Publikováno Leden 26, 20187 r Zdravím. Mám čerstvě OIII a nejde mi nijak zapnout funkce LH&CH. V Columbusu jsem zkoušel nastavit různé intervaly, ale auto nikdy rozsvícené nezůstalo a při odemčení se nerozsvítilo. Je na to nějaký fígl nebo nějaký nebo je možné, že je to nějak způsobené výměnou baterií v klíčku? Děkuju za odpovědi Michal
Leden 26, 20187 r - prepínač v polohe AUTO? - je vonku tma? - menil si niečo v kódovaní? skús reset nastavení svetiel cez Car - Nastavenia - Reset - Svetlo
Leden 26, 20187 r Autor V kódování jsem nic neměnil. Možná byl problém, že jsem neměl světla na AUTO. Zkusím, uvidím. Kdyžtak ten reset. Děkuju.
Leden 26, 20187 r zvyčajne postačí nechať prepínač na AUTO režim. vtedy ak je tma, svetla sa zapnú. ak je vonku vidno, tak nie
Leden 26, 20187 r Pokud neni prepinac na AUTO, tak nefunguje CH, LH a dalsi asistenti (dalkova svetla, line assist tusim take)
Leden 26, 20187 r Přesně toto se mi také stalo nez jsem se dočetl že musím nechat světla v poloze AUTO ,ale ještě se chci zeptat pokud nastavím v palubním počítači (rádiu) citlivost na brzké stane se to že se světla LH&CH aktivují při menší tmě?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.