Publikováno Leden 22, 20187 r Setkal se někdo s chybovým kódem P190e? Mě se tak třikrát objevil, pak jsem ho smazal. Po pár týdnech znovu naskočil, naposledy dnes ráno.
Leden 22, 20187 r Autor Aha, takže přístrojová deska rozsvítila kontrolku motoru, následně po načtení OBD2 adaptérem se ukázalo že jde o p190e. Podotýkám že jde Škodu Octavia 3 motor 2l 110 kW.
Leden 24, 20187 r To chybové hlášení zřejmě nemáte v příspěvku popsané celé. Pokud zní jak uvedeno níže, tak jde o závadu tam popsanou. Tím že se závada objeví, pak chvíli nic a zase se objeví, odpovídá to škublému drátu v patici, chvíli je kontakt, chvíli ne. "Diagnostika ukáže závadu P190E00039 čerpadlo chladící kapaliny pro chlazení plnícího vzduchu - napájecí napětí. Jednoduše dochlazování turba, u mne naštěstí v zimě, takže do opravy jen trochu opatrnosti. Jde o upadlý kablík ve svorkovnici přímo u čerpadla. Prý se utluče vibracemi a u RS TDI docela často. Tak jen taková malá zkušenost.!
Leden 24, 20187 r Autor No pokud se to objeví znovu, tak zkopíruji všecko co mi aplikace píše. Zkusím se podívat po kabeláži, na mojí O2 TDI byla v některých místech od vibrací otlučená izolace. Možná to bude i tady.
Prosinec 11, 20186 r Autor Takže, opět po téměř roce ježdění bez problémů vyskočila stejná porucha. Smazal jsem ji a uvidíme co dál.
Únor 22, 20196 r Zdravím, oživím trochu toto téma, vyskočila mi taky tato chyba na diag po smazání je za chvilku zpět a chci se zeptat kde se toto čerpadlo nachází abych mohl projít kabeláž. Díky za odpověď
Leden 16, 20214 r Ahoj, přidám své zkušenosti. Minulý rok se mi několikrát tento kód objevil. Buď zmizel nebo jsem ho smazal. Teď v lednu v rámci prohlídky mi technik řekl (po předchozím upozornění), že to může dělat slabá baterka (což byla). V rámci prohlídky mi baterku vyměnili (měla už to za sebou) a od té doby se chyba neobjevila. Možná to někomu pomůže. Upraveno Leden 16, 20214 r od beuticek
Leden 16, 20214 r Beuticek..dik za info 2 krát sem ji vymazal a tet na posled už mi zmizela sama taky si mislim že to bude baterkou Lebo se mi že je slaba
Únor 7, 20214 r Tak dneska je to měsíc a den od výměny baterky a ani jednou mi to nevyskočilo. Přitom počasí a teploty tomu nahrávaly. Takže to považuju za definitivně vyřešené.
Leden 13, 20223 r chlapi ja som mal len šteker na pridavnom čerpadle vodnom zle zarazený, skúste najprv to pozrieť.. Upraveno Leden 13, 20223 r od Octa121
Leden 13, 20223 r Já jsem rok od výměny baterie a za celou dobu se už chyba neobjevila. Takže u mě problém vyřešen.
Leden 9, 20241 r Ahoj , objevilo se mi to také (P190E), jen jednou a po smazání už ne ... ale vyskakuje mi tam (P023A , P023B) .... Asi budu muset vlézt pod auto a kouknout na ty konektory ... popř. řešit jinak .... Má někdo obr. kde se tyhle věci nachází ? Děkuju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.