Leden 26, 200916 r Ne, předface, ale dá se z toho odvodit, že by to snad mělo jít koupit jako náhradní díl.
Leden 26, 200916 r ja by som chcel ciernu FLkovu opierku...urcite si to objednam v skodovke ked pojdem na 30t. prehliadku...vdaka chlapi
Leden 26, 200916 r nevím co to tu pořád meleš o faceliftové opěrce, v obrázcích z Etky jasně vidíš že se jedná rok 2007, dal jsem to jako příklad!! Já mám 2005 Elegance combi - Ivory a úložný prostor mám taky!!!
Leden 26, 200916 r no ja mam MR08 a otvorit mi nejde... ..interier ONYX edit...prikladam fotku Upraveno Leden 26, 200916 r od CorradoVR6
Leden 26, 200916 r já úložný prostor nemám a ani nechi... akorát bych z toho měl popelnici... a navíc vzadu nejezdím!
Leden 28, 200916 r No tak už všichni víme kdo jí nemá a chce, teď by to chtělo zjistit jak to je s tou záměnou..
Leden 28, 200916 r Tak sorry, teraz som na to pozeral, a ani ja ju nemám v elegance, pomýlil som si to s kolegovým supom II, ten ju má...
Leden 28, 200916 r Co jsem seděl v OII FC určitě je rozměrově stejná a jsem přesvědčený že i uchycení bude stejné. Jediný problém bude v rozdílném čalounění. Tohle byla první věc, co jsem se díval na FC, protože v mé první OCI byla tahle loketka s úložným prostorem, a najednou v OCII ji nedali, holt si to schovali na FC.
Leden 29, 200916 r Ja si taky myslim, ze nebudu mit problem, ze kuzi budou davat taky stejnou nebo ne?
Leden 29, 200916 r koza urcite ano...ale co latka?fl ma tiez ciernu farbu v ELEGANCE...a ja mam interier onyx(cierny) takze myslim ze tiez by to mohlo sediet...
Březen 15, 201510 r Tak teď opráším sakra starou diskuzi:D Nehrál si někdy někdo s výměnou zadní loketní opěrky? Mám ve své elegance pevnou opěrku, jen sklopnou, nic víc. Pak mám ve spleně celou zadní lavici z Audi A6, kde je loketka s úložným postorem a držákem na pití. Ještě se tam musím dojít podívat s metrem, ale tak nadhodím myšlenku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.