Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Se divím, že tomu nedají ten benzínový 221kW motor, který dávají do Golfa nebo Cupry. Že by nevěřili závodníkům v kombíku? :D

před 16 hodinami, LukášCBR napsal:

Skákaní není zdaleka pasé. Projev klokana je tady stále, vidno i zde na fóru v patřičných tématech - např. Scala, Kamiq...

Vidíš to a u Superbů ani Kodiaqa ani řádka. Všechno prej vyřešil update FW. 

to je ale starej model :-D 

Dobře, oka. Jeden kw sem, jeden tam. Důležitý sdělení je, že nová závodnička od Škodovky zase nemá motor. :D

Protože s jejich cenovou politikou by ta Octa s 220kw stála před mega a byla by už tuplem neprodejná [emoji23]

jojo je to tak... stačí se podívat kolik stojí třeba polo GTI - cca 600 000Kč po slevě....

jinak za mě nejhorší odhlučnění a aero hluk má Oktavie 3 RS .... Cupra nebo golf R jsou za mě daleko tišší... Je to kravina, ale Golf má vypolstrované přihrádky ve  dveřích... či kufr....

1440 (14).jpg

1440 (18).jpg

Upraveno od kokta7

Tvl, tříválec...

Nová nejsilnější Cupra bude mít 228 kW a to pouze jako varianta combi/ DSG/4x4.

Plug-in hybrid bude také - stejný jako v O IV.

Další varianty u Cupry jsou motory 2,0 Tsi 180 kW a 221 kW, tam ve spojení s DSG a pouze jako předokolky. 

před 2 hodinami, Stringo napsal:

Protože s jejich cenovou politikou by ta Octa s 220kw stála před mega a byla by už tuplem neprodejná emoji23.png

Možná u nás by to bylo hůř prodejné, ostatně hybrid asi nejspíš bude stát stejně kolem milionu. A vůbec když se podíváš na cenu OIV ve výbavě Style s 1,5 Tsi, tak nové RS za hubičku tak jako tak nebude. No hlavně že bude opět v naftě... 

Co máš proti naftě? ??

Já? Nic. Protože ji nemám :D

• Autor

Včera jsem mluvil s Karlem, co dělá šéfa prodeje Škodovky. Říkal, že 1,5 tsi nebrat, že stojí za hovno. Řekne mi to pak osobně. [emoji6]

Řekne to, co už většina lidí ví a ostatní to nezajímá hlavně že mají 1,5 110kw.

• Autor

Chlapi, tak sraz závazně 23.brezna v pondělí, jestli zas nekoukám na únor [emoji85][emoji85] Krušovice od pěti samozřejmě [emoji6]

Herdek, to už zase není v té Žilině ?

Tam neměli koleno ?

To já nejím :kol-140:

Nevíš, o co přicházíš ??

• Autor

Žilina stála za hovno, odešel jim kuchař a měli jen polívku

• Autor

Volal jsem Ozimu, Tomiikkovi a Sidovi, ti nejsou na fóru. Všichni dorazí. [emoji6]

Na mě je to daleko, ale pokud to půjde dorazím.

Chudinka opuštěná.... Kdyby neměla tu televizi na palubce, tak bych ji snad vzal.[emoji23][emoji23][emoji23]20200306_162109.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.