Srpen 7, 20196 r Tohle není ono, 500,- (nebo 1500,-) stojí prohlídka fabriky a jak sem výše psal nemá to s předáním vozu nic společného. Vlastní předání auta stojí 3500,-. Naivně sem si myslel že auto bude dříve bo se ušetří čas dopravy, ale za tuhle cenu sou pomalu příčníky.
Srpen 7, 20196 r To bylo hodně naivní. A z fabriky se do muzea to auto dostane jak, teleportem? Rozhodně tam žádná úspora není, spíš naopak je to zátěž několika dalších lidí.
Srpen 8, 20196 r Začínám to chápat. Asi bude jednodušší auto vyzvednou u dealera a do fabriky se zajet podívat v rámci záběhu.
Srpen 8, 20196 r Přesně tak. Vezmi rodinu, dejte si v Café Václav výbornou svíčkovou a užijte si to ex post.
Srpen 15, 20196 r Je zde nějaký prodejce který by věděl v jakém okamžiku je již znám VIN vozu? Allianz mění produkty tak mne trochu tlačí čas.
Srpen 15, 20196 r Já sice nejsem prodejce, ani nikdo z ŠA, ale podle mě je VINko jasný, až když auto je vyrobené.
Srpen 16, 20196 r Habi001: Děkuji. Otázka je kdy se dostane k prodejci, zda dřív v nějakém systému nebo až když dovezou auto s papírama. Mě docela stačilo zjištění že prodejce je pouze obchodník a že konfiguraci zadává u nich ve firmě někdo jiný a že neexistuje nějaká zpětná vazba pro kontrolu. (to není stížnost, to je prostě zjištění které mne překvapilo)
Srpen 21, 20196 r Tak už mám auto také u prodejce. Objednáno 6/2019 Karoq 1.6tdi DSG Ambition. Převzetí jsem si ale domluvil až na první týden v září, protože teď odjíždím na sl. cestu.
Srpen 22, 20196 r před 5 hodinami, Martin Rušaj napsal: Tak to je ještě chvilinku. To uteče. To jo, už se na něj těším.
Září 3, 20196 r Presne tak. Dneska som mu ohladom toho volal inak oni mi budu volat az ked k nim pride auto.
Září 4, 20196 r Ano 37 tyzden je spravne. Udajne vo stvrtok. Chvala bohu. Povodne to malo byt v 38 ale troska sa poponahlali.
Září 12, 20195 r Tak nech je vsetko v poriadku a nech to dobre dopadne. Konecne si sa dockal. A hlavne nech to neskace..
Září 12, 20195 r V 4. 9. 2019 na 21:21, marcels575 napsal: Ano 37 tyzden je spravne. Udajne vo stvrtok. Chvala bohu. Povodne to malo byt v 38 ale troska sa poponahlali. Máš VIN?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.