Fajerak Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Máte někdo zkušenosti z rádiama pro starší Yeti? (rv.2011). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huskye Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 On 5/17/2018 at 2:43 AM, Fajerak said: Máte někdo zkušenosti z rádiama pro starší Yeti? (rv.2011). pročti to tady, já teď objednal to stejné rádio co má PedroKV a taky mám Yeti 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 12. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Tak pak dej vědět jak ti šlape. Také se chci po něčem takovém poohlédnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Zkuste se někdy podívat do vnitřku autorádií z Činy, možná si potom nákup rozmyslíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 je tam bubák? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Jednoduší eletronika, oni tolik nehrajou na silové prvky a dimenzování, vše se snaží nahnat různýma čipeškama, ale neřikám že je to špatně řešení, hrát jsem to neslyšel, ale moc nevěřím tomu že bude výstupní zvuk dosahovat kvalit originálu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 to bezesporu nedosahuje, ale že bych to poznal pohledem do útrob rádia? A to se v elektronice docela vyznám. Jinak rozsáhlá diskuse k tématu je zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 (editace) Dá se to celkem dobře poznat na zpracování zesilovače, použíté kondezátory a pod. Předpokládám že v číně budou řešit vše digitálním zesilovači, můžou šetřit na spoustě věcí co na první pohled hned uvidíš potom co rozebereš originál a čínu, rozhodně to ucitíš i když to vezmeš jen do ruky. Celkově problém čísnkých produktů, je šetření kvalitním materiál, poddimenzování namáhaných částí a pod. Na druhou stranu SW mají podstatně lepší, kdyby mi nebylo líto vyhodit 10 klacků za čínský bastl... podle mě za to chtějí hodně peněz, kvalita zpracování neodpovídá co jsem viděl na foto... Editováno: 12. Červen 2018, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viper1974 Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na zkušenosti s rádiem PUMPKIN z Amazonu. Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huskye Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 (editace) Mě včera přišlo RCD330 Plus, zelené podsvícení, logo škoda. Vyšlo na Ali na 3690,-. Mám ho místo blues. Hraje minimálně stejně, ne li lépe. Handsfree je při stání dokonalé, strana nepozná, že jsem v autě. Při jízdě musim mluvit víc nahlas. Funguje zobrazení parkovacích senzorů, což jsem předtím logicky neměl, takže výbava navíc :-D a přehrávání přes BT je parádní. Zítra dorazí i rámeček ze škodovky, tak už to bude i lépe vypadat. Zapojení lehké, kabely sedí. Mám Yeti 2011. Editováno: 29. Červen 2018, autor: huskye New photos 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 29. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Ahoj, a čeština v ovládání je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huskye Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Ne, rádio je čínsky nebo anglicky ;-) ale to podle mě není na škodu. Maximálně v nastavení ale co je equalizer, bass, treple, to asi každýmu dojde. Jediná blokace je v mirror linku, to nemá každý telefon. Ale v jiném vlákně tady se řešilo, že lze nahrát jiné menu, které mí i funkci simple link. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 30. Červen 2018 Sdílet Vloženo 30. Červen 2018 (editace) Jaký rámeček jsi musel objednat od Škody (číslo dílu)? A kolik stál? Editováno: 30. Červen 2018, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huskye Vloženo 30. Červen 2018 Sdílet Vloženo 30. Červen 2018 díl číslo 5L0858069K 1QB, já to měl za 495 nějak, po známosti, normálně stál myslim 580, na netu 990 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajsmetke Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 ja by som osobne z číny nekupoval ... zaprve ten vykon je uvádzaný klamne, a ktorie kto to robil aby niečo nevyhorelo .. ja by som sa bál do takýchto vecí .. a príde ti a ešte bude hadzať čínske znaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Zobrazuje rcd 330 údaje na maxidotu? Třeba stanici radia nebo telefoní seznam. Kupoval jsi přímo v číně nebo šlo radio ze skladu v eu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datel.1 Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Nazdar borci, také jsem zakoupil rádio RCD 330 Plus (6RD 035 187A)(výrobce Desay). Přehození rádia (Octavia II 2012, takže po FL) proběhlo v pohodě, pasovalo jak napájení, tak anténa - jen jsem musel použít anténní redukci Fakra konektor 2/1 a jiný rámeček. Spárování BT ryhlé, dobře se volá a protistrana spokojena s hovorem, takže vestavěný mikrofon asi dobrej s dobrou citlivostí. Rádio/ladění je celkem dobré a ukazuje názvy stanic. Dysplej ukazuje i venkovní teplotu, což mám radost. Co mě ale nepotěšilo, to je celková kvalita zvuku, je to takové plechovější... Původní rádio Swing bylo radost poslouchat, prostě dokonalý zvuk jak spodek, střed a výšky ! Asi to je tím, že rádio Swing má v nastavení zvuku ještě Loudness, což sakra pomůže ve výsledné zvukové barvě. U 330 mám bass naplno a zvuk (myslím podání basů) je takové ošizené, střed a výšky pěkné. Zkoušel jsem pustit ve 330 testovací zvuk a např. 25, 31,5, 40, 50 Hz až po 12.5 kHz, jako rádio to dalo celkem slušně, ale výsledný poslech Mp3 (nějaké skladby) je to jakýsi neůplné, prostě chybí spodek ... Škoda, že menu rádia je pouze v AN, nebo čína, mohla by se někde stáhnout čeština, ale netuším kde-asi neexistuje... Další věc, která mě zaráží je ta, že když poslouchám USB Mp3 - vypnu zapalování a po znovu zapnutí (po pár minutách), tak Mp3 začne hrát opět od začátku playlistu. U jiných rádií začne Mp3 hrát z místa, kde se vypnulo rádio. Nepřišel jsem na to, kde se to nastavuje, asi nikde... Rád bych do budoucna napojil zadní kameru, ale mám pocit, že budu muset pomocí diagnostiky něco nastavit, protože při zařazení zpátečky 330 (display) nic neukazuje, asi auto o rádiu neví. No musím někde sehnat nějaké informace o tomhle rádiu ... Jestli někdo máte zkušenosti s rádiem, tak napište. Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viper1974 Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Po delší rozhodování jsem zakoupil rádio z Číny značku PUMPKIN. Zatím naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubacizek Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Zdravím, budu dědit Yetiho 2014 Active 1.2 TSI a jelikož jsem nikde nenašel jasné informace, tak bych prosím potřeboval pomoc. Auto je vybaveno pouze klimatizací, tempomatem, zadníma parkovacíma senzorama a rádiem Blues. Moje požadavky a dotazy tedy jsou: Chtěl bych rádio s podporou Apple Carplay. Vyplatí se kupovat nové originální rádio nebo brát nějaké Vámi osvědčené z Číny? Šlo by dodělat ovládání rádia na volantu (fungovalo by s originál rádiem i s Čínou)? Fungovali by s čínským rádiem parkovací senzory? (Při zařazení zpatecky se ztlumí rádio a jde slyšet jen pípaní senzorů - nevím jestli to vůbec souvisí s rádiem). Děkuji předem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Máš dvě (tři) možnosti: 1. dodělat originální Amundsen / Columbus. Oficiálně to nejde, ale dělají to lidi co se pohybují zde na fóru. Je to sice drahé, ale funguje vše na 100% 2a. koupit radio z číny. Levné řešení s kompromisy. Podle toho jaké radio koupíš bude těch kompromisů víc nebo míň. 2b. koupit aftermarketové rádio nějakého renomovaného výrobce autorádií. Výsledek bude někde mezi prvními dvěmi možnostmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubacizek Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 (editace) Díky za info. Nikde jsem nenašel kolik se pohybují ceny dodělání toho originálního rádia. Dokážete tu cenu zhruba určit? Pokud tomu tedy rozumím tak čínské rádia nijak neovlivní parkovací senzory? Díky PS: Hledal jsem ta y na fóru Čínské rádia, ale nenašel jsem žádné doporučené s podporou CarPlay Editováno: 11. Březen 2019, autor: kubacizek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 10. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 Ahoj kubo,tak co už jsi sehnal nějaké to rádio?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubacizek Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 Ahoj, ano. Nakonec jsem objednal to RCD 330 Plus a spokojenost. Akorát mi neukazuje Park Pilota. Rádio jsem měnil za originál Škoda Blues a prý to s tím má něco společného. Je způsob jak Park Pilota rozchodit? Parkovací senzory mám originální. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yman Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 (editace) Ahoj všichni, potřeboval bych prosím poradit. Koupil jsem si autorádio Isudar 2 DIN. https://www.aliexpress.com/item/840114102.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.a5193d63nt6gNM&algo_pvid=e1a729eb-c651-4773-9a72-73e9c8b72766&algo_expid=e1a729eb-c651-4773-9a72-73e9c8b72766-0&btsid=8cd5b0f9-7bbe-4204-a75a-432d65a5bbd8&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_9,searchweb201603_53 Nevím však přesně, který rámeček mám použít, myslím, že 5L0858069K 1QB, ale nevím to jistě. Mám Yeti 2012, 1.2 TSI 77kw s manuální klimatizací a s rádiem Blues, viz foto. Předem děkuji za odpovědi. Tenhle? 5L0858069K 1QB Nebo tenhle? 5L0858069G 1QB Liší se pouze písmenkem K a G. Neví někdo jaký je v tom rozdíl? Opravil jsem odkaz na rádio, už je funkční. Editováno: 30. Srpen 2019, autor: Yman Doplnění popisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 24. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Yman: jak jsi spokojen s tím rádiem? Funguje vše jak má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.