marcels575 Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 Škoda Karoq 1.5 TSI style automat objednaný 29.4.2019, dodanie vraj tak do pol roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Je zajimavé, že u Karoqu sportline i scout je termín dodání tak krátký, klasické verze ambition a style mají tak dlouhé dodací doby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Firedragon Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Karoq TDI 140 kW objednaný 19.10.2018 a stále jen prodlužování..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave_m Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 On 11/14/2018 at 2:43 PM, dave_m said: Ahoj, já objednal 1.5TSI, DSG, béžová, Tritony, tažné, vario, digi panel 44KT/18 (přesně 1. 11.) a předběžně mi řekl 26-28KT/19. Prý se může po novém roce dodání zkrátit. Co jsem ještě zjistil, že se bude béžová dělat do 28KT/19 (nevím, jestli včetně), tak bych byl rád, kdybych ji nemusel měnit :-) Ahoj, abych zakončil tento příběh, auto jsme si včera převzali. Vyrobeno 20KT, 21.5. u dealera, 27.5. doma. Zatím jede plynule, ťuk ťuk :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MC_sparrow1 Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Karoq sportline 1,5 MAN. objednaný 5.2.2019, na predajni 24.5.2019, dnes doma ? predbežný termín dodania bol 24/26 týždeň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim K Vloženo 27. Červen 2019 Sdílet Vloženo 27. Červen 2019 Karoq 1.5 TSI man + panorama + tažné + Digi štít + Canton. 25.3. objednán, dnes naskladněný, příští týden převzetí. ? Původní termín dodání byl konec září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 28. Červen 2019 Sdílet Vloženo 28. Červen 2019 ? super, že by se termíny krátily ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcels575 Vloženo 25. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2019 Dneska som sa dozvedel od dealera ze vyroba naseho auta bude v 38 tyzdni. Chvala bohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 Tak ať ti to uteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcels575 Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 Dakujem ide to hrozne pomaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 Já bych se teoreticky měl prý dočkat v 35. týdnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcels575 Vloženo 27. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2019 Tak to uz bude za mesiac. Nech nam to utece a potom nech nam to hlavne neskace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 27. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2019 Ja mám 37 KT tak snad to nebude klokan. Prý už nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 27. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2019 před 56 minutami, marcels575 napsal: Tak to uz bude za mesiac. Nech nam to utece a potom nech nam to hlavne neskace. Já budu mít 1.6 tdi DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk L. Vloženo 27. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2019 Objednáno 1.července, začít vyrábět se má v 34. týdnu, k předání vozidla by podle prodejce mělo dojít v polovině nebo koncem září. Vypadá to zatím velice dobře, zvláště když je v tomto období celozávodní dvoutýdenní dovolená. Předchozí auto jsem měl Octávii, kterou jsem novou kupoval již před 14. lety. Po celou dobu jsem neměl žádnou vážnější závadu tak snad i tentokrát budu mít štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 27. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2019 před 35 minutami, decathlon napsal: Já budu mít 1.6 tdi DSG Tak se máš na co těšit. A doufám, že se tady pochlubíš. Já jsem moc spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcels575 Vloženo 27. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2019 Ja mam objednanu 1.5 Tsi DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcels575 Vloženo 27. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2019 Před hodinou, Zbyněk L. napsal: Objednáno 1.července, začít vyrábět se má v 34. týdnu, k předání vozidla by podle prodejce mělo dojít v polovině nebo koncem září. Vypadá to zatím velice dobře, zvláště když je v tomto období celozávodní dvoutýdenní dovolená. Předchozí auto jsem měl Octávii, kterou jsem novou kupoval již před 14. lety. Po celou dobu jsem neměl žádnou vážnější závadu tak snad i tentokrát budu mít štěstí. Tak to mas super, ak to klapne tak to bude slusne rychle dodanie auticka. Inak tiez mam cely zivot skodovky a som stale spokojny. Momentalne mam superb 2 a ziaden vazny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 27. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2019 před 2 hodinami, Martin Rušaj napsal: Tak se máš na co těšit. A doufám, že se tady pochlubíš. Já jsem moc spokojený. No jasně, že se pochlubím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 objednáno včera 1.5TSI DSG, na dotazy reagují různí dealeři různě, jeden začátek října, jeden začátek roku, tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Tak ať ho máš co nejdřive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 EDIT: přišel mail že mezi 38-40KT na stole prodejce ležel leták "rodinný balíček převzetí vozidla" že je při tom krom dalšího možná prohlídka závodu, zkoušel jste to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcels575 Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Tak to mas rychle. Ja som objednaval na konci aprila a vyroba asi 38 KT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 (editace) Tak jsem zjištoval "rodinný balíček převzetí vozidla". Zavolal jsem na infolinku Škoda kde mi řekli že dotaz musím položit mailem. Nedalo mi to, zavolal jsem do muzea kde jsem dostal kontakt na člověka co to má pod palcem. Ten pravil že závod si mohu prohlédnout kdykoli jakkoli že k tomu nepotřebuji auto a že převzetí musí objednat dealer a že mu to je vyfakturováno. Zeptal jsem se tedy delera zda by to mohl objednat a dealer pravil že jedině v tom případě když si to jako službu zaplatím, jinak smolík. No ptáčka už lapli, tak co, že. Editováno: 7. Srpen 2019, autor: gabuliatko oprava překlepu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 A tys to čekal zadarmo? To by se auta předávala jen tam :) Zas tolika to nestojí. https://portal.skoda-auto.com/tomcat8/museum/public/orderPacket.jsp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.