vejbuch Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Ahoj, mám dotaz poslední dobou mi občas začne svítit kontrolka světel s nápisem "Zkontrolujte koncové světlo vlevo!". Všechno jsem kontroloval a vypadá, že jsou všechny žárovky v pohodě. Po vypnutí zapnutí motoru je vše zase ok. Teď otázky: Co je koncové světlo vlevo? Stalo se to již někomu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Koncové světlo vlevo je zadní levé osvětlení tvaru "C" při potkávacích světlech. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 14. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Díky, tak to budu muset hodit do servisu nevím o co jí zase jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Mne to robilo cca rok dozadu na pravom svetle. Ziarovka mi skutocne prestala svietit a potom zase sama nabehla. Bola tam chybna kostra. stacilo vybrat ziarovku a a trochu stacit k sebe tie pliesky v ktorych je ulozena. Odvtedy je klud. Mozno je to aj tvoj pripad 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 15. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Super děkuji za inspiraci o víkendu na to mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uz_nevim Vloženo 7. Května Sdílet Vloženo 7. Května Zdravím, F3/2015 úplně stejný problém, trvající tak týden a ne vždy (když třeba vjedu někam do garáže, nebo jedu brzo a je ještě tma). Zobrazí se žlutý vykřičník a na panelu žádost o kontrolu. Obejdu celé auto, všechno svítí, tak jak má. Jak to tady dopadlo? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 7. Května Sdílet Vloženo 7. Května Mal som podobný problém.. všetko svietilo, ale stačilo pobúchať po svetle a bolo vidno, že jedna žiarovčička v koncovom Cčku blikala - asi chybný kontakt ako bolo písané hore. Vymenil som žiarovečku a odvtedy je kľud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 7. Května Sdílet Vloženo 7. Května @Uz_nevim zcela určitě něco svítit nebude. U těchle aut byly i problémy s paticemi na světle, oxidovaly. Takže občas svítily občas ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uz_nevim Vloženo 7. Května Sdílet Vloženo 7. Května Právě že ne. Jedu do dom, vjedu do garáží v šopinu a rozsvítí se vykřičník s tím vzkazem. Jelikož stojím u zdi, vidím, že obě světla svítí. Vylezu ven, obejdu auto a všechno svítí. Ale zkusím poklepat na světlo a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uz_nevim Vloženo 7. Května Sdílet Vloženo 7. Května Tak problém nalezen. Vzhledem k tomu, že mám zapnuté automatické zapínání světel, tak proto to udělá jenom v těch garážích a nebo ráno ještě za tmy. Když jsem zapnul osvětlení ručo přes den, tak skutečně po poklepání se rozsvítila jedna spodní žárovka - (dle servisního manuálu) - obrysové světlo - žárovka W3W. Měli jste pravdu s tím kontaktem a nebo načnutou žárovkou. Budu se na to muset mrknout. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.