Únor 17, 200916 r Klucííí,potrebuji zjistit jak maji bezet vrtule v motoru,kdyz pustim klimatronic!!??Nastartuju a,kdyz stojim celem k motoru tak se toci prava vrtule.Kdyz pomackam vsechno mozny na klimatroniku tak ta leva se ani nehne!! Ma se tocit i v zime nebo spina az v lete??Dekuji. No, mně se spíná levá vrtule až v létě
Únor 17, 200916 r no a co se stane, když budu mít i v teplotách pod 5st. zapnutý režim AUTO? nesepne mi klimakompresor to je jesné ale nemůžu tím něčemu ublížit, když to bude běžet jako na prázdno?
Únor 19, 200916 r Jak na prázdno ? Nesepne kompresor = nechladí = nic se neděje = jako bys měl stisknuto ECON
Únor 20, 200916 r Jak na prázdno ? Nesepne kompresor = nechladí = nic se neděje = jako bys měl stisknuto ECON tak dík, no
Říjen 22, 20186 r Docela by mě zajímalo, vyřešil jste nekdo nakonec nejakym zpusobem predelani teploty spinani klimy, tak aby spinala od 0 stupňů ? Mám na mysli climatronic a predfacelift, kde je možné zapnutí klimy až pri +5 stupních..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.