Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám dotaz,po předělání palubky na faceliftovou, a zapojení spínače varovných světel mi sice spínač bliká při zapnutých vystražných světlách,ale nesvítí při rozsvícených světlách.

Usuzuju že to bude tí,že po starých kabelech k face spínači nejde podsvícení,šlo by to nějak dodělat?Popřípadě na jaký pin se mám připojit?Nebo to ani nejde?

Děkuju za radu...........

pin č.4 :

post-57881-0-82015900-1326227685_thumb.j

Spínač varovných světel bez tažného zařízení

Anebo nedotahovat nic a použít "Spínač varovných světel" pro tažné s označením na konci E nebo H.

Ten svítí hned po zapnutí zapalování.

post-57881-0-99870100-1326227886_thumb.j

Spínač varovných světel pro tažné zařízení

Popřípadě, pokud tažné máš, tak ještě zapojit do budíku dle schématu.

Je to zrovna taky pin č.4, který je u toho spínače právě pro kontrolku přívěsu.

Upraveno od Wojnar

• 2 roky později...

Je to už hezky dlouho kdy se tu založil tento příspěvek , ale i tak bych se chtěl zeptat zda to někdo napojoval na pin.4 ..... Díky :)

Upraveno od Pitbull88

... a jde Ti o co?

O podsvícení nebo o kontrolku přívěsu v budíkách?

Jestli o podsvícení (stejný problém jako zakladatel vlákna), tak dotáhni odněkud drát s podsvícením a budeš svítit.

Jestli o kontrolku, tak já jsem to zapojoval.

No o podsvícení .....   Vytahnu spínač a zezadu vidím označené pozice .... Takže tam kde je 4 , mám připojit plus .... To chápu všechno ( i odkud mám tahat taky vím ) 

Ale co nevím , je to že tam kde je 4 , tak přes konektor do toho vede kabel a nevím co to je .... Nerad bych něco odpálil ... takže kdybych ho vypíchnul ten kabel a místo toho píchl plus tak by to mohlo fungovat ?

Tažné nemám a jeto přestavba z předface na face .... ( takže po výměně spínače není podsvícen ) 

Díky za radu :)

• Autor

Vyměn spínač za ten co svítí(pro vozy s tažným)já to tak udělal a je to...........

Vyměn spínač za ten co svítí(pro vozy s tažným)já to tak udělal a je to...........

No kdyby ten pro tažné zařízení nestál 800 a bez tažného jen 250 ( taky jde sehnat za 150 čína ) 

S tím pro tažné je to horší , obvolával jsem bouračky a všichni měli tažný  , ale spínač pro vuz bez tažného ( obraceně to asi funguje normálně )

Tak jsem se rozhodl připojit el ......

• 2 roky později...

natahnul jsem drat z pristrojovky pin 4 do pinu 4 za spinacem vystraznych. Ten kabel co byl puvodni jsem vypinoval a zaslepil. Prerusovac mam na konci 235e.Po pripojeni privesu se nic nekonalo. Musi se to jeste aktivovat nejak pres vag nebo co mam pro to udelat?

Podle toho co popisuješ by to mělo být přesně tak. Nikde se nic dodatečně neaktivuje.

Kde si ještě vzal pin do přístrojovky? Ustřihnul jsem si na vrakáči kus kabelu s konektorem, ale doma jsem zjistil, že tam mám trochu jiné piny. Ještě mě napadlo ,že nemusím mít kontakt v konektoru díky jinému pinu.

Na vrakáči jsem si našel stejný konektor, že si vytáhnu pin s drátem na který napájím drát od přerušovače. Jenže zbytečně, v autě v konektoru byl i prázdný pin, který stačilo vytáhnout a nalisovat na drát od přerušovače.

• 10 měsíců později...

Zdravím, řeším na svojí Octavii ( jednička 2.0 mpi ) následující problém. Ze středového panelu, v místě kde je spínač varovných světel se ozývají svévolně zvuky jako když vyhodíte blinkr. klik-klik-klik-klik ....zkoušel jsem vyměnit spínač viz obr. na nějakou dobu to utichlo a začalo znovu. Spínač jsem reklamoval a zkusil nový. To samé, po nejaké době se spustilo svévolné klikání . Netuší někdo čím by to mohlo být ? Díky za podměty

9.jpg

Levá packa

aha, je nekde návod na výměnu ?

Upraveno od guinea

Najdi si navod na sundani volantu, potom uz to je hned venku. Packu staci rozebrat a vycistit.
Nekdy pomuze prostrikat packu z boku sprejem na cisteni brzd, jako mi a to nemusis nic rozebirat.

díky za tip petane zkusím to vystríkat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.