havrosh Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Panove, nevite jestli ma Karoq odporove dratky nebo folii? Nikde v popisu to nelze poznat, jedine voditko je v konfiguratoru Vyhřívané vrstvené čelní sklo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Nereknu ti to 100%, ale na 99% ma asi dratky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 26. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Zitra se jeste stavim do autosalonu a prohlidnu to. Jel jsem v Mondeu (rok 2012), kde byly odporove dratky a delalo me to problem, chvilkama me oci preostrovali prave na vyhrivani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 (editace) Řekl bych, ze ma folii. Včera jsem v nem sedel a dratku tak jak to mam třeba v Superbu jsem si tedy nevsiml. Dival jsem se blbe, ma dratky ... Editováno: 29. Listopad 2017, autor: chnapka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Karoq má ,,drátky,,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 27. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Prodejce take potvrdil ze jsou tam dratky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pichlicek Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 V Karoqu mám vyhřívané sklo a má drátky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 před 23 hodinami, pichlicek napsal: V Karoqu mám vyhřívané sklo a má drátky. Můžeš poslat detailní foto a tvůj názor jak jsou vidět drátky za jízdy večer atd. a jestli ho doporučuješ ,mám ho taky objednané .Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 1. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Ja jsem se na to dival v autosalone a videl jsem to tam. Jsou dve skupiny lidi a zalezi do ktere patris ty :-) vadi a rusi nevadi, nevnimaji Me osobne to vadilo a tak jsem to nakonec odstranil (ani to vlastne nepotrebuji, doma a v praci mam garaz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Díky,asi to dopadne jak u tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 2. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2017 Tak teď jste mi nasadili brouka do hlavy musím do salonu a podivat se na to jestli mi to nebude vadit když jsem byl objednávat tak jsem na to nekoukal a nevsiml si toho. jestli nebude lepší vzít vebasto a okno zrusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 2. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2017 Opravdu doporucuji. Nerikam, ze ti to bude vadit, jsou lidi kteri to nevnimaji a nedaji na to dopustit. Me osobne to vadi hodne a oci me casto preostrovaly do roviny dratku a najednou jsem pred sebou videl sit. Asi nejhorsi je, kdyz je slunce nizko a jedes proti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 2. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2017 V 26. 11. 2017 na 17:41, havrosh napsal: Panove, nevite jestli ma Karoq odporove dratky nebo folii? Nikde v popisu to nelze poznat, jedine voditko je v konfiguratoru Vyhřívané vrstvené čelní sklo To vrstvené může taky znamenat atermické, tj. Sunsafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pichlicek Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Musel jsem to vyhřívání vyfotit na bílý papír, protože to jinak nešlo.Drátky nebyly vidět. Vyhřívané sklo jsem měl v octavii 3 a byl jsem velice spokojen. Namrzlé sklo šlo perfektně očistit. Při jízdě, kdy se měnila teplota, sklo se nemlží a nenamrzá. Z těchto důvodů jsem si vyhřívané sklo koupil i do Karoqa. Já s drátky problém nemám, ale pokud si nejsi jist, musíš kouknout na auto, které jej má. Často jsou i ve Fordech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nightwish.x Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Přesně tak taky mám vyhřívané přední okno a drátky nejsou vidět....člověk se na ně musí fest zaměřit aby si jich vsimnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 27. Únor 2018 Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 V pondeli jsem mel na zkousku karoqa... cca pul jizdy jsem o drstcich nevedel tak jsem je ani nevnimal.Od okamziku, kdy mi o nich prodejce rekl, jsem je videl - at uz proti nebi, nebo proti beznemu panoramatu ulice a silnice a vylozene mi vadily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macik68 Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Zdravím, citlivost na drátky je vysloveně individuální, ale za sebe musím říci, že mi nejprve vadily, ale časem jsem si zvykl a už to zase nevnímám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xrainman Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Mám vyhrievané čelné sklo na Kodiaqu a vôbec ich nevnímam ani som si ich nevšimol. Počítam, že čelné sklo je rovnaké pre obidve autá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Kodiaq má folii řekl bych... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Mně bylo prodejcem řečeno, že do obou SUV mělo být vyhřívané čelní sklo řešeno fólií, ale z nějakého důvodu se tak stále neděje a oba modely tak stále používají klasický topný drát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 28. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Rekl bych ze duvod je VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Můj Kodiaq má fólii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 U mého Kodiaqa je taky fólie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Karoq má topné spirálky. /dále ještě Octavia/ Kodiaq má folii. /dále ještě Superb/ 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 tu u nas na SVK mi v roznych predajniach tvrdili opak, ze novy karoq ma foliu, ale tu predajcovia velakrat nevedia zakladne info no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.