Listopad 30, 20195 r Tady článek 2.0 tsihttps://www.auto.cz/skoda-doda-policistum-nova-auta-za-octavie-combi-policie-cr-da-pul-miliardy-131163Na GOVu bude celá zakázka.
Listopad 30, 20195 r V tom případě nechápu, proč na tom papíru bylo 1,8TSi. Byl to papír s kódy výbavy a bylo tam toho hodně, nebyl to jen nějaký car papíru... Ale tak nebudu se hádat, možná to mělo jiný význam. 140kw je pěkný už.
Listopad 30, 20195 r Do města možná už zbytečné. Ale vedkejší efekt je váha auta. No jestli v nich mají ten kufrový organizér, tak to asi těžké bude...
Listopad 30, 20195 r Nejde o organizér. Jde o o rozložení váhy, (a i celkové), což v případě haldexu je. Potřebuješ správné zatížení předku i zadku. Např. je rozdíl v blbuřízení octy s 1.9 TDI a 0,0 tsi.
Listopad 30, 20195 r před 3 hodinami, Stringo napsal: V Bolce v muzeu mají všechno zamčené, na Showroomech je asi ještě nemají, ale tam si budeš moct sednout... před 2 hodinami, LukášCBR napsal: U prodejců v lednu 2020. Já se raději dívat nepůjdu, jelikož roční vozy budou až za dlouho, tak mám času dost :-). Jinak pravda. Pár měsíců a pes po tom “neštěkne”, jelikož jich bude všude plno. Předváděcí auta pro zákaznické jízdy až během února. Jinak u mého prodejce zatím jeden vážný zájemce...
Listopad 30, 20195 r před 3 hodinami, Clint napsal: Stan prodá čtyřokou, pač zjistí, že se unáhlil (myslel, že víc světel, víc vidět) a rovnou mrskne rezervačku na novou Tak určitě V ničem jsem se neunáhlil a pokud bych měl mít O IV jako další auto tak to bude nejdřív v době kdy už bude facelift.
Listopad 30, 20195 r Předface bude za 5 - 6 let už stará.. A jestli facelift něčím zkazí, tak nejspíš omezením těch motorů, které bych akceptoval.
Listopad 30, 20195 r Já ale říkám 3-4 roky, to bude ok. A jestli bude FL zase čtyřočko, tak potěš koště ?
Listopad 30, 20195 r 4 oči mě netrápí ani u současné. Pokud bude nějaká změna spíš očekávám nižší světla než rozdělení na dvě části. No vzhledem k tomu kdy možná budu měnit auto už nebude možnost předface objednat a u ročních vozů bude již určitě k dostání facelift. Navíc neříkám, že to bude opět Škoda. Pokud tedy vůbec. Kdoví co bude k mání.... Upraveno Listopad 30, 20195 r od stanmar
Prosinec 1, 20195 r Autor On nakonec stejně každej zjistí, že Oktávka nabízí hodně místa, velký kufr a ovládání už máme tak nějak podvědomě v hlavě, logické uspořádání, ještě rozumné zpracování, když to vezmu na tu dnešní bidu... Navíc to auto se mi líbí. No akorát doufám, že rozumné motory budou v manuálu [emoji52]
Prosinec 1, 20195 r Proti tomu asi nikdo nic nemá, jen ta cenovky rozhodně není pro masu běžných lidí. Octavie co u nás jezdí jsou všechno kupované soukromou osobou jako ojetina za cenu jiných nových vozů. To že nabídne skoro všeho více je všem jasné, proto ji lidé kupují...
Prosinec 1, 20195 r Tak Octavia nebyla s cenou nikdy v žádné generaci typickým rodinným vozem pro běžného člověka pokud by se kupovala jako nová.
Prosinec 1, 20195 r A proto si ji plačka nemůže dovolit. A to je taky dobře aby jezdili lidi v octavii co pijou krabičáky není dobrý ?. Peťo všechno nejlepší k narozeninám dodatečně ?
Prosinec 1, 20195 r To nebyla, to je pravda, ale když začínala s prodeji 2.gen, byla za ty peníze skoro v plnej co 4.gen začíná v základu [emoji3]
Prosinec 1, 20195 r Autor Nj ale platy nám šly hodně nahoru. Tedy nám pražákům, ve Varech šly nahoru jenom nájmy [emoji23]
Prosinec 1, 20195 r No nevím, v průměru ano, ale co si budeme povídat, když zdraží skokově elektřinu, palivo, potraviny o 7% tobě hned nikdo 7% nepřidá, takže to přidávání je irelevantní. Pokud neděláš sám na sebe a nedaří se ti, moc lépe na tom v konečném důsledku nejsi. Máš sice na výplatnici peněz víc, ale celkově vydáváš víc za všechno kolem. Takže našetřit větší množství peněz je stejně problematické jako před 15.lety
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.