Publikováno Říjen 12, 200618 r Chtel jsem se zeptat, zda povazujete za dobrou cenu za Fabii HB 1.9 TDI Ambiente, s klima, 365.000 Kc? Auto je nejete (z vystavy) a s plnou zarukou (24 mesicu).
Říjen 13, 200618 r Chtel jsem se zeptat, zda povazujete za dobrou cenu za Fabii HB 1.9 TDI Ambiente, s klima, 365.000 Kc? Auto je nejete (z vystavy) a s plnou zarukou (24 mesicu). podla cennika stoji 415 tis. ono tym ze chodila po vystavach tak aj vybava bude asi slusna. zalezi kolko je stara a koniec koncov zachvilu ide nova rada takze by som povedal ze na auto s vystavy celkom normalna cena.
Říjen 13, 200618 r Autor Tohle auto ma toho ve vybave prave o hodnev vic, spoustu blbosti, a to vcetne parkovaciho asistenta, metalizy apod. Cenikova cena auta je 500.000. Zajima me, jakou bude mit cenu za 2 roky, kdy se bude prodavat - rekl bych, ze se vzdy proda (uz proto, ze to je TDI), ale cena?
Říjen 13, 200618 r Tohle auto ma toho ve vybave prave o hodnev vic, spoustu blbosti, a to vcetne parkovaciho asistenta, metalizy apod. Cenikova cena auta je 500.000. Zajima me, jakou bude mit cenu za 2 roky, kdy se bude prodavat - rekl bych, ze se vzdy proda (uz proto, ze to je TDI), ale cena? Počítám, že za ní za 2 roky už přes 300 nedostaneš... Ale stárnou všechna auta a tohle je dobrá cena, takže já bych do toho šel
Říjen 13, 200618 r Tohle auto ma toho ve vybave prave o hodnev vic, spoustu blbosti, a to vcetne parkovaciho asistenta, metalizy apod. Cenikova cena auta je 500.000. Zajima me, jakou bude mit cenu za 2 roky, kdy se bude prodavat - rekl bych, ze se vzdy proda (uz proto, ze to je TDI), ale cena? ak ti ide o cenu za dva roky tak ver tomu ze by si ju predal drahsie ako ked teraz pride nova fabia a zrazy ceny terajsich fabii ( jasne ziadna hroza). vies po dvoch rokoch zalezi v akom bude stave. moze byt zanovna ale aj uplny srot. Ktory je to modelovy rok ta fabia ? Upraveno Říjen 13, 200618 r od houmr
Říjen 13, 200618 r Autor Ze bych dostal pres 300 za 2 roky nepocitam, ale myslim si, ze na rozdil od 1.2 se bude prodavat dobre. Je to r.v. 2006 a modelovy rok 2006. Jak tady ctu diskuse, tak ten motor je sice pro Fabii mozna trosku vetsi a tezsi, ale zase to paradne jezdi. Ja jsem ho mel v predchozim superbu a taky stacil:-).
Říjen 13, 200618 r Ze bych dostal pres 300 za 2 roky nepocitam, ale myslim si, ze na rozdil od 1.2 se bude prodavat dobre. Je to r.v. 2006 a modelovy rok 2006.Jak tady ctu diskuse, tak ten motor je sice pro Fabii mozna trosku vetsi a tezsi, ale zase to paradne jezdi. Ja jsem ho mel v predchozim superbu a taky stacil:-). Když to vezmeš, tak neprohloupíš
Říjen 13, 200618 r neváhej ani chvíli. Já teď koupil 2 roky starou TDI za 235 tis ale dovezenou na zakázku a po známostech , ofiko cena kolem 260.
Říjen 15, 200618 r Autor Diky za nazory a doporuceni. Pujdu do toho. Kdyby snad jeste nekdo chtel, tak jsou jeste dva kusy...
Říjen 18, 200618 r Autor Uz ji mam u sveho dealera, moc pekny, jeste cely zabaleny (privezli ji primo z bolky, tak nevim co to bylo za vystavu).
Říjen 19, 200618 r Uz ji mam u sveho dealera, moc pekny, jeste cely zabaleny (privezli ji primo z bolky, tak nevim co to bylo za vystavu). tak foto,foto at mame co zavidet
Říjen 27, 200618 r Autor Tak zitra rano pro ni jedu, takze pak sem hodim par fotek. Dnes rano jsem byl na cumendu a je moc pekna:-)
Říjen 30, 200618 r Je to moje 3. fabie a tentokrat jsem opravdu moc spokojeny:-) Třetí fábie...druhej superb.. tomu říkám věrnost značce
Říjen 30, 200618 r Autor Tak tak , i kdyz snem byla vzdy FRS...tak uvidime, jaka bude druha generace...
Listopad 4, 200618 r tak kdyz tady byla mluva o cenach tak vas taky malicko nastvu:-)kupoval jsem fabii eleganci 1.9tdi pd-dnamic 2 atd....najeto opravdovych 104tis.km...za 2 roky co jsem s ni jezdil ve firme jsem si ji mohl odkoupit za 95000kč...pred 2lety stala 532tis.kca to se vyplati:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.