Publikováno Únor 19, 20187 r Ahoj, mam superb II a columbus prestal fungovat, poridil jsem si tedy stejny z volkswagenu, vsechno by fungovalo, ale nejde menit zvuk z volantu,prehazovat skladby a tak. Na maxidotu se nezobrazuje navigace, jsem amater, ale zrejme se bude jednat o nejake nakodovani ? Pokud ano, jak ? Co k tomu zapotrebi ? VAG ? Da se to, rekneme nekde po EBayi poridit, ci je to nejaky jen profesionalni nastroj ? Diky za rady. Radek
Únor 19, 20187 r Autor Vyborne... a to obnasi co ? Prehrat na skodovku ? Mohl bych poprosit, trochu po lopate, jsem absolutni amater a tak bych to potreboval bod po bodu. Rada prehrat na skodovku mi veru nepomuze. Diky.
Únor 20, 20187 r Autor Diky za nabidku, je mozne, ze ji nekdy i vyuziji, ale nebydlim v cr, takze jedine nekdy na dovolene. Je mozne mi jen povedet, co je treba udelat ? Dá se to udelat pres kabl a pomoci vcds ? A kdyz uz to tady resim, muzes mi prosim poradit, jestli a popripade jaky nejnovejsi firmware mohu nahrat ? (5270,5269 ?) Diky moc. Upraveno Únor 20, 20187 r od Radek123
Únor 20, 20187 r Jak píše kolega,potřebuješ spec.kabel s SW,třeba od Motordiagu,kdy navi řekneš,co si má z flash CD vzít,VCDS ti k ničemu nepomůže.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.