motosman Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Jj. Koukal jsem na ty vozejky. Krom toho i Skodu Vision a na VW ID. Pak nějaky PHEV a vodíky. Kdyby ti zvědavost nedala, písni. Ještě bych nějakej lupen měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Tohle mě dostalo [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Co jsem koukal, tak tam byla i hromada hybridů, což je dle mého super cesta. Toyotě to funguje, auta vydrží hromadu kilometrů, viz. https://www.garaz.cz/clanek/test-ojetiny-lexus-ct200h-klidne-najede-milion-kilometru-21002174Ještě pár let vývoje a bude to bomba. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Toyota a její hybridy jsou špička[emoji106]. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Jenže jsou tak hnusné, že to lidi moc nechtějí kupovat. Mě osobně se Toyota nelíbí snad žádná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Proto má Toyota nejprodávanější auta na světě. [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Mě by se i líbila, ale zatím mě moc nebere to co má pod kapotou (výkonově, ne systémově) ... Ovšem pokud nebude jiná (lepší) možnost, tak bych s tím asi neměl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 za chvíli natom nebude ani konkurence o mnoho lépe :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 132kw je málo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 tak tohle má slušnej motor celkem, na nějaké běžné poježdění. https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/17966105?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Před hodinou, Sabiza napsal: 132kw je málo? Ano, je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Pravda, u Toyoty se designér zbláznil, nebo hulí dobrej matroš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Jen ze ty Toyoty musi mit ksicht, ktery budou brat vsude na svete. To neni slepice co se prodava v Evrope max v Rusku..Navic kazda Toyota bude jezdit, kdyz uz Tvoje slepice davno ne. Mne se soucasne Toyoty libi. Stejne jako Mazdy a na popojizdeni v kolonach v Praze opravdu nepotrebuji 200kw jako nekteri tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Jenže na ty kolony potřebuješ pohodlné auto s masážní sedačkou atd. A to jsou velká auta ty musejí mít 206 kW. [emoji12] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 No mně se Toyoty a Lexusy těžce nelíbí. Klasická Asie. To už i mnou nesnášený Hnůjdej je hezčí. To, že to jsou držáky, nerozporuju. Teda až na diesely ?. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Jo diesely Japonci neumi, to je pravda.Motosi jako ze masaze sedacek seberou motoru 200kw vykonu jo? To ti pak na jizdu po Praze zbyva 6kw. To staci. Ted jsem byl sluzebne v Plzni, rano v nejlepsi cas pres celou Plzen kolony, odpo kdyz jsem jel z5 to same. 99% lidi 1 clovek v kazdem aute. Kdepaaak, tohle by nebyl zivot pro me. Travit ho v kolonach. Prazaci to evidentne miluji. Ja jsem v praci 20km za 20min. Zadna kolona. Prazaci tezkej zivot maj. Ani za 50 mesicne. Naplavy co dojizdeji jsou ovsem jako kobylky. Pro prachy vsechno. [emoji1787] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Plzeň je ráno 7:30-9:30 a odpoledne 15:00-17:00 úplně narvaná... Já jezdím taky sám, jinak to nejde a nemůžeš i když stejným směrem jezdí někdo další čekat na sebe, já někdy jedu dřív, někdy déle z práce, prostě nemůžu být s někým dalším na sobě závislí. Ale pravda je, že dneska jsou všechna parkoviště na sídlištích narvaná k prasknutí a že mraky Plzeňáků do MHD prostě nevleze, na druhou stranu se ani nedivím, když jsou narvané tramvaje a trolejbusy ve špičce ukrajincema, polákama a další havětí, smrad, zloději atd atd.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Tak tak. Nastavím všechny asistenty a pak už jen odpočívám. Sice to není joko welnes v Lexusu, ale pro chudáka dobrý.[emoji23][emoji23] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Jo diesely Japonci neumi, to je pravda.Motosi jako ze masaze sedacek seberou motoru 200kw vykonu jo? To ti pak na jizdu po Praze zbyva 6kw. To staci. Ted jsem byl sluzebne v Plzni, rano v nejlepsi cas pres celou Plzen kolony, odpo kdyz jsem jel z5 to same. 99% lidi 1 clovek v kazdem aute. Kdepaaak, tohle by nebyl zivot pro me. Travit ho v kolonach. Prazaci to evidentne miluji. Ja jsem v praci 20km za 20min. Zadna kolona. Prazaci tezkej zivot maj. Ani za 50 mesicne. Naplavy co dojizdeji jsou ovsem jako kobylky. Pro prachy vsechno. [emoji1787] Jezdím denně 35 až 40 kilometrů jedním směrem. Že severu na jih a pokud není nějaká šílená situace, zvládám cestu za 45 minut. Průjezdu fakt pomohla Blanka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 Jo ten tunel je super, tedy pokud do něj zrovna pitomci nezavrou pár vjezdů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 A to je skoro každý den.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 Jj. Protože zavřeli obě nábřeži a lidi mají jezdit po magistrále, nebo Blankou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 Tak já jak jezdím po celém okruhu, je to docela jednoduché a mám výhodu v tom, že nenajíždím do Blanky jinak než od Holešovic nebo od Strahovského tunelu. Tam ty vjezdy zavřené nebývají. Ona je ovšem fakt potřeba dodělat vnitřní a začít s vnějším okruhem. Potom se dopravě zase trochu uleví.Ale všeho všudy mám pocit, že doprava v Praze je lepší než třeba pěti lety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 Nábřeží jsou zavřená dodnes. Od zítřka by to mělo být zase otevřeno. Snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 Bechovice a jeden most mezi Prahou a Kralupami a svet by byl hned hezci... A takovy jeden most pres vltavu nekde u chuchle by taky vyresil hooodne problemu, ale to uz by clovek chtel moc... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.