JustinTest Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 On 5/26/2020 at 6:23 PM, JustinTest said: Ahojte mate nejake aktuálne skúsenosti s dodanim Karoqa? Práve som sa dozvedel ze karoq ktorý som objednal 13.2. a mal byť hotový cca 20. týždeň (minulý týždeň), tak je reálny cca. 32-35 týždeň (august) :D Vybava: 4x4, AT, 110kW 2.0D, canton, svetlá látka, nezávislé kúrenie Len sa podelim o info o mojom nekonecnom cakani na Karoqa, dnes zacina 35. tyzden, tak som pisal predajcovi mail ako to vyzera a toto mi odpisal (mimochodom co znamena ze auto je vo vyrobe ? za aky cas si mam asi predstavit, ze uz bude u predajcu ?) Quote Dobrý deň prajem. Vozidlo je momentálne vo výrobe. Vozidlo je už model 2021 Najbližšie Vám voláme až keď bude vozidlo u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 Zvara sa,lakuje,finalne montuje.....ak to je pravda a nic sa neskomplikuje,tak cca 10-14 dni. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Tak mám změnu dodání na Karoq 1,6 tdi aktive termín od ŠA na druhou polovinu října....posunutí o 3 týdny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 To se dalo očekávat, já objednával skoro o měsíc dříve, než ty, 2.7., a měl jsem ze začátku také termín dodání k 30. září. Aktuálně mám termín montáže v 37. týdnu, tak snad to vyjde. Karoq Sportline 1.5 TSI DSG.... hlavní je, stihnout to do "2. vlny".... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 To si chlapi delate srandu !!!! Objednano konec cervence vyroba mela byt 38 tyden, polovina zari. Zatim se nikdo neozval se zpozdenim. Ze by opet rymicka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Asi ti není známo, jak se standardně čekalo na Karoq v minulosti, před koronou...pokud ti slibovali 6 týdnů, tak ti někdo kecal. Už jen proto, že poslední týden v červenci a první týden v srpnu byla celozávodní dovolená.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Tu minulost jsem načítal. JJJ 2 týdenní odstávka je každoroční. Jestli lhal nebo nelhal to nevím, ale na objednávce ve konec září. Vyrobit auto si sám nepůjdu, tak se max. nechám překvapit, jak moc velké bude zpoždění a nebo nebude :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Dnes jsem hovořil s prodejcem v Hranicích a auto mi vyrábí dneska, příští týden by jsem se k němu snad měl dostat ? ... Objednáno 2. 7. 2020, Karoq Sportline 1.5 DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 2 měsíce, to je krásná doba?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Diskutoval jsem s jedním nejmenovaným jedincem a ten mi říkal, že dost záleží i na výbavě. Např. na základní verze se obecně čeká déle, protože je o ně více zájemců, než např. o konfiguraci za 900 000,- . Samozřejmě hraje svou roli často i motorizace, nedávno např. haprovaly dodávky 1.0 TSI, pak někdy výpadky v dodání jiných příplatkových věcí, v minulosti třeba vyhřívané čelní sklo apod. No, jsem každopádně moc rád, že snad auto užiju v normálním počasí, v klidu seženu zimní kola, před zimou se prodá Octavia atd. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Karoq Sportline 1.5 TSI DSG. Objednáno 2. 7. 2020, dodáno (dealerovi), 8. 9. 2020. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 V 9. 9. 2020 na 10:30, PetriCZECH napsal: Karoq Sportline 1.5 TSI DSG. Objednáno 2. 7. 2020, dodáno (dealerovi), 8. 9. 2020. Ahoj.Měl si nějakou extra konfi,nebo to byla standart skladovka? Cca dva měsíce to by se mi líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 U nás začátkem roku, když odečtu dobu co stála výroba, tak to taky bylo cca 2měsíce, takže bych řekl standard. Dneska na FB jeden přebíral Style 1.0 TSI, objednával začátkem července). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 (editace) před 5 hodinami, pigo napsal: Ahoj.Měl si nějakou extra konfi,nebo to byla standart skladovka? Cca dva měsíce to by se mi líbilo. Na konfiguraci se můžeš podívat zde: Editováno: 12. Září 2020, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JustinTest Vloženo 17. Září 2020 Sdílet Vloženo 17. Září 2020 On 5/26/2020 at 6:23 PM, JustinTest said: Ahojte mate nejake aktuálne skúsenosti s dodanim Karoqa? Práve som sa dozvedel ze karoq ktorý som objednal 13.2. a mal byť hotový cca 20. týždeň (minulý týždeň), tak je reálny cca. 32-35 týždeň (august) :D Vybava: 4x4, AT, 110kW 2.0D, canton, svetlá látka, nezávislé kúrenie Takže auto prišlo dealerovi 14.9., ? 22.9. idem po neho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Ahoj, 11.9. objednán Karoq ve výbavě 125let a motorem 1,5 TSI. Dodání bude březen 2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 No tak to je pekelný čekání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 (editace) Ta doba se ještě změní ja měl objednáno 17.7.2020 a termín byl březen 2021 po měsíci změněno na 39 týden 2020 Editováno: 18. Září 2020, autor: Mit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 6 mesicu, to je masakr !!!! A to plati nyni, zitra nouzovy stav + 6 dalsich ??, srpen 2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 @MitNemyslím si, že se mu to změní, a pokud ano tak ne tak brutálně. Proč by jinak teď dostal Březen a za měsíc by tomu mělo být jinak? Blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Otázka je, jestli to není kvůli nějakým očekáváním odstávkám výroby které by mohli přijít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 No docela by mě zajímalo, od někoho kdo vidí do výroby aut, jak to nyní vypadá s dodacíma lhůtama s ohledem na Covida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Záleži dost na dodávkách dílů takže občas jde do výroby něco dřív a jiné se zas posune dozadu. Nejsou jen problémy s kovidem, teď byl problém s jednou firmou na slovensku, která částečně vyhořela. Poslední výrobní lhůty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas1283 Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Ja mam od cervna objednan 2.0 tsi a dodani listopad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Prodlouzeni dodani jsem zajiste myslel v kombinaci s Covidem, moznym nouzovym stavem atd.. Za tyden zavrou skoly, decka doma, rodice s nima na hlidani a uz to pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.