pava Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Zajímavé video o výměně rozvodů u motoru 1.4 TSi v podání polského mechanika, který pracuje v anglickém autoservisu VW. Jak uvádí na začátku videa, auto má najeto 100 tkm a rozvody mění na přání zákazníka. Podle mě zbytečně, protože rozvod i celý motor jako nový. Potěšila i jednoduchost celé operace, samo s potřebným nářadím. Závěrem si všimněte, že mechanik doporučuje tyto motory, jak říká, zatím neměnil ani turbo, či vstřiky. https://www.youtube.com/watch?v=IQkRKRzxinU&t=0s 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Dobře že doporučuje. Lepší motor už asi nekoupíme? Otázka v kolika ten rozvoďák budeme měnit? 240000 kontrola? Tak rovnou nechat vyměnit ať je od toho pokoj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vašek Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Ahoj,koupil jsem si OIII 1,4 TSI 103KW 2013 mám najeto 134 000 km a motor CHPA.Je nějaký předepsaný interval na výměnu rozvodů?Je potřeba dělat rozvody v těchto km. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 je to tak,ale kluk ze vývoje škoda-auto doporučil při 240.000 výměnu.Prý je tam nějaký spešl řemen,rádius prohnutí při skladování je povolen max.na úroveň spodního kola na klice,jinak prý tam můžou prasknout vlákna a odolný řemen se může vyhodit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 cosby: dokonce na to bylo vydáno TPI, kde varují před přílišným ohnutím řemene - akorát by mě zajímalo, jestli to v servise někdo řeší a podle toho s tím nakládá... Jinak tedy ten interval 240tkm a to ještě jenom doporučení na kontrolu je obdivuhodnej. Kort když člověk vzpomene na problémy předchozích TSI motorů s řetězem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vašek Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 OK děkuji za cca 100 000 je nechám pro jistotu vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 7. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 (editace) Řemen je zpevněný skelným vláknem, proto ta vysoká životnost, ale pouze omezený ohyb, jinak vlákno popraská a může se vyhodit. Editováno: 7. Listopad 2018, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.