frenkyyy Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Jelikož jsem nikde nedohledal problém, tak zakládám. Již párkráte se mne stalo, že po zavření auta jsem došel po několika minutá, bo aj hodinách a měl jsem otevřené dveře zadního kufru. Zkoušel jsem, jestli není možné omylem zmáčknout tlačítko na ovladaču, ale je celkem silně k zmáčknutí a podržení. Taktéže se to stalo ženě, a ta zamykala dotykem a klíček v kabelce a také se to otevřelo po vrácení se k autu. Nemáte někdo stejný problém, čím by to mohlo býti? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Zmáčkeš omylem ovladač - v kapse při sednutí atd., stalo se mi to několikrát. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Stalo se mi nekolikrat neco podobneho.Vystoupim z auta a jdu kolem zadnich 5 dveri, klicek mam v kapse a kufr se zacne otevirat. Vim na 100% ze v kapse ten klicek nemackam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 (editace) Mám auto přes rok a nikdy nic takového (naštěstí). Zkusil bych vypnout virtuální pedál a uvidíš. Někdy k otevření stačí málo, na druhou stranu klíč musí být poblíž. Editováno: 1. Březen 2018, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 virtualni pedal,ale pouzivam celkem casto :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 me se to stavalo kdyz jsem si treba sedl na zidli a ten klic se opravdu v kapse zmackne o druhy klic nebo cokoliv s vystupkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenkyyy Vloženo 2. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 pokud to půjde, zkusím říci ve škodovce, aby vypli otvírání klíčkem, pokud to půjde, stejnako to nevyužívám, hodně často využívám virtuální pedál, toho bych se nechtěl zbavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.