pigo Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 před 7 hodinami, Jan R. napsal: To ano, to mají každé. Lesklé části a ochranu řidičových dveří. Měl jsem na Fabiích i Ovci. Ale standartně pro ČR fólie na střeše a kapotě není, stačí se podívat na parkoviště dealerů. Hádat se nebudu. Taky bych se nehádal....12/2020 naše auto právě stažené z kamionu. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 Auto s RZ a podložkama ALD těžko bude nekompletní. To by nedávalo smysl, aby to na sebe leasingovka přihlásila a nechala to stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 To info najdu, kde to psali a že nemůže říci podrobnosti k tomu ALD. Spíše tu plochu může mít pronajatou i škodovka a pokud jsou vozy hotové funguje to jako překladiště na export. Je tu vlak i depo autopřepravníků. Třeba se někdy objeví info, co tam funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 (editace) Pár fotek jednoho z odstavných pláců po bouřce. Editováno: 9. Červenec 2021, autor: KyAeRtOiQ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 V 7. 7. 2021 na 6:09, pigo napsal: Taky bych se nehádal....12/2020 naše auto právě stažené z kamionu. Tohle je přesně tzv. Kvasinský malý polep pro tuzemsko, cizina má ještě polepené A a C sloupky plus horní hrany všech dveří. Vím že Fabia A Scala se polepují méně nebo vůbec. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 Našel jsem na webu, Borohrádek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 Teď už snad Škodovka pochopí, že ta auta je lepší předat zákazníkům. Alespoň tak to dřív chodilo a celkem to i fungovalo ke spokojenosti. A tahle auta z pod stromu? To spraví malá repas a zákazník ať se rači nestará, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 (editace) To by mě sakra zajímalo, co s takovými auty skodovka udělá. Oprava, nebo výroba nového? Opravdu si nedokážu představit, ze jako zákazník si jdu pro nové auto, na ktere ve skutečnosti spadl strom a je jakýmkoliv způsobem opracované po padu stromu. A je jedno, jestli došlo “jen” k výměně nárazníku, nebo strom spadl na střechu. Editováno: 9. Červenec 2021, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 Kdysi mi prodejce říkal buď sešrotují a co jde opravit prodá se přes ŠkodaPlus s uvedenou opravou. Jak to funguje teď nevím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 Opravdu pech pro majitele vozu. Čeká řekneme 30 týdnů na výrobu, a 2 týdny před předáním mu jde auto do šrotu a čekačka začíná od znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zakka1da Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 to půjde vyleštit :D no hele já už čekám skoro 30 týdnů a auto nemám ještě ani v plánu výroby, tak to vidím tak na rok, možná déle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 10. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 U menšího poškození výměna dílů. U většího co jde se odstrojí a použije na nově vyrobené auto, zbytek šrotace. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaziTomas Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Zdarec borci, nevite nahodou jak to vypada s novyma Kodiaqama? Kdyz jsem na zacatku kvetna objednaval, tak se prodejce dusoval 12ti tydny, ale pote, co jsem si to tu procetl, tak mam spis tucha 12 mesicu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Kodiaq: Ambition,Style- 8-10 týdnů L&K- 35-37 týdnů Sportline- 24-26 týdnů RS- 35-37 týdnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Jj toto platí pro tento týden pokud by měli všechny díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Tak koukám, že z konfigurátoru vypadl karoq ... že by konečně předzvěst příchodu faceliftu jako nedávno u kodiaqa, kdy taky vypadl na nějakou dobu z konfigurátoru ... nebo jsou na tom tak bídně s čipama, že nepřijímaj objednávky na indivindi výbavu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Facelift ještě ne. Nejprve by došlo k oficiálnímu představení a až pak konfigurátor. Co jsem četl naposledy +-2 měsíce zpět, tak FL Karoqu má být až příští rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Jj, FL 2022 Ceník nový má, konfig předělávají https://www.skoda-auto.cz/_doc/8dd5734e-3c3d-47e5-8598-621d7afac0ad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Škoda že se s novým ceníkem do nabídky nevrátil Sportline, který Karoqu fakt sluší a stále žádný dvoulitrový benzín. Z aktuální nabídky motorů bych si nevybral. Ale chápu, že v současné době s nedostatkem dílů a prodlužujících se dodacích lhůt nabídku jen těžko budou rozšiřovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Jen takovým letmým srovnáním mi to vychází +100tis (Style, TSI DSG + nějaké doplňky) oproti tomu co bylo před rokem a půl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Jo, je to tak, oproti embéčku co jsem kupoval před dvěma roky, je to nyní o 100t více (tedy když ještě nedávno fachal konfigurátor), pokud bude facelift za rok, tak to očekávám o dalších 100t navíc ... ne že bych neměl karoqa rád ... ale mega bych za lowendové embéčko fakt nedal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MRMartousek Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Nevíte někdo, kde se teď vyrábí Karoq Sportline? Montují ho pouze na Slovensku nebo i u nás? Případně jak to tam vypadá s výrobou? Objednával jsem koncem února. Teď jsem viděl, že Sportline zmizel už i ze slovenského konfigurátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PureZakka1da Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Já objednával Karoq Sportline koncem ledna a ještě není ani ve výrobním plánu 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Tak konfigurátor pro karoq je zpět ... a po aktuálním plošném zdražení embéček by mě karoq vyšel na 960t (v konfiguraci, co je pro mě zajímavá a přijatelná, pokud bych teď bez new embéčka nemohl žít a to ani není čtyřkolka, kterou bych si u příštího wagenu dovedl představit) ... tak to abych buď začal šetřit, nebo se poohlédl po new wagenu jinde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Starý vs. nový, někde ty rozdíly jsou propastné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.