Listopad 29, 20195 r Autor Už na tom pracujeme, večer dám termín a ostatní když budou chtít, tak je rádi uvidíme [emoji6]
Listopad 29, 20195 r Jj. Zatím to vypadá na neděli 8.,večer to Clintovi potvrdím. Nebylo by pivo, ale koleno jo ?.
Listopad 29, 20195 r Na M převodovce si zapnu 2 stupeň řazení a ten už mě neřadí EKO... takže mě drží otáčky do cca 3000 a pak přeřadí na vyšší kvalt, funguje to dobře... ale manuál je manuál, když ty idioti nemají skladovky s manuálem....
Listopad 29, 20195 r A to u Mka je ještě jedna z nej převodovek co můžeš pořídit, to se s DSG apod nedá srovnávat...
Listopad 29, 20195 r já nic nesrovnávám, jenom říkám jak to funguje jinde.... PDK je ještě lepší... ale říkám, zlatej manuál....
Listopad 29, 20195 r před 6 hodinami, Stringo napsal: Tak už i v Plzni budeme mít beranidla na piráty silnic Výbava základ + paket KNOCKOUT, malá navigace, DSG, 4x4 a 1,8Tsi Je to 2,0 TSI /140 kW - jednaosma se již nevyrábí.
Listopad 29, 20195 r před 25 minutami, Clint napsal: Manuál je manuál. Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu ?
Listopad 29, 20195 r Tak dobře, malé auto benzín +manuál, Velké auto benzín +automat a naftu nechte lodím a topičum ?
Listopad 29, 20195 r Je to 2,0 TSI /140 kW - jednaosma se již nevyrábí. Za oknem byl papír s informacemi a bylo tam 1,8 TSi...
Listopad 29, 20195 r před 2 hodinami, Barbossa napsal: Tak dobře, malé auto benzín +manuál, Velké auto benzín +automat a naftu nechte lodím a topičum ? Clinte, tak my máme vlastně lodě s manuálem ???
Listopad 30, 20195 r Autor Tak hoši, v neděli 8.12., máme předvánoční dostaveníčko s Beutickem v Krušárně od pěti odpoledne. Takové neobvyklé, v neděli, ale kdo by chtěl přijet na pokec, rádi ho uvidíme. Jen mi to tady napište [emoji6] Dárky se vozí jen mě, náčelníkovi, který zhodnotí kvalitu, hodnotu a váhu daru. Takový schopný jedinec pak bude mít celý rok u náčelníka jisté významné plus [emoji3]
Listopad 30, 20195 r Já se hlásím předběžně na vánoční koleno ale když tak koukám na Motose tak teť spíš frčí hlavy ?
Listopad 30, 20195 r Tak jsem neodolal a jel jsem se podívat... s malým... ? Škoda, že tam neměli liftback. Exponát bohužel zamčený.
Listopad 30, 20195 r Autor Tak to jsou šmejdi, že s tím dělají takové sraní, jak kdyby šlo o nové Lambo a bylo vyrobené ve dvou kusech [emoji23]
Listopad 30, 20195 r Autor A zanedlouho, za pár měsíců, se už po tom nikdo neohlídne. Protože jich zase bude jako máku. [emoji6] Stan prodá čtyřokou, pač zjistí, že se unáhlil (myslel, že víc světel, víc vidět) a rovnou mrskne rezervačku na novou [emoji3]
Listopad 30, 20195 r V Bolce v muzeu mají všechno zamčené, na Showroomech je asi ještě nemají, ale tam si budeš moct sednout...
Listopad 30, 20195 r U prodejců v lednu 2020. Já se raději dívat nepůjdu, jelikož roční vozy budou až za dlouho, tak mám času dost :-). Jinak pravda. Pár měsíců a pes po tom “neštěkne”, jelikož jich bude všude plno.
Listopad 30, 20195 r Je pravda, že je povedená, to se musí nechat. Osobně se mi líbí nejvíc ze všech Škodovek, jen ta cena je fakt vysoká pro běžného českého Pepíka...
Listopad 30, 20195 r před 21 hodinami, Stringo napsal: před 23 hodinami, stanmar napsal: Je to 2,0 TSI /140 kW - jednaosma se již nevyrábí. Za oknem byl papír s informacemi a bylo tam 1,8 TSi... podle mě rok na tom rámu dělali, rok homologovali a schvalovali si myslím....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.