Přejít na obsah

Škoda Connect

Doporučené příspěvky

Když jsem měl období že Connect dlouho nešel uvažoval jsem taky o vlastní SIM a mechanickém dálkově ovládané stroječku co by stačil tlačítko dálkového ovladače nezávislého topení. (nechtěl jsem jej rozebírat) ale pak se Connect z větší části umoudřil. 😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Tak jsem chtěl v pátek tu skvělou aplikaci prodloužit a ŠA "funguje skvěle" nejen aplikace, ale i portál pro koupi. Po potvrzení platby kartou při návratu na jejich portál to skončilo s chybou :-D. Takže jsem nic nekoupil a peníze mám v předrezervaci a pár dní vlastně blokované. No budu to v týdnu muset udělat znovu a doufat, že to klapne. Jen takový dotaz, narazil jsem u Auto Branka, že na jejich eshopu to mají o pár stovek levnější ve formě voucheru, zkoušel to koupit někdo u nich?

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak přidávám pro info. 

Aktuálně mám licenci platnou do 24.4.2025 a dnes přišel mail s možnosti prodloužení o další rok. 

Licenci už mám zakoupenou cca 2 měsíce a prodloužit tedy jde max. cca 1 měsíc předem.  Teda aspoň v mém případě. 

Editováno: , autor: LukášCBR
Odkaz ke komentáři

Hezky den,

prosim o radu. I víkendu jsem vyměnila O4 RS iV za SIII iV.

Ovce vůbec neuměla přes aplikaci ani zapnout webasto. Byla za posledních 6 měsíců asi 8 týdnů na záručních opravách a software se nepovedlo vůbec rozběhnout.

U SIII mi MySkoda víceméně jede (vidím konečně plány, webasto - jupí) ale -  do auta nechce vůbec posílat dotazy.

ukazuje to chybu “dosáhnut limit ochrany baterie” - nevíte co s tím? Auto jsem projela a stejně nedošlo k resetu. Mam odpojit / připojit baterii ? To je ta v kufru? Nebo vyndat pojistky ? Ted si nepamatuji, ktere to byly. U ovce jsem tenkrat zkoušela nemožné a stejne se měnila OCU.

Dekuji za radu

IMG_7772.png

Editováno: , autor: LUhlir
Odkaz ke komentáři

Pri mojom aute je to tak, že na diaľku môžeš prebudiť auto iba 3x, čo je obmedzenie aby sa nevybila 12 V baterka. Neviem či toto obmedzenie má aj iV, ale skús nabiť nabiť 12 V baterku a následne to vyskúšaj, možno sa to chytí. Auto samozrejme musí parkovať v mieste kde je dobrý mobilný signál, takže nie v podzemnej garáži a podobne.

Odkaz ke komentáři

Tyjo.. my doma asi nemáme nabíječku  jen kabely. Ale baterka je ok. 
Uz jsem poslala dotaz na IT do Škodovky. Jsem tam s nima už veliký kámoš. Ta O4 první generace se fakt v tom iV nepovedla. Mozna i proto ted se da pouze RS objednat v benzinu.

Ja fakt netusim, co s tim. Rekla bych, ze mi ted nezapne ani webasto přes apku. Naštěstí na tom fungují plány odjezdu a regulace dobíjení v nízkým tarifu.

Ja se snažila dohledat to vypojeni a zapojeni baterie. Abych to zase nepodělala tak, ze by se pak musela dokodovat. 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...