Publikováno Listopad 19, 20177 r Včera u mě byl první Karoq na kódování....Co lze nastavit: 1. volby ESC Sport /OFF 2. změna charakteristiky XDS 3. air-care trvale aktivní + zobrazení otáček ventilátoru v režimu Auto 4. zadní světla s denními + možnost vypnout/zapnout denní světla 5. akustická signalizace odemčení/zamčení 6. dálka funkční i při nastartovaném motoru 7. vypnout start/stop 8. přepínání jízdních módů se zobrazuje i na Maxi-Dotu 9. kufr zavírá krátkým stiskem + dálkou ze stejné vzdálenosti jako lze páté dveře otevřít 10. sklopení zrcátka po zařazení zpátečky 11. položka: "Množství k čerpání" v palubním počítači 12. protočení ručiček po zapnutí zapalování 13. Lap-timer 14. odblokovat obraz za jízdy 15. v případě existence velké kamery za sklem, lze opět aktivovat čtení značek nebo lane assist 16. odblokování obrazu za jízdy pro Smartlink nebo pro přehrávání videa 17. menu Offroad - zobrazuje i teplotu oleje a vody Většina funkcí se aktivuje shodně jako u Kodiaqa nebo face O3.
Listopad 20, 20177 r to je paráda, co jde všechno dodělat, jak probíhá dokódování? jak dlouho?takže mi stačí objednat čtení značek a bude tam kamera a lze tedy dokódovat udržení v jízdním pruhu. to jste mě velmi potěšil. už aby byl únor kdy si mam jít pro auto
Listopad 20, 20177 r Autor Ano, pokud bude čtení značek, není problém lane asistenta aktivovat. Doba trvání - necelá hodina ve Strakonicích.
Listopad 29, 20177 r ještě otázka, když koukám ve výbavě style tak je jiné zrcátko než v nižší výbavě, neznamená to že obsahuje již kameru pro čtení značek a oni když to člověk chce tak to pouze aktivují?jde mi o to jestli si to musím objednat nebo to pak bude stačit dokódovat? děkuji moc
Listopad 29, 20177 r Autor Samotné zrcátko rozhodně aktivaci lane asistentu, asistenta dálkových světel nebo čtení značek neumožní. Nutné objednat alespoň jednu z těchto funkcí: lane asistent nebo čtení značek Upraveno Listopad 29, 20177 r od ferda25
Prosinec 27, 20177 r Chci se zeptat...mám tu nižší výbavu a nemám tam ani lane asistent ani čtení značek....jedná se mě dálkové světla...automatické vypnutí a zapnutí při projizdeni protejsich aut....dá se to dokodovat?
Prosinec 30, 20177 r Autor Nastavení má 3 stupně. Záleží na řidiči jak hodně chce, aby mu systém pomáhal.
Prosinec 30, 20177 r V létě to moc smysl nemá, max 1 a v zimě se stupněm 3 OK. Otestováno na Yetim i na na Karoqu.
Prosinec 30, 20177 r Když dokoduji asistent v pruzích bude v autě i asistent pro jízdu v koloně? V manualu píšou že musí být asistent pro jízdu v pruzích pak to funguje. Nebo musím dát už při výrobě toho asistenta?
Prosinec 30, 20177 r Autor Pokud nemáš ACC tak ne. Nastavení XDS je dáno typem motorizace z výroby. Nejmenší zásah(stupeň 1) se vlastně nenastavuje nikdy. Upraveno Prosinec 30, 20177 r od ferda25
Prosinec 30, 20177 r Ale ten v karoqu je v zakladu,určitě ho tam mám takže to půjde?určitě asistenta pro jízdu v pruzích budu chtít dokodovat.takze se ta možnost v nastavení pak objeví? Právě že mám nebo budu mít acc i automat tak zjistuji co vse pujde a co nepujde Upraveno Prosinec 30, 20177 r od olexaV
Prosinec 30, 20177 r Ano ve Style je v zakladu. @olexaV Mas tam cteni dopravnich znacek? Bez toho Lane Assist pravdepodobne nejde (je to tak @ferda25 ? )
Prosinec 30, 20177 r Ano to jsem doobjednal po radě ferda25 aby to šlo dokodovat. Akorát lane asist atd parkování a takové jsem nedával.snad jsem neudělal chybu
Prosinec 30, 20177 r @olexaV Postupoval jsem stejne. Puvodne jsem tam lane assist mel, ale nakonec jsem vyhodil @ferda25 Diky za potvrzeni
Leden 2, 20187 r V 30.12.2017 na 17:48, motorpower napsal: V létě to moc smysl nemá, max 1 a v zimě se stupněm 3 OK. Otestováno na Yetim i na na Karoqu. Yeti XDS neuměl
Leden 2, 20187 r Ale uměl, nepiš nesmysly, když nevíš. Ale ne 1,2 TSI apod. ESP MK60EC1 Upraveno Leden 2, 20187 r od motorpower
Leden 2, 20187 r @motorpower, plácáš nesmysli ty. Yeti tuto funkci z továrny nikdy neumě!!!!!!!!! XDS a XDS+ přišlo až s Octavii III. a Fabii III. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.