Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V ‎12‎.‎6‎.‎2018 na 12:45, pejvlik napsal:

nevíte prosím někdo, zda je ve výbavě Karoq pro 1.0 TSI a zda tomu bude tak i pro MR2019? U Kodiaq tušim od MR2019 v základu nebude. díkes

u Karoqa se nic měnit nebude

• Díky 1
  • Pozitivní 1
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Catexcavator - jak už je z názvu tématu patrné, slouží především k tlumení hluku pohonné jednotky. Standardem je u naftových motorizací a to napříč celým modelovým spektrem.

To že je kapota vzhledově bez tohoto doplňku taková holá, je věc druhá. Holt ten, kdo má benzínový motor si ji musí dokoupit.

• o 3 měsíce později...
Vloženo

A poznal někdo ztišení po instalaci krytu? Minimálně u Fabie není poznat rozdíl v hluku mezi autem s a bez. U Rapidu stejně tak, počítám že u OIII, Karoqu nebo Kodiaqu to bude totožné, nebo ne?

Vloženo

Má to vliv na teplotu v motorovém prostoru a rychlost chladnutí a ohřívání motoru. Teď vařím z vody, ale pochybuji, že by to tam dávali kvůli hluku (pocitově tam rozdíl není), ale kdyby to ušetřilo 0,5g CO2, tak to tam určitě dají [emoji1787]

• o 5 let později...
Vloženo

Ja tiez mam to hlukove tlmenie kapoty v 1.5TSI ale nie som s tym spokojny. Auto nema ani rok ale uz dva krat mi to tesnenie samovolne vypadlo a volne lezalo na motore. Vymenil som aj prichytky ale nepomohlo to. Ma niekto podobnu skusenost?

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Dnes jsem dovezl 1.0 z bazaru (2020) a "kryt" - tlumící vložka taky plandá, jeden úchyt je utržený, přemýšlím,že to upevním nějak po moravsku. Nechci to mít namotaný v klíňáku... (sice ani nevím, kde tam je).

Dají se někde koupit ty čudle co to drží v kapotě? Budu hledat, ale kdyby byl někdo rychlejší :-). (tak sám https://www.obautodily.cz/svorka-do-krytu-proti-hluku-predni-kapoty-skoda-original-4837cz3181/)

Mám doma ještě samolepící tlumení, co jsem dával na sekačku (traktorek), to by se nedalo nalepit na tu kapotu? Nezkoušel to někdo?

Editováno: , autor: panet

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...