Publikováno Duben 21, 20187 r Zdravím , po výmene batérie mi prestali fungovať el. Ovládané sedačky , zadné okná, strešné okno a zapalovače. Pozeral som poistky a tie vyzerajú v pohode. Viete mi niekto poradiť ? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Duben 23, 20187 r Poistky skús aj pomerať, môžu vyzerať OK a byť KO. A skús niekoho s diagnostikou, tá povie viac. Odkiaľ si?
Duben 26, 20187 r Autor Poistky skús aj pomerať, môžu vyzerať OK a byť KO. A skús niekoho s diagnostikou, tá povie viac. Odkiaľ si? Takže problém vyriešený , bolo zlé relátko pod volantom .Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Listopad 15, 20195 r Zdravím. Zničehonic mi přestaly fungovat zadní okna a posun předních sedaček.Prostě to vubec nereaguje.Pojistky v interiéru i v motorovém prostoru zkontrolovány a jsou v pořádku.Po čem jit?
Srpen 8, 20223 r Ahoj, mám stejný problém. Superb 2.0 TDI, 125KW, Combi, r.v.2010. Podařilo se Ti to vyřešit? Kontroloval jsem pojistky, kabeláž ve dveřích (ta je vyměněná před cca dvěmi lety) a všechno se zdá být v pořádku. Zároveň s těmi okny a sedačkami mi diagnostika začala hlásit problém s čidlem náklonu vozidla. Červená dioda ve dveřích nejdřív svítí a rozbliká se až po cca deseti vteřinách. Nevím, čeho se chytit.
Srpen 8, 20223 r Ahoj, mám stejný problém u mého Supa. Elektrika sedaček a zadní okna mrtvé. Zároveň s tím mi po zamknutí začala svítit dioda ve dveřích řidiče, rozbliká se až po cca deseti vteřinách. Diagnostika píše závadu na čidle náklonu a nefunguje alarm. Jenom zamykání. Netuším ale, jak tohle může být propojeno. Prosím Tě, kde najdu to relé? Nemáš fotku? Martin
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.