ilmirec Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 neskúšal tu niekto dorobiť a kódovať Blind Spot Detect? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 skôr by to chcelo osobitnú tému, nie je to len vec kódovania. je tam hlavne potrebný hardvér. niečo podobné som medzičasom našiel na youtube, pán si to dorábal na Octaviu chce to prezrieť sekciu Octavia 3 (alebo niečo vyššie). prípadne čakať na schémy a výpis z ETKA systému pre zoznam dielov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Chtělo by to samostatné téma a popřípadě příspěvky přesunout. Mrtvý úhel se dá koupit a dodělat i "neoriginálně" - https://www.autodoplnky-prodej.cz/38260-hlidani-mrtveho-uhlu-blis.html . Spíš než samotné hlídání mrtvého úhlu bych ocenil toho asistenta vyparkování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 6. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Dorobenie a kódovanie pre Blind Spot Detect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 6. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 ďakujem za reakcie a upozornenie, poprosil som admina, aby presunul nase prispevky do novovytvorenej temy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Přesunuto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 6. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 pan Kolpak z toho videa je velmi ochotny a sikovny. pred pol rokom som ho kontaktoval ohladom parkovacej kamery, a pomohol mi, poskytol schemu, kodovanie pre KA1 a KA2. takze urco poradi aj teraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Ked uz dorabat, tak radsej original, hoci s neoriginal umiestnenim kontrolky. Znie to celkom zaujimavo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Souhlas s @wirer a rovnou i s Rear Trafic Alert. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 7. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 niekde som cital ze to vyuziva zadne senzory ale ten dosah je vraj do 20 metrov... co pri sucasnych parkovackach asi nie je mozne. no to su len spekulacie, nie fakty :-( na Octavia forum som cital ze SA odpisala na otazku ohladom zvukovej signalizacie Blind Spot, a nie je pouzita schvalne, nakolko by to rusilo posadku pri kazdom aute iducom za vodicom. takze aj zvuk pojde nakodit, len sa nevyuziva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Rear Trafic Alert i Blind Spot Detect používají další radarové snímače v nárazníku. Je k tomu možné využít i speciální senzory, toto řešení používá například Dacia, Škoda toto řešení nepoužívá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 (editace) Jsem tak pro zajímavost dnes nadhodil dotaz do ŠA a přišla odpověď kterou jsme ani nečekal :o Dodatečná montáž je možná i oficiální cestou a je možné stran tohoto kontaktovat autorizovaný servis, jen je to prý nákladné. Takže dobrá správa, jde to i oficiálně, tedy @wirer asi nebude mít nouzi o práci :D Editováno: 14. Srpen 2018, autor: Martab 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Zoznam materialu z ETKA systemu ti nevytlacia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Zkusím se zeptat, uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslavbielicky Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Ahojte, zatiaľ som našiel toto: 2Q0 907 685 A - Riadiaca jednotka vľavo Slave 6V6 907 455 - Držiak vľavo - Hatchback 6V9 907 455 - Držiak vľavo - Kombi 2Q0 907 686 A - Riadiaca jednotka vpravo Master 6V6 907 456 - Držiak vľavo - Hatchback 6V9 907 456 - Držiak vľavo - Kombi 5JA 857 521 D - Ľavé zrkadlo 5JA 857 522 D - Pravé zrkadlo Kabeláž som zatiaľ nenašiel. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 U mne stále bez odpovědi, ale prozatím inspirace jak by se dalo řešit LED mimo zrcátka (původem z FII jako indikace vyhřívání) https://forum.skodahome.cz/topic/31462-vyhřívání-zrcátek/?page=2&tab=comments#comment-2285071 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 tak po dlouhém dopisování se ozvali ze servisu s konečným vediktem, NELZE. V podstatě z konverzace vyplynulo "Technicky to je možné, ale na ne úrovni servisního partnera." (podotýkám že tato odpověď přišla po tom co jsem je odkázal na to kde mi to ŠA potvrdila, že to lze a mám se obrátit na servisního partnera). Přinde mi že ŠA servisy asi mají dostatek zakázek, a ikdyž jim člověk nabízí docela dost peněz (instalace hlídání mrtvého úhlu určitě vyžaduje relativně velkou rozborku auta, což si nechají mastně zaplatit), ale očividně o to nestojí. Nicméně důležité je, že je ze dvou zdrojů potvrzeno, že to doinstalovat jde, jen se musí chtít. (Kdyby někdo chtěl přeposlat ty konverzace, napište mi SZ, z pochopitelných důvodů to nechci zveřejňovat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 zoznam dielov máme. kódovanie niečo z FL stiahnuté mám, no vyšla aktualizácia VCDS, teda by som to rád napojil znovu. káble by sa dali vyrobiť, len musíme počkať na Erwin, kedy budú schémy. z toho sa dajú káblové zväzky vyrobiť, ak nie je priamo možnosť ich objednať 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Servisům stačí výměny oleje za násobný ceny. Takto složitý úkony se jim naopak nevyplatí, kdyz za čas který tam to auto bude protočí několik jiných. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra86cz Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 V 8. 10. 2018 na 19:29, wirer napsal: zoznam dielov máme. kódovanie niečo z FL stiahnuté mám, no vyšla aktualizácia VCDS, teda by som to rád napojil znovu. káble by sa dali vyrobiť, len musíme počkať na Erwin, kedy budú schémy. z toho sa dajú káblové zväzky vyrobiť, ak nie je priamo možnosť ich objednať Schémata nejsou problém pokud to bude v ELSE tak zkusím dohledat, upřímně pokud by se to dalo dodělat do mé budoucí R5 tak bych byl nad míru spokojený. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Aj Erwin ich bude mat. No platit bez jasneho vysledku 9 ci 10 € sa mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Pozname poziciu poistky - c. 35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra86cz Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 (editace) před 11 hodinami, wirer napsal: Aj Erwin ich bude mat. No platit bez jasneho vysledku 9 ci 10 € sa mi nechce Bylo to myšleno tak, že mám ELSA Pro k dispozici zadarmo, pracuji v autorizovaném servise. Editováno: 17. Říjen 2018, autor: ondra86cz 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Tak pak dej vědět, kdyby se to povedlo sehnat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra86cz Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 před 7 minutami, Martab napsal: Tak pak dej vědět, kdyby se to povedlo sehnat :) Kouknu se zítra co je u nás na showroomu a podle VINka stáhnu schéma 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.