Promato Vloženo 26. Září 2021 Sdílet Vloženo 26. Září 2021 Právě jsem koupil na zimu GoodYear Ultragrip Performance+ 225/55 R17, dle testů vycházely jako jedny z nejlepších. Tak jsem zvědav, zda realita bude zrovna taková :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 4. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2021 Tohtorocne TOP pneu su Conti TS870P. Viac tu: https://www.tyrereviews.com/Article/2021-Tyre-Review-Winter-Tyre-Test.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerbi Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Zdravím Chci se zeptat mohl by mi někdo z vás zaslat ofocený TP se znázorněnými rozměry kol a pneumatik na 2.0 TDI 110 KW 4x4 7DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JustinTest Vloženo 6. Únor 2022 Sdílet Vloženo 6. Únor 2022 Páči sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 1. Září 2022 Sdílet Vloženo 1. Září 2022 Zdravím, technická otázka, 215/60 r16 jsou zapsány ale ne zimní. Mohu koupit zimní v tomto rozměru nebo zapsáný 17 m+s. Jde o to, že bratr jezdí lyžovat do Itálie a je třeba mít řetězy. A řetězy jdou pouze na 16. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitivier Vloženo 1. Září 2022 Sdílet Vloženo 1. Září 2022 Můžeš. Taky jsem se na to nedávno ptal. Bylo mi vysvětleno, že můžeš koupit jakýkoli rozměr který máš zapsaný. I na ofiko eshopu Škoda mají jako zimní sadu 16” ten rozměr co píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 2. Září 2022 Sdílet Vloženo 2. Září 2022 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 https://www.garaz.cz/clanek/reportaze-test-zimnich-pneumatik-215-60-r16-tyto-gumy-jsou-nejlepsi-na-skodu-karoq-a-jina-mala-suv-21009019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 Zimní botičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 Čítal som na nich dobre recenzie, konečne priniesli niečo nové lebo staré sottozero mali sto rokov. Inak dizajn pneu je nádherný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 5. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2022 Sottozero 3 mám na autě. Zajímavá guma: - špatná na suchu i na mokru - mizerná na ledě - výborná na sněhu. Nevím jak se jim to tak podařilo vyrobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 10. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2022 Taky budu přezouvat. Na plecháče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rachejtlak Vloženo 23. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2023 Zdravím, mohu se zeptat jak řešit zimní pneu v rozměrech 215/50 R18 96W? Díval jsem se zde v sekci karoq a nějak jsem na tohle nenarazil. Rád bych se tedy zeptal, zdali jde zaměnit "váhový index". Našel jsem pouze informace, že váhový index musí zůstat. Volal jsem tedy do škody auto v OL, tam mi bylo řečeno, že se Váhový index v zimně "ponižují o 1 třídu, což není nikde oficiálně zmíněno. Rychlostní index údajně lze změnit na hodnotu technicky nejvyšší rychlosti + což není ale problém, spíš ten váhový... Bohužel se mi nedaří sehnat pneumatiku "zimní" v požadované specifikaci dle VTP. A to výše zmíněné. Mohl by se mi prosím někdo poradit jak z toho ven? Specifikaci na 18" kola mají udanou ve VTP pouze tu, kterou jsem uvedl hned na začátku. Přikládám VTP Díky za případné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 23. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2023 je to jinak .. nemuzes snižovat vahovy index. u zimnich se snizuje mozny rychlostni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rachejtlak Vloženo 24. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2023 před 18 hodinami, hamoun napsal: je to jinak .. nemuzes snižovat vahovy index. u zimnich se snizuje mozny rychlostni. ÚÚ tak to bude problém, zatím jsem nenašel se stejným požadovaným indexem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2023 @Rachejtlak příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 (editace) Ahoj, nevíte, kolik se nastavuje moment utažení šroubů kola na Karkulku? Na stránkách Continental jsem sice našel tabulku, ale je tam pouze Kodiak s hodnotou 140 Nm. Děkuji tabule-utahovacich-momentu-data.pdf Editováno: 4. Listopad 2023, autor: Guppy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 Používat šrouby s kulovou dosedací plochou a závitem M14 x 1,5 - utahovací moment: 140 Nm. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 Pawouk: Díky, momenťák už objednaný, šrouby mám originál z výroby...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan1968 Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února (editace) Zapisovali ste prosim Vas niekto pre Karoq 2023 dalsie rozmery preu pre R18 resp. pneu R18 s inym zatazovym/hmotnostnym indexom 215/50/R18 92W? Karoq 2023 1,5 TSI DSG 09/23 - som kupil s R17 na radu predajcu, ze vyuzijem svoje 2 hlinikove sady R18 z predchadzajueho Karoqu. No zapis v technickom preukaze ukazal, ze su zapisane ine rozmery pneumatik R18, resp. maju iny hmotnostny index ... Pre R18 mam zapisany len rozmer 215/50/R18 96W #70Jx18 ET45 pricom predchadzajuci Karoq 2018 mal 215/50/R18 92W #70Jx18 ET45. Skodovka vie o tomto probleme, ze su pre 1,5 TSI zapisane R18 s nezmyselne vysokym hmotnostnym indexom. Aj v porovnani s o 300 kg tazsim 2,0 TDI s panoramou, ktory ma zapisane R18 s 95W. Kontaktoval som slovenskeho importera, ktory uz 5 mesiacov slubuje, ze mi "bude vedieť zabezpečiť doklad na základe ktorého si budete môcť dať zapísať do OEV rozmer 18" pneumatík 215/50 R18 92W" resp. "... v súčasnej dobe komunikujú s políciou o procese vytvorenia dokladu na dodatočne zapísanie pneumatík s rozmerom 215/50 R18 92W". @Rachejtlak sice zima pomaly konci, takze zimnepneu uz nie su aktualne, ale na zimu som to vyriesil cinskymi pneu Gripmax Status Pro Winter 215/50 R18 96 V XL Zimné, nemozem sa na ne stazovat, dokonca testy neboli zle. Editováno: 14. Února, autor: Ivan1968 uprava odkazu pre @Rachejtlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.