Červen 27, 20214 r To je ta jedna z lepších odstavných ploch, asi dvě jsou jen štěrkové a ty auta jsou zaprášený jako prase za pár hodin.
Červen 27, 20214 r před 17 hodinami, PetriCZECH napsal: Něco málo z letiště Přerov 😉 Tolik asi k dodací lhůtě, když už se to vozí až k nám do Přerova. Tak to je mazec, to jsem netušil. Navíc moravská lokalita Přerov je poměrně z ruky od MB. No, zřejmě je to hodně tlačí.
Červen 27, 20214 r před 2 hodinami, KyAeRtOiQ napsal: To je ta jedna z lepších odstavných ploch, asi dvě jsou jen štěrkové a ty auta jsou zaprášený jako prase za pár hodin. Skladuje Škodovka něco i na louce, nebo má pouze zpevněné plochy? Třeba hnůjdaj louky využívá, někde tady na fóru byly fotky a to je teda úplný humus.
Červen 27, 20214 r Co vím tak by to všechno měli být zpevněné plochy letiště volné plochy podniků atd.
Červen 27, 20214 r před 30 minutami, Rapid1.0 napsal: Skladuje Škodovka něco i na louce, nebo má pouze zpevněné plochy? Třeba hnůjdaj louky využívá, někde tady na fóru byly fotky a to je teda úplný humus. Jj u mě v tématu, našel jsem ve skupině na FCB
Červen 28, 20214 r Když se dívám na Google, tak už i na jeho fotkách jdou vidět: Co jsme jel posledně kolem tak je to téměř celé plné...
Červenec 1, 20214 r Teď během odstávky, která bude i příští týden se spousta aut dodělává. Co jsem koukal jedná se převážně o cizinu (auta na vývoz) no a pak se uvidí co dál v půlce prázdnin je celozávodní dovolená.
Červenec 5, 20214 r To bude sklad některého prodejce, protože jsou na značkách a nevidím označení blokace chybějící díl.
Červenec 5, 20214 r Kdyby to byly z fabriky nekompletní tak jsou označený a neměly by plasty na dveřích. Vím jak to z Kvasin odesíláme. Tohle jsou hotové vozy, a ty jsou už dealerů. Folie jsou vždy, sundává je prodejce při předprodejním servisu. Upraveno Červenec 5, 20214 r od KyAeRtOiQ
Červenec 5, 20214 r Vždy byli fólie na export, v únoru jsem měl Octavii4 na kamionu bez ní. Uvidí se, jak dlouho tam budou je to kousek za Prahou.
Červenec 6, 20214 r Folie jsou i při dodání k dealerovi. Já je tam měl takhle, tzn. stejně jak na obrázcích: Upraveno Červenec 6, 20214 r od PetriCZECH
Červenec 6, 20214 r To ano, to mají každé. Lesklé části a ochranu řidičových dveří. Měl jsem na Fabiích i Ovci. Ale standartně pro ČR fólie na střeše a kapotě není, stačí se podívat na parkoviště dealerů. Hádat se nebudu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.