Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tohle není ono, 500,- (nebo 1500,-) stojí prohlídka fabriky a jak sem výše psal nemá to s předáním vozu nic společného.

Vlastní předání auta stojí 3500,-. Naivně sem si myslel že auto bude dříve bo se ušetří čas dopravy, ale za tuhle cenu sou pomalu příčníky.

To bylo hodně naivní. A z fabriky se do muzea to auto dostane jak, teleportem? Rozhodně tam žádná úspora není, spíš naopak je to zátěž několika dalších lidí.

Začínám to chápat. Asi bude jednodušší auto vyzvednou u dealera a do fabriky se zajet podívat v rámci záběhu.

Přesně tak. Vezmi rodinu, dejte si v Café Václav výbornou svíčkovou a užijte si to ex post.

Karoq style 1.6tdi MAN, objednaný 6.7. doma 1.8. Celkem rychlovka :)

Je zde nějaký prodejce který by věděl v jakém okamžiku je již znám VIN vozu? Allianz mění produkty tak mne trochu tlačí čas.

Já sice nejsem prodejce, ani nikdo z ŠA, ale podle mě je VINko jasný, až když auto je vyrobené. 

VIN je známé až když je auto na lince

Habi001: Děkuji. Otázka je kdy se dostane k prodejci, zda dřív v nějakém systému nebo až když dovezou auto s papírama.

Mě docela stačilo zjištění že prodejce je pouze obchodník a že konfiguraci zadává u nich ve firmě někdo jiný a že neexistuje nějaká zpětná vazba pro kontrolu.

(to není stížnost, to je prostě zjištění které mne překvapilo)

prodejce vidí VIN dříve než mu přijede vůz, ale jak jsem psal. Až když je na lince

Tak už mám auto také u prodejce. Objednáno 6/2019  Karoq 1.6tdi DSG Ambition. Převzetí jsem si ale domluvil až na první týden v září, protože teď odjíždím na sl. cestu.

Tak to je ještě chvilinku. To uteče.

před 5 hodinami, Martin Rušaj napsal:

Tak to je ještě chvilinku. To uteče.

To jo, už se na něj těším.

• 2 týdny později...

Tak vyroba mojeho auta 1.5 Tsi DSG style 37 tyzden vo stvrtok. Objednane 29.4

To dealer hlásí sám od sebe nebo jej bombardujete?

to vis, ze bombardujeme :) sami od sebe se ozvou az kdyz maj auto na salonu :)

Presne tak. Dneska som mu ohladom toho volal inak oni mi budu volat az ked k nim pride auto.

Objednaný Karoq 1.5 TSI  MAN 26.7.2019, zjavne si ešte dlho počkám. 

Vidím správně že 37KT je příští týden nebo to má šáde jinak?

Ano 37 tyzden je spravne. Udajne vo stvrtok. Chvala bohu. Povodne to malo byt v 38 ale troska sa poponahlali.

Tak zítra je den "D". Jedu pro něj.

Tak nech je vsetko v poriadku a nech to dobre dopadne. Konecne si sa dockal. A hlavne nech to neskace.. 

V 4. 9. 2019 na 21:21, marcels575 napsal:

Ano 37 tyzden je spravne. Udajne vo stvrtok. Chvala bohu. Povodne to malo byt v 38 ale troska sa poponahlali.

Máš VIN?

VIN nemam ani som nezhanal ,neviem na co by mi bol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.