na diaľnicu ktorá ešte neexistuje. Celkom pobavilo. Inak bez problémov.
Červenec 4, 20223 r Ahoj, netusite, jak je to s updatem pro karoq 2022, nikde zadnou sd kartu ani slot nemam. Opravdu to muzu resit jen pres servis nebo to nejak procpat pres usb c? Diky
Červenec 4, 20223 r Tam je MIB3, tedy přes USB: https://updateportal.skoda-auto.com/Download/Map-updates-mib3.pdf
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.