vlastanemecek Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Ahoj škodováci, potřebuji poradit se škodou fábia 1,9 tdi 77kw r.v. 2008. Dnes ráno jsem nastartoval, motor okamžitě naskoči a stejně tak rychle zhas.Pak už jsem nenastartoval. Žádná kontrolka označující nějakou chybu nesvítí, kontrolka imobilizéru normálně zhasne jak má. Podávací čerpadlo také zabzučí, tak asi naftu tlačí. Nemáte prosím někdo skušenost s tímto problémem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Jak jsi to vyresil? Podobne jevy maji O2 1.9TDi 77kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 (editace) Co zdechací klapka není pořád zavřená ? Čerpadlo bzučí, ale jde nafta.... sundal jsi hadičku a zapl klíček jestli opravdu stříká ? Asi bych se mrkl na tyto základní věci a když nepomůže bádal bych dále.... I když nesvítí kontrolka tak bych to napíchnul na diag Editováno: 11. Únor 2018, autor: kecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastanemecek Vloženo 11. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 Už jsem fabii prodal, ale nejdřív jsem problém vyřešil. Padala mi totiž nafta,proto to nechtělo chytnout. A závada byla v prasklé těsnící gumičce vstřiků. nechal jsem vyměnit všechny 4 a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.