Johny. Vloženo 15. leden 2018 Sdílet Vloženo 15. leden 2018 Zdravim, zkoušel někdo dát do O3 FL DSG řadící páku z Kodiaqa? Myslím tu hranatou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Ano, mám Octavii 3 RS 245 a výměna za řadičku od (KODIAQ - KAROG) tento pátek a v pohodě. Protože to mám ještě v záruce tak to dělal servis - v ČB - Porsche - moc šikovní!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 24. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 Můžeš ukázat foto? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 24. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 A kolik to cca stálo? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 24. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 Servis ti dodal i tu radicku? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Řadičku dodal servis - chtěl jsem černou s popisem DSG a cena s prací okolo 4100 kč. Foto ještě dodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Nemáš to prosím vyfocené ? Můžeš ukázat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriq Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Radicku jsem měnil akorát Octavia před fl 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.