gabuliatko Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Tohle není ono, 500,- (nebo 1500,-) stojí prohlídka fabriky a jak sem výše psal nemá to s předáním vozu nic společného. Vlastní předání auta stojí 3500,-. Naivně sem si myslel že auto bude dříve bo se ušetří čas dopravy, ale za tuhle cenu sou pomalu příčníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 To bylo hodně naivní. A z fabriky se do muzea to auto dostane jak, teleportem? Rozhodně tam žádná úspora není, spíš naopak je to zátěž několika dalších lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 Začínám to chápat. Asi bude jednodušší auto vyzvednou u dealera a do fabriky se zajet podívat v rámci záběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 Přesně tak. Vezmi rodinu, dejte si v Café Václav výbornou svíčkovou a užijte si to ex post. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrkiller123 Vloženo 9. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 Karoq style 1.6tdi MAN, objednaný 6.7. doma 1.8. Celkem rychlovka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Je zde nějaký prodejce který by věděl v jakém okamžiku je již znám VIN vozu? Allianz mění produkty tak mne trochu tlačí čas. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Já sice nejsem prodejce, ani nikdo z ŠA, ale podle mě je VINko jasný, až když auto je vyrobené. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 je to podstatne driv .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 VIN je známé až když je auto na lince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Habi001: Děkuji. Otázka je kdy se dostane k prodejci, zda dřív v nějakém systému nebo až když dovezou auto s papírama. Mě docela stačilo zjištění že prodejce je pouze obchodník a že konfiguraci zadává u nich ve firmě někdo jiný a že neexistuje nějaká zpětná vazba pro kontrolu. (to není stížnost, to je prostě zjištění které mne překvapilo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 prodejce vidí VIN dříve než mu přijede vůz, ale jak jsem psal. Až když je na lince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Tak už mám auto také u prodejce. Objednáno 6/2019 Karoq 1.6tdi DSG Ambition. Převzetí jsem si ale domluvil až na první týden v září, protože teď odjíždím na sl. cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Tak to je ještě chvilinku. To uteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 před 5 hodinami, Martin Rušaj napsal: Tak to je ještě chvilinku. To uteče. To jo, už se na něj těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcels575 Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Tak vyroba mojeho auta 1.5 Tsi DSG style 37 tyzden vo stvrtok. Objednane 29.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 To dealer hlásí sám od sebe nebo jej bombardujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 to vis, ze bombardujeme :) sami od sebe se ozvou az kdyz maj auto na salonu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcels575 Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Presne tak. Dneska som mu ohladom toho volal inak oni mi budu volat az ked k nim pride auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BranoG Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Objednaný Karoq 1.5 TSI MAN 26.7.2019, zjavne si ešte dlho počkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Vidím správně že 37KT je příští týden nebo to má šáde jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcels575 Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Ano 37 tyzden je spravne. Udajne vo stvrtok. Chvala bohu. Povodne to malo byt v 38 ale troska sa poponahlali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Tak zítra je den "D". Jedu pro něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcels575 Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Tak nech je vsetko v poriadku a nech to dobre dopadne. Konecne si sa dockal. A hlavne nech to neskace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 V 4. 9. 2019 na 21:21, marcels575 napsal: Ano 37 tyzden je spravne. Udajne vo stvrtok. Chvala bohu. Povodne to malo byt v 38 ale troska sa poponahlali. Máš VIN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcels575 Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 VIN nemam ani som nezhanal ,neviem na co by mi bol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.