Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

mám dotaz :) poslední dobou mi občas začne svítit kontrolka světel s nápisem "Zkontrolujte koncové světlo vlevo!". Všechno jsem kontroloval a vypadá, že jsou všechny žárovky v pohodě. Po vypnutí zapnutí motoru je vše zase ok.

Teď otázky:

• Co je koncové světlo vlevo?
  • Stalo se to již někomu?

Díky

Koncové světlo vlevo je zadní levé osvětlení tvaru "C" při potkávacích světlech.

• Autor

Díky, tak to budu muset hodit do servisu nevím o co jí zase jde :o 

Mne to robilo cca rok dozadu na pravom svetle. Ziarovka mi skutocne prestala svietit a potom zase sama nabehla. Bola tam chybna kostra. stacilo vybrat ziarovku a a trochu stacit k sebe tie pliesky v ktorych je ulozena. Odvtedy je klud. Mozno je to aj tvoj pripad

• Autor

Super děkuji za inspiraci :) o víkendu na to mrknu

• 6 let později...

Zdravím, F3/2015 úplně stejný problém, trvající tak týden a ne vždy (když třeba vjedu někam do garáže, nebo jedu brzo a je ještě tma). Zobrazí se žlutý vykřičník a na panelu žádost o kontrolu. Obejdu celé auto, všechno svítí, tak jak má. Jak to tady dopadlo? Dík

image.thumb.png.5a1633f010f0a930f43fe0fe79920b78.png

Mal som podobný problém.. všetko svietilo, ale stačilo pobúchať po svetle a bolo vidno, že jedna žiarovčička v koncovom Cčku blikala - asi chybný kontakt ako bolo písané hore. Vymenil som žiarovečku a odvtedy je kľud.

@Uz_nevim zcela určitě něco svítit nebude. U těchle aut byly i problémy s paticemi na světle, oxidovaly. Takže občas svítily občas ne.

Právě že ne. Jedu do dom, vjedu do garáží v šopinu a rozsvítí se vykřičník s tím vzkazem. Jelikož stojím u zdi, vidím, že obě světla svítí. Vylezu ven, obejdu auto a všechno svítí.

Ale zkusím poklepat na světlo a uvidím.

Tak problém nalezen. Vzhledem k tomu, že mám zapnuté automatické zapínání světel, tak proto to udělá jenom v těch garážích a nebo ráno ještě za tmy.

Když jsem zapnul osvětlení ručo přes den, tak skutečně po poklepání se rozsvítila jedna spodní žárovka - (dle servisního manuálu) - obrysové světlo - žárovka W3W.

Měli jste pravdu s tím kontaktem a nebo načnutou žárovkou. Budu se na to muset mrknout. Dík

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.