pigo Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 No vidíš, tak jsme se dočkali. ☃️😜 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benobrno Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 před 1 minutou, pigo napsal: No vidíš, tak jsme se dočkali. ☃️😜 No bylo to na mrtvici. Říkal jsem si jak jsem šel z práce že se mrknu k autosalonu zda tam náhodou už nestojí. Byl jsem 50 metrů od autosalonu a telefon. Volá prodejce že auto dorazilo. Myslel jsem že mě trefí šlak. Tak jsem tam doběhl nechal si udělat fakturu a ještě za světla jsme ho požádal ať mi to auto ukáže. Udělal jsem narychlo 2 blbý fotka fotky a mazal do banky. No hektické odpoledne ale tlačím to taky aby to aspoň bylo na převozkách do štědrého dne. Mezi svátky se to snad přihlásí. Jsou vyčerpaná pořadí na magistrátu kvůli Covidu. Takže nestíhají přihlašovat :-)¨ Ale to přežijeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Jdu nakoupit - telefon -auto právě sjíždí s návěsu-prosím o foto-domů-v emailu faktura-banka-pojišťovna-zajistit pořadí v registru-hotovo. 🙉🙉🤕😜 V úterý pro auto a hned pro značky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Pánové tak ať vám slouží. Tento týden se fakt tlačí rozvozy po salónech je to z Kvasin jeden přepravník za druhým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benobrno Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 před 13 minutami, pigo napsal: Jdu nakoupit - telefon -auto právě sjíždí s návěsu-prosím o foto-domů-v emailu faktura-banka-pojišťovna-zajistit pořadí v registru-hotovo. 🙉🙉🤕😜 V úterý pro auto a hned pro značky. No to je paráda. U mě to tady tak rychle nejde ale vydržím to :-) Auto mi bude registrovat prodejce atd. Nemám momentálně moc času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benobrno Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 před 1 minutou, KyAeRtOiQ napsal: Pánové tak ať vám slouží. Tento týden se fakt tlačí rozvozy po salónech je to z Kvasin jeden přepravník za druhým. Je to poznat že se to jaksi najednou hnulo. I prodejce říkal že se to najednou rozpohybovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Konec roku musi fakturovat 👍 ksefty se musi hybat. At vam to hlavne spolehlive jezdi 👍👍👍. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benobrno Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 V 18. 12. 2020 na 22:55, kitrab napsal: Konec roku musi fakturovat 👍 ksefty se musi hybat. At vam to hlavne spolehlive jezdi 👍👍👍. Akorát že to stíhají ve škodovce až ke konci roku a pak je vše i u prodejce napnuté a nestíhají auta připravovat. A taky techničáky se uvidí jak pošta zaboduje. Když mi chtěl ukázat auto na skladu tak hrabal v krabici kde měl hromadu nových klíčů. Měli z toho asi taky vánoce. Ale jak říká klasik "Vše se v dobré obrátilo" Když už je tady a čekání skončilo, tak už se jen těšit až to nachystají a pak aby to jezdilo bez problémů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PabloSVK Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 23 hours ago, benobrno said: Pozdravujem priatelia. Objednané 09. 10. 2020. Povodný termín marec 2021. Dnes ráno 21. 12. 2020 telefonické info, že Karoq je vyrobený. Čaká sa na dodanie z fabriky. Začiatkom januára by malo byť prebratie. Výbava Live Plus, Moon White, 2.0 TDi manuál, béžový interier. Chcel som adaptívny LANE ASSIST, tak som pridal TRAVEL ASSIST LOW (+0 euro-obsahuje citanie znaciek, lane assist+), ťažné zariadenie, 3. kľúč (personalizácia)-sa mi podarilo vyhodiť kľúč z minulého Volkswagenu (200 euro), tak preto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Tak to je aspoň dobrá zpráva. A už se těšíme na fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 (editace) Auto je doma! Trošku jsem to popotlačil. Až bude chvíle dám nějaké fotky....teda až ho dodělám. Přeci mi nebude manželka jezdit v nějaký "tuctovce"! Editováno: 21. Prosinec 2020, autor: pigo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PabloSVK Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Nech sa paci. Prve fotky. Moon White. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Konečně další odvážná stran interiéru, pěkné 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benobrno Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Tak auto je taky doma. Zatím na převozkách. Značky budou až po vánocích. Není ještě techničák. Ale to nevadí. Zatím jsem svezl polovičku kolem sídliště a načerpal palivo :-) byla z toho paf. A teď jsem donastavil infotaitment. Aspoň zatím nějak. Zatím vše funguje. I Iphone se krásně připojil bez drátů "pane Markoni" jak říkal klasik. Foto až bude čas. Dovezl jsem odpoledne a už se stmívalo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benobrno Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 V 21. 12. 2020 na 17:40, pigo napsal: Auto je doma! Trošku jsem to popotlačil. Až bude chvíle dám nějaké fotky....teda až ho dodělám. Přeci mi nebude manželka jezdit v nějaký "tuctovce"! Tak ať jezdí v pořádku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Vnitřek fotit nebudu, ale dobrej špek- chci zapojit kameru do USB-C a.... Nic, jenom díra 😂😂😂😂🙄 Normálně mi to tam nedali. Takže po Novém roce reklamačka. Teď už to honit nebudu. Ale je to divný, divný velebnosti! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Tak to nechápu, jak to s dírou mohlo projít přes kontrolu v ŠA. Co to pro škodováckého boha máš na grilu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 To na té masce je vizuální přechod na elektromobil :) No, motoru se to na delší vzdálenosti moc líbit nebude. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Clonu na zimu mám vyzkoušenou mnoho let z předešlých aut. U nás se hodně solí a díky ní se do motoru dostane jen minimum slaný břečky,tak že mám všechny motory jak "nový". Žádná oxidace ,nic. Chlazení to rozhodně nijak v zimě neuškodí.To bylo to první co jsem vždy hlídal.Nemluvě o spodní mřížce,která to v poho zvládne. Jak vylezou najaře teploty okolo 5°C ,tak clony sundávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Omlouvám se za OT Spoiler ale vzhledem k tomu, že ta horní mřížka je skoro 1m nad zemí, tak 90% té slané břečky stejně naletí do motoru tou spodní mřížkou... Navíc za tou horní mřížkou je tak možná tak 20% chladiče, takže ani ohřevu to moc nepomůže, i samotná maska je skoro do 3/4 zvrchu zaslepená... . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BerryCZe Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Objednáno 18.11 dle infa polovina unora až první týden května 21 tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 Brutalni rozptyl 🙁. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 Já jsem se taky dozvěděl při přebírání auta, že jednu chvilky to bylo dokonce až na květen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 Někde bylo, že Škoda bude očkovat ve vlastní režiji zaměstnance, což může znít pozitivně co se týče výroby, ale otázka je kolik subdodavatelů do toho půjde stejně. Pokud nebudou díly a budou lidi na montáži, stejně žádná auta nebudou včas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 Přesněji je to tak že Škoda žřídila očkovací centra v závodech a požádala o dodání vakcín od státu, když to dopadne budou nás očkovat v pracovní době a nemusíme nikam letět. Očkování je pro všechny zdarma jen ta příprava a vybudování center je v režii Škody. Další věc je kolik lidí očkování využije. Zdarma máme třeba očkování proti chřipce a proti klíštové encefalitidě a stejně to lidi nevyužívají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.