Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj pánové,

mám Karoq 1.5 TSI s automatem bez volby jízdních režimů. Při jízdě s obytným přívěsem v kopcovitém terénu na dálnici je adaptivní tempomat měkký, sice podřadí, ale maximálně na pětku. Pokud chci udržet rychlost, musím ručně podřadit a potom to vytočí motor a jedete to. Bylo by možné dodatečně aktivovat funkci DMS ? Tlačítko tam nemám, šlo by dodělat dodatečně nebo něčím nahradit? Samozřejmě, jde mi pouze o nastaveni adaptivního tempomatu, ostatní nepotřebuji nebo existuje nějaké jiné řešení?

• o 2 týdny později...
Vloženo
V 20. 11. 2017 na 15:31, ferda25 napsal:

Ano, pokud bude čtení značek, není problém lane asistenta aktivovat.

Doba trvání - necelá hodina ve Strakonicích.

Jde to prosím obráceně? Při funkčním lane assist dokodovat čtení značek?

Vloženo

ano je to škoda že čtení značek zakrývá hodiny, ale kdo potřebuje hodiny a nestačí mu na rádiu, tak si to může přehodit do budíku to čtení značek a je to vyešený

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

@ferda25 je možný aktivovat nebo nějak nastavovat hlídání prokluzu a toho jak se bude simulovat elektronická uzávěrka diferenciálu? Něco co by pomohlo předokolce zvládat lépe terén. Respektive upravit nastavení těchto asistentů.

Jednalo by se o Sportline 1.5 TSi DSG

Editováno: , autor: Čočkyn
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj kódovací machři, mám dotaz, umíte už zrušit stop/start tlačítko u Karoqu model 2020? Bohužel při změnách v parametrech teploty spot/start funguje dál, prý to nějakým způsobem softwarově v MB zakázali i na novém Superbu to nejde. Díky za info

Vloženo

Bohužel já to nedělal, mám sice Vag, ale nemohu se tomu věnovat. tak to neumím. Myslím, že ten člověk co mi to dělal také měnil tuto hodnotu, ale přesto se motor na křižovatce vypnul

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...