Clint Vloženo 29. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Už na tom pracujeme, večer dám termín a ostatní když budou chtít, tak je rádi uvidíme [emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Jj. Zatím to vypadá na neděli 8.,večer to Clintovi potvrdím. Nebylo by pivo, ale koleno jo ?. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Na M převodovce si zapnu 2 stupeň řazení a ten už mě neřadí EKO... takže mě drží otáčky do cca 3000 a pak přeřadí na vyšší kvalt, funguje to dobře... ale manuál je manuál, když ty idioti nemají skladovky s manuálem.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 A to u Mka je ještě jedna z nej převodovek co můžeš pořídit, to se s DSG apod nedá srovnávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 já nic nesrovnávám, jenom říkám jak to funguje jinde.... PDK je ještě lepší... ale říkám, zlatej manuál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Však už jste někdo viděl jezdit rallye s DSG? [emoji6] [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Manuál je manuál. [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 před 6 hodinami, Stringo napsal: Tak už i v Plzni budeme mít beranidla na piráty silnic Výbava základ + paket KNOCKOUT, malá navigace, DSG, 4x4 a 1,8Tsi Je to 2,0 TSI /140 kW - jednaosma se již nevyrábí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 před 25 minutami, Clint napsal: Manuál je manuál. Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Tak dobře, malé auto benzín +manuál, Velké auto benzín +automat a naftu nechte lodím a topičum ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Je to 2,0 TSI /140 kW - jednaosma se již nevyrábí. Za oknem byl papír s informacemi a bylo tam 1,8 TSi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 před 2 hodinami, Barbossa napsal: Tak dobře, malé auto benzín +manuál, Velké auto benzín +automat a naftu nechte lodím a topičum ? Clinte, tak my máme vlastně lodě s manuálem ??? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Tož další pátek tady. Tohle byla Pepina...[emoji12] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Mňam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Tak hoši, v neděli 8.12., máme předvánoční dostaveníčko s Beutickem v Krušárně od pěti odpoledne. Takové neobvyklé, v neděli, ale kdo by chtěl přijet na pokec, rádi ho uvidíme. Jen mi to tady napište [emoji6] Dárky se vozí jen mě, náčelníkovi, který zhodnotí kvalitu, hodnotu a váhu daru. Takový schopný jedinec pak bude mít celý rok u náčelníka jisté významné plus [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Já dárek nepotřebuju, dám si koleno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Já se hlásím předběžně na vánoční koleno ale když tak koukám na Motose tak teť spíš frčí hlavy ? 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Tak jsem neodolal a jel jsem se podívat... s malým... ? Škoda, že tam neměli liftback. Exponát bohužel zamčený. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Tak to jsou šmejdi, že s tím dělají takové sraní, jak kdyby šlo o nové Lambo a bylo vyrobené ve dvou kusech [emoji23] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 A zanedlouho, za pár měsíců, se už po tom nikdo neohlídne. Protože jich zase bude jako máku. [emoji6] Stan prodá čtyřokou, pač zjistí, že se unáhlil (myslel, že víc světel, víc vidět) a rovnou mrskne rezervačku na novou [emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 V Bolce v muzeu mají všechno zamčené, na Showroomech je asi ještě nemají, ale tam si budeš moct sednout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Jj, tam budu mít i předváděcí jízdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 U prodejců v lednu 2020. Já se raději dívat nepůjdu, jelikož roční vozy budou až za dlouho, tak mám času dost :-). Jinak pravda. Pár měsíců a pes po tom “neštěkne”, jelikož jich bude všude plno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Je pravda, že je povedená, to se musí nechat. Osobně se mi líbí nejvíc ze všech Škodovek, jen ta cena je fakt vysoká pro běžného českého Pepíka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 před 21 hodinami, Stringo napsal: před 23 hodinami, stanmar napsal: Je to 2,0 TSI /140 kW - jednaosma se již nevyrábí. Za oknem byl papír s informacemi a bylo tam 1,8 TSi... podle mě rok na tom rámu dělali, rok homologovali a schvalovali si myslím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.