Leden 7, 20214 r https://www.google.com/amp/s/www.seznamzpravy.cz/clanek/automobilce-skoda-auto-chybi-cipy-muze-to-zkomplikovat-vyrobu-136656%3famp=1 To je těžký problém.
Leden 8, 20214 r No až se embasofirma vyse.e na věčně nefungující všezdražující pí.oviny se vzdáleným nepřístupem, a začne opět vyrábět normální dostupná Škodawerke, bude po problémech :-)
Leden 12, 20214 r Autor Ahoj Škodováci. V únoru 2018 jsem v tomto fóru komunikoval na téma dodací / výrobní lhůta Karoq . Auta 1,5 TSI Style manual jsem se dočkal a je super. Vzhledem k tomu, že má již najeto 55 tis km jsem se rozhodl pro další a to 2,0 TSI / 140 kW , DSG, 4x4, Sportline / . Objednal jsem v listopadu 2020 a světe div se, nic se nezměnilo - auto do výroby půjde ve 49. týdnu 2021. Nemáte někdo info co jim ve fabrice tak trvá ?
Leden 12, 20214 r Nechce sa mi to veriť,švagor objednavali OIV Combi zaciatkom novembra a 28.12 som bol s nim po nu u predajcu,tak kde je pravda. Upraveno Leden 12, 20214 r od MAKEL
Leden 12, 20214 r Pravda je taková že tzv. standartní vozy ( tzv. lehké na výrobu bez dílů které chybý a jednodušší výbavy) jdou momentálně přednostně do výroby takže se může stát že jsou hotové třeba i do měsíce.
Leden 12, 20214 r před 17 minutami, MAKEL napsal: Nechce sa mi to veriť,švagor objednavali OIV Combi zaciatkom novembra a 28.12 som bol s nim po nu u predajcu,tak kde je pravda. No auto sice dostal, ale este nieje dokoncene :D az bude soft bez chyb potom mozes povedat ze je hotove :D
Leden 12, 20214 r Asi to bude opravdu otázka štěstí a někdy i drobností ve výbavě. Já objednával před Vánoci 1.5 TSi DSG Style plus s termínem výroby 05-06/2021. Na začátku ledna jsem tam přidával pár drobností a obratem mi volá prodejce, že výroba skočila na únor...
Leden 13, 20214 r Z třech výrobních linek dočasně dvě https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/skode-dochazeji-cipy-presouva-do-ceska-vyrobu-karoqu-40347664#dop_ab_variant=0&dop_req_id=dnBiVhBOPsA-202101130941&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Leden 19, 20214 r Tak som sa konecne dockal: 1.5 TSI DSG Live PLus. Objednane 29.Augusta a preberal som 15.decembra, takze som wstihol pre zavretim predajni na SK :-) Ale ako som cital.....niektory cakali menej. Uz mam cez 1000 km a zoznamujem sa, ale kedze pracaz domu + zakaz vychadzania, tak prilezitosti malo.
Únor 3, 20214 r Navazuji na můj chybějící USB u zrcátka z výroby. Včera mi v servisu USB dodatečně namontovali+výměna souvisejících plastů, aby "nechrastily". Musím servis pochválit! Hned jsem instaloval kameru a maká bezchybně.
Únor 3, 20214 r @pigo - prosím, jakou máš kameru? Ta USB zásuvka má výstup 12V, ale většina kamer potřebuje jen 5V, což řeší adaptérem zabudovaným v zástrčce do zapalovače. Díky.
Únor 3, 20214 r By mě ještě zajímalo, jestli by to šlo ofiko dodělat? Když jsem auto kupoval. tato možnost v konfiguraci bohužel nebyla.
Únor 3, 20214 r před 53 minutami, JirkaVe napsal: @pigo - prosím, jakou máš kameru? Ta USB zásuvka má výstup 12V, ale většina kamer potřebuje jen 5V, což řeší adaptérem zabudovaným v zástrčce do zapalovače. Díky. Všechny USB C v autě mají výstup 5V. V autech mám všude NAVITEL R600 (nekolik let) a spokojenost. Při prvotním rozebrání v servisu jsem byl přímo u toho. Domnívali jsme se, že USB pouze nevsadili při montáži do krytu, ale nebylo to tak. Technik zjišťoval ve ŠA jak se věci mají a bylo nám sděleno, že chybí pouze zapojit vodiče s USB do jednotky pod osvětlením. Prvotní rozebrání mám nafocené, ale včera jsem tam auto nechal a půjčili mi náhradní vůz. Upraveno Únor 3, 20214 r od pigo
Únor 3, 20214 r před 17 minutami, dafro napsal: By mě ještě zajímalo, jestli by to šlo ofiko dodělat? Když jsem auto kupoval. tato možnost v konfiguraci bohužel nebyla. Myslím , že to bude podmíněno, protože já jsem v konfiguraci musel zadat čtečku značek abych měl USB.
Únor 3, 20214 r @pigo - díky moc, to by mě vůbec nenapadlo, ale jsem technická lama. Moc jsi mi ulehčil výběr kamery.
Únor 3, 20214 r Tyto kamery mají skvělé řešení samolepicího držáčku a nasazování. Jediná nevýhoda je, že mají zastaralý konektor USB mini, takže se musí z Céčka blbě redukovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.