Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A lepší to nebude :(.

No až se embasofirma vyse.e na věčně nefungující všezdražující pí.oviny se vzdáleným nepřístupem, a začne opět vyrábět normální dostupná Škodawerke, bude po problémech :-)

• Autor

Ahoj Škodováci. V únoru 2018  jsem v tomto fóru komunikoval na téma dodací / výrobní lhůta  Karoq . Auta  1,5 TSI Style manual jsem se dočkal a je super. Vzhledem k tomu, že má již najeto  55 tis km jsem se rozhodl pro další a to 2,0 TSI  / 140 kW , DSG, 4x4, Sportline / . Objednal jsem v listopadu 2020  a světe div se, nic se nezměnilo - auto do výroby půjde  ve 49. týdnu 2021.  Nemáte někdo  info co jim ve fabrice tak trvá ?

Ze by vyroba ? :)

Forum plne infa hold nejsou dily a dlouho jeste nebudou.

Jedno foto z mého pracovního počítače. 

IMG_20210112_201409.thumb.jpg.47c6b7a2b03b4c731a81f2425c8865cb.jpg

• Autor

opravdu nečitelné, ale díky

• Autor

už  se mi to podařilo otevřít.  děkuji , ale nejsem potěšen  :-(

Nechce sa mi to veriť,švagor objednavali OIV Combi zaciatkom novembra a 28.12 som bol s nim po nu u predajcu,tak kde je pravda.

Upraveno od MAKEL

Pravda je taková že tzv. standartní vozy ( tzv. lehké na výrobu bez dílů které chybý a jednodušší výbavy) jdou momentálně přednostně do výroby takže se může stát že jsou hotové třeba i do měsíce. 

před 17 minutami, MAKEL napsal:

Nechce sa mi to veriť,švagor objednavali OIV Combi zaciatkom novembra a 28.12 som bol s nim po nu u predajcu,tak kde je pravda.

No auto sice dostal, ale este nieje dokoncene :D az bude soft bez chyb potom mozes povedat ze je hotove :D

👍👍👍 DoDo.

Asi to bude opravdu otázka štěstí a někdy i drobností ve výbavě. Já objednával před Vánoci 1.5 TSi DSG Style plus s termínem výroby 05-06/2021. Na začátku ledna jsem tam přidával pár drobností a obratem mi volá prodejce, že výroba skočila na únor...

Objednané 25.09. pripravené po vianociach 👍

(1.5 benzín, automat, edice 125 let)

• Autor

četl jsem, docela dobrá zpráva  pro objednatele Karoqů.  Díky za link.  :-) 

Tak som sa konecne dockal: 1.5 TSI DSG Live PLus. Objednane 29.Augusta a preberal som 15.decembra, takze som wstihol pre zavretim predajni na SK  :-) Ale ako som cital.....niektory cakali menej.  Uz mam cez 1000 km a zoznamujem sa, ale kedze pracaz domu + zakaz vychadzania, tak prilezitosti malo.

• 3 týdny později...

Navazuji na můj chybějící USB u zrcátka z výroby. 

Včera mi v servisu USB dodatečně namontovali+výměna souvisejících plastů, aby "nechrastily". 

Musím servis pochválit! 

Hned jsem instaloval kameru a maká bezchybně. 

@pigo - prosím, jakou máš kameru? Ta USB zásuvka má výstup 12V, ale většina kamer potřebuje jen 5V, což řeší adaptérem zabudovaným v zástrčce do zapalovače. Díky.

By mě ještě zajímalo, jestli by to šlo ofiko dodělat? Když jsem auto kupoval. tato možnost v konfiguraci bohužel nebyla.

před 53 minutami, JirkaVe napsal:

@pigo - prosím, jakou máš kameru? Ta USB zásuvka má výstup 12V, ale většina kamer potřebuje jen 5V, což řeší adaptérem zabudovaným v zástrčce do zapalovače. Díky.

Všechny USB C v autě mají výstup 5V.

V autech mám všude NAVITEL R600 (nekolik let) a spokojenost. 

Při prvotním rozebrání v servisu jsem byl přímo u toho. Domnívali jsme se, že USB pouze nevsadili při montáži do krytu, ale nebylo to tak. 

Technik zjišťoval ve ŠA jak se věci mají a bylo nám sděleno, že chybí pouze zapojit vodiče s USB do jednotky

pod osvětlením. 

Prvotní rozebrání mám nafocené, ale včera jsem tam auto nechal a půjčili mi náhradní vůz. 

IMG_20210105_093137.jpg

IMG_20210105_093121.jpg

Upraveno od pigo

před 17 minutami, dafro napsal:

By mě ještě zajímalo, jestli by to šlo ofiko dodělat? Když jsem auto kupoval. tato možnost v konfiguraci bohužel nebyla.

Myslím , že to bude podmíněno, protože já jsem v konfiguraci musel zadat čtečku značek abych měl USB. 

Tak to mám asi smůlu a budu muset zvolit nějaké alternativní řešení.

@pigo - díky moc, to by mě vůbec nenapadlo, ale jsem technická lama. Moc jsi mi ulehčil výběr kamery.

Tyto kamery mají skvělé řešení samolepicího držáčku a nasazování. 

Jediná nevýhoda je, že mají zastaralý konektor USB mini, takže se musí z Céčka blbě redukovat. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.