l79 Vloženo 1. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 (editace) Myslíš, že už neplatí ty 3 roky nebo 60 tkm? Editováno: 2. Listopad 2021, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 2. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2021 Auto má najazdené cca 60 tisíc kilometrov a 3 roky malo v septembri. Preto mi príde ako úplne šialené, aby sa menil olej v Haldex až po 6 rokoch bez ohľadu na počet najazdených kilometrov tak, ako mi to povedal servisák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2021 U poslední generace Haldexu by tuším měla být výměna oleje každé 3 roky ovšem bez ohledu na najeté km. Dříve se opravdu udávalo zmiňovaných 60 tkm, nebo 3 roky podle toho co nastane dřív. To je pak podle mechaniků mezní hodnota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 2. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2021 510 EUR za servis: - motorovy olej Mobil 1 5W-30 - olejovy filter Mann - vzduchovy filter Mann - pelovy filter Mann - palivovy filter Mann - filter v prevodovke Mann - olej v prevodovke RAV - olej v haldexe - premazanie panoramy - napln do ostrekovacov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 Co mám za auto je v podpisu. Nechal jsem si teď v Porsche Brno přehazovat komplet kola z léta na zimu + uskladnění na sezónu, výměna motorového oleje a filtru, výměna pilového filtru a výměna mechanismu zámku ve dveřích spolujezdce. Dostal jsem náhradní auto po dobu servisu zdarma. Cena celkem 10206kč. Jsem spokojen s jednáním i rychlostí servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Servis+prehliadka po 30 t km. 6390 Kč. Application1(2022-5-10)0001.PDF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 21. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2022 (editace) Ahoj, velký servis ve 180k km, MY 2017 kombi Sportline 206kw 4x4, provedeno v autorizáku Porsche Brno povinné: - motorový olej a filtr - vzduchový filtr - olej DSG - olej Haldex (4x4) - výměna brzdové kapaliny - čištění odtokových kanálků - kontrola těsnění panoramatické střechy a čištění mechanismu sám jsem chtěl: - kontrola těsnosti a upevnění výfuku Cena celkem 17620 kč včetně DPH. Náhradní auto na den, po dobu servisu, zdarma. Editováno: 21. Říjen 2022, autor: Goauld Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonek Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Byl jsem nedávno na první servisní prohlídce (po dvou letech) a překvapilo mě, že se prý brzdová kapalina mění poprvé už po dvou letech a ne po třech, jak jsem byl doposud zvyklý. Může to někdo potvrdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Mam 2018 a prvá bola po 3r, ale to sa mohlo zmeniť, samozrejme je to zlodejina, tej kvapaline 10r nebude nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Bude zalezet na zatezi. Sam ted premyslim, jak pojmout udrzbu a vidim to asi takhle: - nebudu nechavat delat klasicke prohlidky, obsah si z velke vetsiny udelam stejne sam nebo neni potreba (pneu, zarovky, pohledove kontroly, …) - vymena brzdovky, pokud nebude vyssi najezd/zatizeni, nebudu v nejblizsi dobe delat - vymenu palivoveho filtru udelam jeste pred 90 tis. km - kabinovy filtr budu menit podle km a ne casu - vzduchovy filtr jednou za cas vyklepu a vymenu udelam podle stavu - vymena oleje asi jen v servisu, vypusteni vypada na peknej oser (mit navic najezdy, odmontovat kryty, dostat se k filtru, zasvinit se, …), s ohledem na najezd urcite nebudu delat dle casoveho limitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 V pondělí servis IV - PHEV superbu , nájezd 14 000km za rok. První servis loni - jen olej a filtr - cena 4500kc Druhý servis - olej, filtr, kabinove filtry, brzdova kapalina také...cena 7 000kč 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Dobra je ta cinnost recyklace odpadu za 95,40 bez DPH, to tam asi rovnou maji i spalovnu :-) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubosrycl Vloženo 3. Březen 2023 Sdílet Vloženo 3. Březen 2023 Ahoj, přidávám nedávný servis u Šmuclera v Plzni. Ceny, co jsem tu četl, na AS standardní nebo o něco vyšší. Jako za běžnej servis je to docela pálka, kdybyste měli tip na něco rozumnějšího kolem Plzně, klidně napište. Auto Superb 2018, 2.0 TDI 140 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 Raketa faktúra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 (editace) Superb iV, prehliadka po 60t km cena 26000 pritom posledna prehliadka bola 08/22 za 19000. takze fakt neviem ci sa oplati autorizak takymto tempom..... zaujmave ze olej v DSG ma cca 7 litrov sucha skrina a servis dokazal vymenit presne 7l oleja. Pritom technologicky sa da najviac vytiahnut cca 4,5 litra. Fakt nemoralne a nenormalne okradanie ludi.... Editováno: 15. Březen 2023, autor: iV_Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaltvr Vloženo 15. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 V 3. 3. 2023 na 13:37, Lubosrycl napsal: Ahoj, přidávám nedávný servis u Šmuclera v Plzni. Ceny, co jsem tu četl, na AS standardní nebo o něco vyšší. Jako za běžnej servis je to docela pálka, kdybyste měli tip na něco rozumnějšího kolem Plzně, klidně napište. Auto Superb 2018, 2.0 TDI 140 kW. Kdo jede do autorizovaného servisu, tak s hodinovou sazbou souhlasí, potud v pořádku. Ale nevím co vede a jak si dovolí ty servisy fakturovat za díly ceny vyšší než jsou jejich ceníkové od Škoda Auto. To snad v žádném jiném businessu není. Za mě drzost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_sk Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 Superb3 (2016), 2.0TDi manual - dnes v Bratislave vymena oleja + kabinoveho filtra + olejoveho filtra + umytie zvonka/zvnutra = 134Eur = len praca, olej a filtre som doniesol vlastne (+70eur). Chceli vymienat predne+zadne brzdy za "vyhodnych" 800E + praca, ale laskavo som odmietol. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 @miro_sk, ktorý servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 před 17 hodinami, iV_Superb napsal: Superb iV, prehliadka po 60t km cena 26000 pritom posledna prehliadka bola 08/22 za 19000. takze fakt neviem ci sa oplati autorizak takymto tempom..... zaujmave ze olej v DSG ma cca 7 litrov sucha skrina a servis dokazal vymenit presne 7l oleja. Pritom technologicky sa da najviac vytiahnut cca 4,5 litra. Fakt nemoralne a nenormalne okradanie ludi.... Co vše dělali ? Oleje v motoru, filtry palivo + vzduchovy+brzdova kapalina a olej v DSG ? něco navíc ? To je sakra pálka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 zoznam prac. ceny bez DPH. ten prevo.olej bol extremne drahy a este oklamali aj na mnozstve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 (editace) To máš lízing?! Lebo dolievať ešte aj náplň do ostrekovačov je tak pre invalida. Samozrejme, že si tam zarátali nejakú tú normohodinku... Editováno: 16. Březen 2023, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 (editace) ked som zadaval zakazku tak mi ho bolo luto, tak velmi stal o to aby dolieval ostrekovace. To som este netsuil co pride.....A typek vedel ze to nie je leaz ani na ICO ze to je proste sukromne auto. fakt mi vychadza lepsie uz do autorizaku tohoto cenoveho typu nechodit. pohladam nejaky seriozny lokalny servis a nech sa ide autorizak bodnut...stejne asi ziju z firemnej klientely Editováno: 16. Březen 2023, autor: iV_Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaltvr Vloženo 16. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Řekl bych, že jsi vítěz. To jsou snad nejvyšší ceny co jsem viděl. (Chtěl jsem udělat ještě smajlíka, ale fakt nevím jaký by se hodil, tak radši nic). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Dakujem za lichotku, pracoval som na tom poctivo dostat sa na prve miesto.😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 To je neskutecne. Za kabinovy filtr 838 bez dane a za vymenu dalsi vic nez dve stovky plus opet dan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.