Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem,

v následujících dnech spustíme pro určitou skupinu uživatelů testování nového výdělku na provoz tohoto serveru místo reklam.

Jedná se o možnost využití vašeho počítače jako stroj pro těžbu virtuální měny "MONERO".

Pravděpodobně se bude jednat jen o skupinu neregistrovaných uživatelů.

Pokud se setkáte po načtení stránky s tímto oknem.

Snímek obrazovky 2017-12-17 v 21.05.31.png

Prosím o jeho potvrzení. Nejedná se o chybu ale o souhlas s těžbou na vašem zařízení po dobu návštěvy těchto stránek.

Pokud se setkáte s nějakým problémem. Dejte nám prosím vědět...

Osobne nemam nic proti, jen bych to spusteni posunul treba o dva dny, at se o te moznosti vsichni nejdriv dozvi. Takto to na me vyskocilo a neslo na nic ve foru kliknout - pouze na souhlasim/nesouhlasim (tento prispevek zde jeste nebyl), tak jsem nevedel, jestli se mi nahodou nekdo "nenaboural" do pc a pod zaminkou fora nechce dolovat. Aby se tedy hodne lidi taky "neleklo", co to na ne z niceho nic vyskocilo...

Na mě nic nevyskočilo, jsem přihlášený uživatel a stejně můj PC skodahome využívá. Přijdu na forum a využití procesoru skokově naroste až na 90%. Stačí zadat nějakou jinou stránku a hned klesne. Já s ničím nesouhlasil a až dnes odpoledne jsem se o tom dozvěděl..

edit: Vyřešeno. Asi to dělal prohlížeč. Už to nedělá :)

Upraveno od Petrkiller

• Autor

Ruzne to zkousime. Je mozne se to nabehlo i pres prihlaseni.

Dej vedet jestli se to bude opakovat. Diky

Jak to funguje? To jede skrz prohlížeč na nějaký společný účet? Nebo se stahuje appka?

Včera na mě Avast zařval: Bezpečně jsme přerušili spojení na coinhive.com kde jsme zjistili infekci JS:Miner-C (Trj)

Aj ESET to hlási..

• Autor

To je dobre vedet. Diky za info.

Upravil jsem kod a mel by vyresit virova hlaseni. Pravdepodobne vam vyskoci opet hlaska se souhlasem/odmitnutim.

• Autor

Ja se tezit bitcoin ani nesnazim. Zameril jsem se na Monero. Je vice anonymni. 

• Autor

Dnes jsem upravil kod a tezba probiha i u prihlasenych uzivatelu. Samozrejme bez platicich clenu klubu a zaplaceneho balicku "forum bez reklam"

Bohuzial eset to stale nema moc rad a nonstop to vyhadzuje hlasku a pritom som s tazenim ani nesuhlasil pri vyskoceni hlasky

FlsRWZdXT16-11VsF-h1uQ.png

• Autor

Tim padem to nebude ta spravna cesta. Pro prihlasene uzivatele jsem opet vypnul tezbu.

Zajímavé, že mě hláška vyskočila ale eset nic nehlásí od začátku. Ikdyž počítač těžil. Mám eset smart security 7.0 takže je to starší verze.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.