pusher... Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 jo, toho pazvuku z cyklovace jsem si taky visml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Jak dlouho jedeš v dešti s cyklovačem, aby si natahoval ty pendlovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basso Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 (editace) Ve vláknu k vodě ve dveřích někdo zmiňoval cyklovač-nějakej divnej zvuk. Mě to po delší době, kdy je zapnutý cyklování dělá to, že jedno setření vynechá a místo cvaknutí relátka, kteté doprovází každé setření se ozve rychlé zacvakání. Má s tím někdo podobnou zkušenost? Editováno: 28. leden 2015, autor: basso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 10. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 (editace) no to je defacto hned, staci jet par kilometru. no prijde mi, ze se to jakoze natahne, pak to udela x cyklu a nasledne se to tim pendlovkovym zvukem dostane do pocatecni polohy, no a takhle furt dokola. Editováno: 10. Červenec 2014, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Také mi to dělá, když jedu déle se stěračema. Zhruba tak jedno ze třiceti - čtyřiceti setření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Pendlovky potvrzuji i ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basso Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Možná by se k tomu mohl vyjádřit někdo, kdo dělá mechanika ve značce, jestli se už něco řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 To cvakanie mám aj ja a tiež mi to vadí . Rádio počúvam na hlasitosti 7 a počujem to za dažda, keď som ho vypol tak som si hneď spomenul na metronóm z hudobnej. Ďaľšia strašná blbosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Uff, to jsem rád, že to slyší i ostatní. Já už si myslel, že za deště si tenhle zvuk vsugerovávám To připodobnění k natahování pendlovek sedí dokonale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Štve mě, že od novoty to auto nedělalo. Ani cvakání relé při cyklech, ani pendlovky : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basso Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 (editace) Dneska jsem jel po delší době v dešti a mám nové postřehy. Ten zvuk ,,pendlovek" se mi ozval i při normálních stěračích, nejen při cyklování. A aby toho nebylo málo, dvakrát se to ozvalo asi tak půl minuty po úplném vypnutí stěračů. A teď se z toho po..... Tak nevím, jak to v servisu předvedu. Hlava mě to nebere. Máte někdo nějakej novej poznatek, nebo jste to zkoušeli konzultovat se servisem? Editováno: 28. leden 2015, autor: basso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Zkoušel jsem - neprojevilo se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 (editace) nemuže někdo nahrat ten zvuk ? sice je to blbý za jízdy ale mohl by to někdo skusit jste si jisti že to rele stěraču ? mi to děla taky občas najky podobný pazvuk ,připadá jako by to šlo od hlavního brzdového valce . Je to jen domněka nemuže to byt sušení berzd za mokra ? u rapida to jde zapnout přez vcds, otazka jestli funguje Editováno: 31. Červenec 2014, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Mi přijde, že to jde taky spíše shora od stěračů, než od relátek, ty jsou dole, ne? Tam mi cvaká s cykly stěrače a to jde odjinud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 je to určitě od stěračů, protože jestli se nepletu, tak se mi na cyklovač vynechal i jeden cyklus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 (editace) mně dělaj stěrače tenhle zvuk - nevím jestli je to to samý o čem mluvíte....dělá to jen na dešťový vodě, když ostříkám tak ticho. Dělá to i na cyklovači i na běžném stírání. Ale už i docela bouchaj. Vše přisuzuju už jejich ročnímu opotřebení, takže na podzim dám nový Jo a cyklovač cvakne, to snad vždycky u všech aut ne? Editováno: 31. Červenec 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Takovej rachot malýho tkalcovskýho stroje mám taky. Když jsem poprvé spustil stěrače, tak to bylo výraznější a připisoval jsme to zase nové gumě, jako že není ochozená a klade větší odpor (jsem si teda myslel). U FI to jen šustilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 mně to začalo dělat pár týdnů zpět....nevím jaká je životnost stěrače (asi rok) ale určitě to přejde až dám nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basso Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 (editace) je to určitě od stěračů, protože jestli se nepletu, tak se mi na cyklovač vynechal i jeden cyklus... Mám stejnou zkušenost. Celou dobu v dešti sedím napjatej a čekám kdy to udělá. Ještě mě napadlo, jestli to nedělá voda, která by se dostávala za deště někam do elektroinstalace. Dovnitř auta snad né, to bych si asi za tu dobu všimnul, že mám v autě mokro, ale někde venku třeba u stěračovýho motorku, kde by ta voda mohla něco propojit a způsobit to zacvakáni. Protože jak jsem psal už včera, udělalo mi to i při plynulém stírání a dokonce dvakrát asi půl minuty po úplném vypnutí stěračů. Editováno: 28. leden 2015, autor: basso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basso Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Tak co naše ,,pendlovky", neřešil to někdo v servisu? Nebo nějaká nová zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devon Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Zdravim, neviete kde by mohla byt chyba ze ked zapnem stierace len jednym tuknutim tak to cvakne (tukne) niekde v palubovke na zaciatku aj na konci stierania to iste plati aj pri automatickom stierani s nizsou frekvenciou... pri tom najrychlejsom stierani to cvakat nestiha.. nie je to nic hrozne, ale doteraz mi to nerobilo kde by mohol byt problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 (editace) Je to normální, dělá to relé. Už jsme to řešili i v jiném vlákně: https://forum.skodahome.cz/topic/129128-cyklovač-stěračů/ Editováno: 20. Květen 2018, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Sloučeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Dá se to cvakání v servisu na záruku opravit? Nebo je to další "vlastnost"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 To by museli udelat relatka ktery necvakaj :-D kdyz sem byl v prazskym metru v releovy mistnosti to bylo teprv cvakani a neustale :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.