Publikováno Únor 28, 20187 r Jelikož jsem nikde nedohledal problém, tak zakládám. Již párkráte se mne stalo, že po zavření auta jsem došel po několika minutá, bo aj hodinách a měl jsem otevřené dveře zadního kufru. Zkoušel jsem, jestli není možné omylem zmáčknout tlačítko na ovladaču, ale je celkem silně k zmáčknutí a podržení. Taktéže se to stalo ženě, a ta zamykala dotykem a klíček v kabelce a také se to otevřelo po vrácení se k autu. Nemáte někdo stejný problém, čím by to mohlo býti? Děkuji
Březen 1, 20187 r Stalo se mi nekolikrat neco podobneho.Vystoupim z auta a jdu kolem zadnich 5 dveri, klicek mam v kapse a kufr se zacne otevirat. Vim na 100% ze v kapse ten klicek nemackam.
Březen 1, 20187 r Mám auto přes rok a nikdy nic takového (naštěstí). Zkusil bych vypnout virtuální pedál a uvidíš. Někdy k otevření stačí málo, na druhou stranu klíč musí být poblíž. Upraveno Březen 1, 20187 r od Shaarky
Březen 1, 20187 r me se to stavalo kdyz jsem si treba sedl na zidli a ten klic se opravdu v kapse zmackne o druhy klic nebo cokoliv s vystupkem
Březen 2, 20187 r Autor pokud to půjde, zkusím říci ve škodovce, aby vypli otvírání klíčkem, pokud to půjde, stejnako to nevyužívám, hodně často využívám virtuální pedál, toho bych se nechtěl zbavit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.