davi72 Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Na dnešní dobu docela krátká dodací lhůta.👍😉....tak ať to utíká. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladko1 Vloženo 20. Únor 2022 Sdílet Vloženo 20. Únor 2022 Zajímavé :) Já objednal začátkem února a nepředpokládal jsem vůbec dodání letos, takže třeba budu i mile překvapen :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 20. Únor 2022 Sdílet Vloženo 20. Únor 2022 Tak zatím se dělá ještě starý model. cca konec únoa a pak jede nový a je tam docela dost objednávek. Tak jsem sám zvědavý. Zase asi záleží kdo si toho tam a a kolik objednával. Kvoty prodejců. Tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladko1 Vloženo 20. Únor 2022 Sdílet Vloženo 20. Únor 2022 Jasně, ale prosincová objednávka je již na FL model, takže půlroční dodací lhůta je i tak skvělá. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Únor 2022 Sdílet Vloženo 21. Únor 2022 Jen jde o to, jestli bude fakticky dodržená. To je totiž poslední dobou běžné, že se termín výroby několikrát změní v řádu týdnů až měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palev Vloženo 21. Únor 2022 Sdílet Vloženo 21. Únor 2022 Ja objednano leden 2022 a dle prodejce je v systemu dodani prelom cervence a srpna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 21. Únor 2022 Sdílet Vloženo 21. Únor 2022 Mám objednáno asi 14 dní a předpokládaný termín výroby mi řekli polovinu července. Ale je pravda, že prodejce měl auto údajně už nějakou dobu objednané jakoby na sklad a jen jsme upravili konfiguraci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Potvrzeno od prodejce, aktuální dodací lhůta je do 30ti týdnů. Je to dáno tím, že škoda chce, ať co nejdříve jezdí fl verze karoqu, takže mají ve výrobě přednost. Navíc, a to je jen neověřená spekulace dealera, od půlky roku mají být povinné další asistenční systémy (např. lane assist), tak chtějí do té doby vyrobit co nejvíce aut, aby je tam nemuseli instalovat. S lane assistem je spojen virtuální kokpit, což by škodovce prodražilo výrobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Lenze to Skodovka,ani nikto neriesi,vsetko to navysenie,vylepsenie,povinnne instalovanie zaplati koncovy zakaznik a zvlast teraz velmi rad,kedze auta niesu a cakacka je nekonecna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 V 20. 2. 2022 na 20:32, octabin napsal: Zase asi záleží kdo si toho tam a a kolik objednával. Kvoty prodejců. Ano, dnes je to také kvótách prodejců - rozdělené je mají na kvartály. Nicméně už teď v únoru je možné, že některý prodejce má některý model pro tento rok vyčerpán a tím pádem je momentálně rozdíl v dodání jednotlivých zakázkách. Někdo tak může mít auto rychle a druhý o dost později ačkoliv si objednají totéž, ve stejný čas, ale u rozdílných dealerů. Samozřejmě pokud by se zvýšila výroba, což je ale málo pravděpodobné mohlo by dojít k navýšení počtu vozů pro celou ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palev Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Dokonce mi i prodejce rikal, ze Skodovka updatuje info o vyrobe take kvartalne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Vzhledem k situaci je to opravdu možné - je hodně proměnných, které mají vliv na výrobu a rok je na plánování moc dlouhá doba, neboť dnes je to tak, že co je tento den, příští týden může být jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Facelift u prodejců na přelomu března a dubna 2022. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Som si ho uz dnes bol pozriet nazivo v montazi/tak zo zvedavosti/,aj ked oficialne tam mal byt az od 9 tyzdna,ale ako klasika,sme popredu....a vypada ozaj celkom k svetu po tom FL... 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2410 Vloženo 27. Únor 2022 Sdílet Vloženo 27. Únor 2022 (editace) Objednáno 14.prosince 2021 dodáno 3.ledna 2022 Editováno: 27. Únor 2022, autor: michal2410 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 27. Únor 2022 Sdílet Vloženo 27. Únor 2022 Pěkně, asi VIP zákazník, když to vyrobili přes celozávodní dovolenou ;) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka SKS Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 V 16. 2. 2022 na 17:21, bunicek napsal: Objednáno 14.12.2021 a dnes předpokládaný termín výroby 14-16 KT Sportline 1.5 dsg Objednáno 20.12.2021 a 17.2 jsem mluvil s prodejcem a řekl mě 15 týden výroba, takže skoro stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 7. Březen 2022 Sdílet Vloženo 7. Březen 2022 Tak FL Karoqa už naváží k prodejcům. 1 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 7. Březen 2022 Sdílet Vloženo 7. Březen 2022 Musím říc,že takhle v té světlé se mi asi líbí víc ten starý model. A to se mi na těch prezentačních fotkách líbil ví po FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 9. Březen 2022 Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 Nechápu, jak se někomu může líbit ta zelená barva. Asi nějaký lesák. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Březen 2022 Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 souhlas, taky bych si jí nevzal, ale viděl jsem jich spousty s nálepkou na dveřích Lesy ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 9. Březen 2022 Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 (editace) Já si zase vzpomínám, že podobná zelená barva byla dodávána tehdy v 60.-tých letech min. století u nové řady Škoda 1000/1100 MB a později byla k vidění i u nové Fabie I. Myslím, že se to tehdy jmenovalo "lahvová zelená", tou barvou to fakt tehdy připomínalo zelené pivní flašky. A zrovna u té řady 1000/1000 MB to byla žádaná barva, vzpomínám si jak náš učitel chemie na ZŠ si ji vyzvedl v Mototechně a byl z ní úplně nadšený (z vozu i z té barvy) a my jako malí kluci jsme mu ji záviděli (tu barvu). Holt je to jako s módou, každému a v jiné době se líbí něco jiného. Mně osobně se ta barva tedy líbí, možná trochu i z té dávné nostalgie. Jinak ty fotky od @kacer1, jsou v tom počasí barevně dosti špatné, no a v krásném počasí ta zelená barva na tom Karoqu vynikne o dost více. Samozřejmě každý máme jiný vkus, to beru jako normál. Editováno: 9. Březen 2022, autor: DušanV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 9. Březen 2022 Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 Škoda Auto zřejmě kvůli Ukrajině přeruší výrobu vozů Scala a Kamiq - Enyaq má také problémy s dodávkami kabeláže z Ukrajiny. Myslíte, že se kvůli tomu může zrychlit výroba jiných modelů ... samozřejmě mě zajímá hlavně KAroq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alap99 Vloženo 9. Březen 2022 Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 (editace) Včera večer mě na dotaz jak to vypadá s výrobou v jedné FB skupině odpověděl jeden ze zaměstnanců škody tohle: 👍 držím palce ať to dopadne co nejdříve. Rád bych vás potěšil, ale ve fabrice s dílama žádná sláva 🤔. V Kvasinách kde se hlavně vyrábí už neděláme sobotní směny a mají padnout i páteční a to kupa aut se odstavuje nehotových. Čipy, požár u dodavatele, a teď elektro svazky a jiné díly z Ukrajiny. Tak telefon k prodejci s dotazem na termín odložím asi na konec Března neb teď podle mě sami nebudou vědět co bude/nebude... Editováno: 10. Březen 2022, autor: alap99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 Lahvová zeleň byla také v roce 1982 i Š 120 GLS nebo Š 105GL. Měl jsem sice šípkovou červeň (120GLS), ale ta zelená se mi v té době líbila víc. Hlavně s novými zadními světly.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.