Pavel CZ Vloženo 26. Ledna Sdílet Vloženo 26. Ledna Když jsem měl období že Connect dlouho nešel uvažoval jsem taky o vlastní SIM a mechanickém dálkově ovládané stroječku co by stačil tlačítko dálkového ovladače nezávislého topení. (nechtěl jsem jej rozebírat) ale pak se Connect z větší části umoudřil. 😄 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 17. Března Sdílet Vloženo 17. Března Tak jsem chtěl v pátek tu skvělou aplikaci prodloužit a ŠA "funguje skvěle" nejen aplikace, ale i portál pro koupi. Po potvrzení platby kartou při návratu na jejich portál to skončilo s chybou :-D. Takže jsem nic nekoupil a peníze mám v předrezervaci a pár dní vlastně blokované. No budu to v týdnu muset udělat znovu a doufat, že to klapne. Jen takový dotaz, narazil jsem u Auto Branka, že na jejich eshopu to mají o pár stovek levnější ve formě voucheru, zkoušel to koupit někdo u nich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Března Sdílet Vloženo 27. Března (editace) Tak přidávám pro info. Aktuálně mám licenci platnou do 24.4.2025 a dnes přišel mail s možnosti prodloužení o další rok. Licenci už mám zakoupenou cca 2 měsíce a prodloužit tedy jde max. cca 1 měsíc předem. Teda aspoň v mém případě. Editováno: 27. Března, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUhlir Vloženo 31. Března Sdílet Vloženo 31. Března (editace) Hezky den, prosim o radu. I víkendu jsem vyměnila O4 RS iV za SIII iV. Ovce vůbec neuměla přes aplikaci ani zapnout webasto. Byla za posledních 6 měsíců asi 8 týdnů na záručních opravách a software se nepovedlo vůbec rozběhnout. U SIII mi MySkoda víceméně jede (vidím konečně plány, webasto - jupí) ale - do auta nechce vůbec posílat dotazy. ukazuje to chybu “dosáhnut limit ochrany baterie” - nevíte co s tím? Auto jsem projela a stejně nedošlo k resetu. Mam odpojit / připojit baterii ? To je ta v kufru? Nebo vyndat pojistky ? Ted si nepamatuji, ktere to byly. U ovce jsem tenkrat zkoušela nemožné a stejne se měnila OCU. Dekuji za radu Editováno: 31. Března, autor: LUhlir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 31. Března Sdílet Vloženo 31. Března Pri mojom aute je to tak, že na diaľku môžeš prebudiť auto iba 3x, čo je obmedzenie aby sa nevybila 12 V baterka. Neviem či toto obmedzenie má aj iV, ale skús nabiť nabiť 12 V baterku a následne to vyskúšaj, možno sa to chytí. Auto samozrejme musí parkovať v mieste kde je dobrý mobilný signál, takže nie v podzemnej garáži a podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUhlir Vloženo 31. Března Sdílet Vloženo 31. Března Tyjo.. my doma asi nemáme nabíječku jen kabely. Ale baterka je ok. Uz jsem poslala dotaz na IT do Škodovky. Jsem tam s nima už veliký kámoš. Ta O4 první generace se fakt v tom iV nepovedla. Mozna i proto ted se da pouze RS objednat v benzinu. Ja fakt netusim, co s tim. Rekla bych, ze mi ted nezapne ani webasto přes apku. Naštěstí na tom fungují plány odjezdu a regulace dobíjení v nízkým tarifu. Ja se snažila dohledat to vypojeni a zapojeni baterie. Abych to zase nepodělala tak, ze by se pak musela dokodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.