Publikováno Únor 15, 20187 r Zdravím Vás! Nevěděli byste prosím, v jakém typu jede tento řidič? Upraveno Únor 15, 20187 r od hvaceq
Únor 15, 20187 r Zdravím. Já teda nejsem přehnaně úzkostlivý ani puntičkář, ale myslím si, že člen, který je tu nový a potřebuje odtud nějakou informaci nebo s něčím pomoci, by mohl alespoň pozdravit. Takhle někam vlézt se mi jeví celkem neomalené.
Únor 15, 20187 r Autor před 30 minutami, signoflife napsal: Zdravím. Já teda nejsem přehnaně úzkostlivý ani puntičkář, ale myslím si, že člen, který je tu nový a potřebuje odtud nějakou informaci nebo s něčím pomoci, by mohl alespoň pozdravit. Takhle někam vlézt se mi jeví celkem neomalené. Opraveno, pardon.
Únor 15, 20187 r Autor před 16 minutami, Twisted napsal: Tipuji Rapid. To by mohlo být. Nevíš jestli spaceback nebo sedan? Díky.
Únor 15, 20187 r Dík. Taky bych to tipoval na Rapida, ale z palubky poznat spaceback nebo sedan, netuším.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.