Plzeňáček Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 (editace) Používáte někdo Škoda Connect? Funguje vám ovládání nezávislého topení / větrání přes appku? Já vidím stav vozu, všechna data, polohu a můžu i rozhoukat auto na dálku, ale zapnutí topení mi nefunguje, když kliknu na Start, nic se nestane, žádná chybová hláška, ale topení ani větrání nenastartuje. Editováno: 15. Červenec 2018, autor: Plzeňáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 V jakem roce a tydnu mas vyrobene auto? U kodiaqu platilo, ze autoa vyrobena do 22kt 2017 toto nefunguje. Je mozne ze to plati i pro supa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 15. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 33. týden 2017... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 máš v účtu ŠKODA Connect vygenerovaný kód S-PIN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siroma Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 Ten skoda connect si predplatil ?V škode za to chcú 370€ na 3roky ,stojí to za tie € ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 16. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 (editace) Habi001: S-PIN mám vygenerovaný a v appce mám povoleno používat jej pro nezávislé topení viz. screen... Kdybych ho neměl, asi by mi nešlo ovládat aní vzdálené blikání a houkání? Ale nepamatuji se, jestli se případně někam zadává při párování nebo tak... siroma: to u nás to stojí méně, nemůžu najít kolik, protože to mám předplacené do 2019 a proto mi to nejde prodloužit, ale fakt to stojí tolik? Editováno: 16. Červenec 2018, autor: Plzeňáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 houkání a blikání nemá s S-PIN nic společného. No pokud nemáš auto na rezervě nebo není slabá baterie, tak už nevím. Jedině pak do servisu, takhle přes net je to těžký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 Škoda connect 1790Kč / 1rok. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 16. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 Zkusil jsem odškrtnout ten S-PIN v appce a zřejmě to funguje :-) Je potřeba zadat při každé aktivaci, předtím se to na něj vůbec neptalo. Takže díky :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Zdravím, prosím o radu se Škoda connect aplikací v mobilu. Nezobrazuje se mi vůbec nic jen typ motoru, převodovky a funguje jen plánování tras. V autě Connect funguje po připojení WLAN přes hotspot z mobilu . Tak nevím jestli dělám něco špatně nebo to prostě nefunguje. Jde mi hlavně o zobrazování spotřeby a údajů z tras. Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Jaký máš měsíc a rok výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 9. 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Pokud nemáš objednáno care connect tak ti to ani nic jiného ukazovat nebude. Infotainment online je pouze že si můžeš poslat do navigace trasu a stáhnout info o uzavírkách a počasí ale info o autě atd neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Ok , děkuji, tak jsem to špatně pochopil já. Myslel jsem že když je aktivní Škoda connect ta funguje i tato komunikace mezi autem a mobilem. Mám smoldu. Nevím zda to jde dokoupit nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 26. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Jj jde to určitě dokoupit - když máš appku, máš i login, s tím se přihlásíš na portál Škoda Connect a tam by měla jít ta služba objednat a zaplatit. https://skoda-connect.com/portal/cs_CZ/web/cz/faq/tips-and-tricks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Dokoupit ne prodloužit ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 26. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Takže když není objednaná z výroby, už nikdy nepůjde aktivovat? I u aut, která už povinně mají e-call a tím pádem SIM kartu? Chybí tam nějaký hardware nebo je to jenom kouzlo škodovky? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 e-call je povinný pro nově homologované vozy od roku 2018, tuším někdy na jaře. Pokud má Škodovácké auto systém tísňového volání má connect, otázka jestli je aktivní nebo ne. Super a Kodiaq ho mají zdarma na rok ve standardu. Ostatní vozy mimo Citigo za příplatek na 3 roky a pak se dá prodlužovat. @Plzeňáček, pokud není z výroby tak to dodělat nejde. Pokud to má vůz z továrny je tam OCU jednotka s virtuální simkartou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 29. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Jasné, ale ta jednotka s virtuální simkartou je tam vždy kvůli povinnému e-callu. Takže je jenom otázka, jestli přes ni tečou i případná data škoda connectu, nebo jestli je tam další OCU jednotka pro škoda connect zvlášť. Protože chápu, že by to třeba škodovka nechtěla aktivovat zpětně z obchodního hlediska a bylo by tam jenom softwarové omezení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 takze predpokladam, ze FIII FL neni chapano jako nove homologovane? Tj. SOS jedine za priplatek 7900 a v aute ho tim padem nemam. Jo? Aspon tak jsem to pochopil. V COC je totiz datum homologace 23.8.2018. Ale mam pocit, ze to bylo vuci emisim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 Přestal mi fungovat škoda conect. Už tři dny se nepřipojuje. nepomohl restart telefonu, restat alikace. V autě svítí zeměkoule červeně. V menu na Skoda connect nejde odebrat Uživatel. ... píše že nejde spustit Download profile. Ve výpisu "Skoda conenct online" se pořád jen točí kolečno, a nenapíše to žádný log. Neměli by jste nějakou radu? Bylo prima tím pouštět nezávislé topení, a podívat se na ujeté kilometry. Ale zároveň to zlobí dost často. Je to taková služba ... zadarmo drahá. Myslím že by ji měla Škoda dávat zdarma všem jako bolestné za ty všechny vrzající věci v autě a podivnosti. Musím říct že SIII není obyčejná věc. Je to zvukomalebný stroj s vlastním názorem a duší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 zemegula cervene svieti ak nema auto pripojenie k internetu (sim/wifi), pricom vsak niektore funkcie Skoda Connect ocividne vyuzivaju konektivitu cez eCall SIM. lebo v Skoda Connect vidim info o aute aj bez toho aby som mu daval extra konektivitu (ta je vsak potrebna pre infotainment online a mozno dalsie moduly) mozno blba otaszka. ako stare mas auto? neuplynul rok? (prvy rok je Skoda Connect aktivne, no potom je potrebne si zan platit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Děkuji za info. Mám jej pul roku. Tak to bude jeste ten rok zdarma. Zkousel jsem Factory reset. Ale nepomohlo to. tak jsem objednany do servisu. Chteji na 30 min odpojit baterku. Zajimava oprava. Sam se do toho nechcu pouste. Kdo vi co by se nesparovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaP Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Měl jsem ten samý problém, pomohlo až přes internetové stránky smazání účtu a poté nová registrace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Hláška viz obrazek 'Spojovací modul download nejde spustil'.Nešlo ani volání na info nahoře tlačitkem ne stropě.Nepomohlo ale udělal jsem:-Tovární nastavení-Odebrání auta z profilu na webu-smazání profilu na webuPomohlo:- vypnout baterií na 30 minutAle udělal chybu. Při odpojení nechal otevřené okna. Tak všechno znovu:- zavřít okna-Odemknul- počkal až nic nebude svítit a vrčet-Odpojit baterku (nejdřív minus potom odpojit plus) -Po 30 min připojit zpět-Přidat auto do profilu přes VIN-v autě udělat registraci přes číslo co vygenerovala škoda connect (stačila mi aplikace v mobilu) -Volant vytočil několikrát nadoraz na obě strany. Zmizela kontrolka volantu. -Kalibrace oken (z manuálu) :Aktivace ovládání oken› Zapněte zapalování.› Povytáhněte za horní hranu příslušné tlačítko a zavřete okno.› Uvolněte tlačítko.› Opět povytáhněte a přidržte příslušné tlačítko na 1 s.-Udělal jsem to i pro okna dole.Pak už jen zkusil že dálkác normálně stáhne a vytáhne všechna okna.Příště už budu vědět že mám rovnou vzít klíč desítku a vrhnout se na baterku. :-) Díky za všechny rady zkušeným matadorům zde ze kterých jsem čerpal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.