RGB Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Dobrý den, zajímá mě Váš názor na palivo bez biosložky. Deset let jezním s Octávia II 1.9.TDI a čepuji naftu bez biosložky, ke které přidávám aditivum / VIF / a jsem naprosto spokojený. V čem je problém, jdu si pro nového Superba a prodejce mi sdělil, že musím čepovat naftu s biosložkou kvůli mazání a že nové motory jsou na toto stavěné. Napiště svůj názor.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Bohužel jsem v autorizáku ještě neviděl kompetentního člověka, který by mi během návštěvy neřekl alespoň jednu lež :-( Do obou aut tankujeme paliva bez biosložky od začátku a žádný problém nenastal. Navíc biosložky se nepřidávají ve všech zemích, takže i proto je to blbost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaarty92 Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Taky doufám že je to blbost, kupuji jen vervu a žádné aditiva tam nedávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Tak v tom vesele pokračuj i s novým Superbem. Mimochodem, ať ti ten chytrolín ukáže, kde toto výrobce stanovuje. Aktuální manuál SIII: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 (editace) Faktem ale je, že MEŘO zlepšuje mazivost. viz Editováno: 8. Květen 2018, autor: McMatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Jenže to je jediná kladná vlastnost, vše ostatní jsou jen zápory a každá nafta, respektive ta kterou běžně natankuješ u čerpačky, splňuje dané podmínky, mezi které samozřejmě patří i mazivost. Prosím netahat sem věci kolem nekvalitní nafty u čerpaček, to už bude špatná i ta s MEŘO a je to jiná kapitola. Neposlouchat pitomosti a nevyhledávat internetový bajky, člověk z toho jen zblbne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 (editace) Do svého auta OII 1.6 TDI CR jsem tankoval naftu od novoty výhradně bez bio složky + VIF. Po 160 tkm (pak jsem ho prodal) byly vstřikovače jako nové. Motor šlapal jak hodinky a DPF ve výborné kondici. V souvislosti s DPF nezapomeňte, že MEŘO je organika, takže obsahuje hodně popelovin a zbytečně víc zanáší DPF popelem. Buďte vděčni, že tu někdo, tedy ČEPRO, nabízí naftu bez biosložky, tedy nikoliv jen bez MEŘO. A s láskou k motoru čepujte toto, než to Báboš, nebo velelaskavá Unie zakáže. O mazivost si starosti nedělejte. VIF ji trochu vylepší a i bez něj je mazivost v normě. A nedej bože, aby v MEŘU zůstal nějaký díl oleje neesterifikovaný. Pak by lidi zas nadávali na výrobce "Co to montuje za vstřikovače?". Editováno: 11. Květen 2018, autor: Clerfayt 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.