hvaceq Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 (editace) Zdravím Vás! Nevěděli byste prosím, v jakém typu jede tento řidič? Editováno: 15. Únor 2018, autor: hvaceq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Zdravím. Já teda nejsem přehnaně úzkostlivý ani puntičkář, ale myslím si, že člen, který je tu nový a potřebuje odtud nějakou informaci nebo s něčím pomoci, by mohl alespoň pozdravit. Takhle někam vlézt se mi jeví celkem neomalené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 (editace) Tipuji Rapid. Editováno: 15. Únor 2018, autor: Twisted 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hvaceq Vloženo 15. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 před 30 minutami, signoflife napsal: Zdravím. Já teda nejsem přehnaně úzkostlivý ani puntičkář, ale myslím si, že člen, který je tu nový a potřebuje odtud nějakou informaci nebo s něčím pomoci, by mohl alespoň pozdravit. Takhle někam vlézt se mi jeví celkem neomalené. Opraveno, pardon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hvaceq Vloženo 15. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 před 16 minutami, Twisted napsal: Tipuji Rapid. To by mohlo být. Nevíš jestli spaceback nebo sedan? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Dík. Taky bych to tipoval na Rapida, ale z palubky poznat spaceback nebo sedan, netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Tak to už ti asi nepovím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 myslim že psal někde ,že je to 1.2 tsi 77kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. Duben 2019 Sdílet Vloženo 21. Duben 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.